-
limfni čvorovi
pozdrav..
moj mišić ima malo povećane limfne čvoriće na vratiću, to već duže vrijeme..bili smo i to prije kod doka , rekla je da je to normalno, od prehlade i itd..primjetila sam da ima malo povećane i na preponama..odmah sam se prepala i i naravno išla opet kod doka..vadili smo krv, ast, alt , crp...i sve je ok..i rekla je da je limfadenopatija normalna u dječjoj dobi, pogotovo kod njega koji ima alergije, alergija oslabi imunitet..a, i zna se zbog ad-a malo ogrebsti po koljenu, i ogrebotine imaju veze s tim povećanjem..veličine su graška ti limfni čvorići..uglavnom, malo me smirila..ali, opet ne sasvim..svejedno strahujem da nije šta drugo..ima li tko iskustva s kimfnim čvorovima na preponima?
hvala..
-
nekako mislim da bi ti sa krvnim pretragama otkrili prisustvo neke bolesti da je ima..ili ne sa tim osnovnim!? :/
ali nemoj moj odgovor uzimati kao nešto realno pošto sam ti ja pravi pravcati hipohondar. ja bi (a to napravi i ti ako te kopka) se raspitala dal postoji kakva detaljnija krvna pretraga koja bi odbacila sve sumnje.
moram isto napomenuti da sam i ja čula da je kod male djece skroz uobičajeno naticanje lmf. čvorića za svaku glupost, kao upale grla, uha..razne prehlade..a susreli ih i mi!
-
vjeruj svojoj doktorici. već bi se nešto vidjelo i na ovim krvnim pretragama koje ste radili kad ne bi bilo u redu.
-
limfni čvorovi
Nedavno sam primjetila natečene limfne čvorove na vratu i odjurila u dr.koja je rekla da je to ok i da dođem za par dana ako ne spadnu. Nakon 10 dana još nisu spali i ponovo sam išla i opet ništa. Nismo vadili krv i pali su otoci nako 20 dana. Još se malo vide , recim kao zrno graška. Izgleda da je to reakcija na malu prehladu koju je imala.
Moje je mišljenje da bi bilo dobro da smo izvadili krv, ali kako se protivit mišljenju doktora.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma