Meni je isto 3 godine malo too much bez obzira sto danas ima petogodisnjaka u pelenama.
Tako da razumijem Munjevitog, ali opet, mozda zbilja nije spreman...
Iako mi se ona teorija o malom filozofu cini najizglednija , ali to ce Munjeviti najbolje procijeniti.

Moza odgadanje na neko vrijeme i nije losa ideja, posto se cini da vam je sve to skupa opterecujuce. Malo cete se svi odmoriti od svega, a mozda se desi "klik" u meduvremenu, ako nista doci ce ljeto a tada je sve lakse.

Meni je super fora sa vunenim stucnama i platnenim pelenama - to je nas outfit ove zime .
Tako ako im pobjegne oni kuze da su mokri, a ja mogu odmah reagirati. Skinemo mokru, odnesemo ju u wc, uzmemo suhu...SVE radimo skupa. Kad obave u tutu sami nose, kad se popiske u wc obavezno pustajku vodu - jako su si ponosni da sve to rade sami (ili uz moju malu pomoc), mene prate ne wc i komentiraju sta mama radi...

Mozda bi vama i to bila OK opcija.
Istina da to ukljucuje pranje pelena i njihovu nabavku ako ste na jednokratnima...

Ja za sad ne bi forsala tutu i wc, posto su mu bed, neka tuta bude negdje u blizini, mozda se desi da on sam pokaze inicijativu.