-
Čestitke od
! :D
-
Drage moje cure!
Mi smo jucer dosli doma! :D :D Tesko mi je opisati kakav je to osjecaj...
Hvala vam na vibricama i na tome sto ste mislili na nas!
MM me stalno izvjestavao, a donio mi je u rodiliste ii isprintane stranice sa svime sto ste pisale. Koristim vrijeme dok moj mali mis papa (i malo spava na cici) da vam barem djelomicno opisem kako je
Mihael dosao na svijet. Od kad mi je pukao vodenjak do kad se on rodio proslo je 28 sati. To su bili najduzi sati u mom zivotu. Znala sam da je nas susret jako blizu, a opet cinilo mi se da iscekivanje predugo traje. U predradaonici sam hopsala na lopti i slusala svoju muziku koju sam pripremila za rodiliste i to mi je jako pomoglo. Bila sam dosta optimisticna i opustena. Medutim, sporo sam se otvarala, a trudove sam dobila tek 4 sata kasnije, i to isprva slabe. U neko doba moj dr. je odlucio da bi mi ttrebali dati drip da dobijem jace trudove i da ubrzaju otvaranje. Pristala sam, jer je vec proslo 12 sati od puknuca vodenjaka i htjela sam sto prije ugledati svoje zlato. Trazila sam epiduralnu analgeziju, jer mi je nesto govorilo da ni uz drip porod nece ici brzo, a znala sam da ne bih izdrzala dugotrajne jake trudove. Preselili su me u radaonicu. Drip sam dobila u ponoc s nedjelje na ponedjeljak, a i epiduralna je pocela brzo djelovati. Uskoro mi je dosao i MM, pa smo cijelu noc bili zajedno. Pred jutro epiduralna je popustila, ja sam bila otvorena 8 cm i trudovi su bili prilicno jaki. MM mi je pomagao prodisavati, masirao mi leda, bio mi neprocjenjiva podrska
... Bio je i moja veza sa svijetom, ostao je sasvim priseban i koncentriran, podsjecao me na to sto smo ucili na trudnickom tecaju. Nastojala sam biti disciplinirana u svoj toj boli (sad me vec jako boljelo), nisam vikala, jer sam htjela sacuvati energiju za tiskanje. Dodali su jos epiduralne i moram reci da me to spasilo. Zadnja dva sata mogla sam se ipak jos malo opustiti i u 11.24 nakon 4-5 snazna tiskanja rodio se nas veliki decko. 54 cm dug i 3720 g tezak! Stavili su mi ga na prsa i ostavili jedan sat nas troje da se mazimo. Za to vrijeme su me sivali (napravljena mi je epiziotomija), prerezali pupkovinu kad je prestala pulsirati i izvadili posteljicu. Odmah je prihvatio cicu i ljutio se kad su ga razdvojili od nje.
Ispao je malo poduzi post, , ali pisem ga vec satima... Mihael po danu malo spava, a puno jede. I moram ga pohvaliti, prvu noc kod kuce, tj. proslu noc spavao je 4 sata u komadu, pa su se i mama i tata uspjeli naspavati! Toliko za sad od nas, saljemo vam veeeeliku
!
P.S. Cim stignem, stavit cu par slicica u album!
-
Kaaakooo slatko.Ja sam si odmah to slikovito predočila dok sam čitala.Pusa bebaču
-
-
-
-
-
-
-
predivno
-
-
-
-
-
-
-
-
enya, prekrasno
Uživajte s malim mišićem!
-
Čestitam
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Prekrasno! Čestitam i uživajte u svakom trenutku!
-
uistinu sto reci nego biti sretan zbog vas.Predivan prokret u zivotu,stoga jedino vam mozemo od svega
cestitati.Sada konacno uzivajte.
-
Čestitam!
-
-
-
prekrasno
!
-
-
Maleni je presladak, šaljem
, svima troje i čestitam.
Lili zar ti je Leona već tolika, baš je narasla, premedena je.
-
-
enya, čestitam vam, Mihael je predivan
-
-
ajme meni kako je divan Mihael u svojoj košari
-
enya, prekrasna vam je vaša bebica!
ako ikad dođem do poroda, predbilježit ću se za taj tvoj terapijski CD
iskreno sam sretna zbog vas
-
Presladak ti je maleni, draga!!! a tek kosice koliko ima!!!
Kate32, je raste ko gljiva poslije kiše
svi misle da ima već 4 mjeseca, u SRI je sistematski pa ćemo znati nove "dimenzije"...
-
-
-
-
-
-
enya, pliiiiz pass, ja pametna sam mislila da ću zapamtiti sve "pasove", ali nije išlo pa molim ponovo
-
mene si rasplakala svojom pričom. Čestitam još jednom a sada uživajte sa prekrasnim Mihaelom i pomazite ga i za nas
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma