Enya,slike vašegsu prekrasne.Uživajte ! Drago mi je da smo upoznali i baku zlatnih ruku! [size=1]Btw,jako mi je poznata
Enya,slike vašegsu prekrasne.Uživajte ! Drago mi je da smo upoznali i baku zlatnih ruku! [size=1]Btw,jako mi je poznata
Hvala svima na cestitkama!![]()
![]()
Napokon sam uspjela staviti Mihaelove slicice u album Beba, pass je isti kao prije.
Mi se polako uhodavamo, cini se da smo upravo prosli prvi skok u razvoju... Mihael je jako dobra beba, ima prilicno pravilan ritam. Puno jede, redovito piski i kaki, a po noci i dalje spava 4 sata u komadu! :D
Voli se igrati s tatom i obozava mamu pogotovo kad ga hrani.Rasplace se samo kad je gladan, ili kad treba cistu pelenu.
Sljedeci tjedan mozemo u setnju, pa se nadam da ce uskoro biti i neka Zg kavica da se dodemo pokazati. Jos ne mozemo vjerovati da je Mihael s nama, cini mi se kao san!![]()
Inace, mama je nakon poroda izgubila 7 kg koliko je i dobila od pocetka trudnoce.![]()
Vidim, super ste se snasli, uzivajte!
Moze pass za slikice?
Mihael je premedeni. a ti mi draga zračiš posebnim sjajem
.
Ma premedeni je![]()
Jel može i meni pass
joj Mihael je presladak ,a slikica gdje spava sa smješkom na licu![]()
kao što alec veli stvarno sjajiš![]()
![]()
Enya draga, Mihael je presladak! Najsladji mi je na fotki gdje se blazeno smijesi. Bas su me fotke raznjezile, odmah sam se sjetila da je i moj hahar jos nedavno bio tako sicusan...
Draga enya22 .
Nisam ti htjela prije ništa pisati jer zadnji puta kada sam ti čestitala , nije dobro završilo , iskreno čekala sam da rodiš tako da ti mogu čestitati od srca, bez straha da će se nešto desiti .
Mali mišek u avataru je pravi Anđeo .
Čestitke od srca![]()
čestitam draga Enya! i TM također! Mihael je presladak, koliko kosice ima!
voljela bih vidjeti i ostale slike, pa te molim pass
čestitam draga na predivnom sinčiću koji je tako dobar i molim te pass :D :D
Draga,
on je očekivano predivna i dobra beba![]()
Meni su super one slike vaše male obitelji i ona gdje baka ima ponosan osmjeh pun ljubavi.
![]()
Ako može pass na pp pa da i ja pogladam slikice ( hvala)![]()
Tako svi djelujete smireno i dobro, a Mihael je pravi dečko, a ne beba. Slikica sa bakom
![]()
Cure![]()
![]()
![]()
Mama stalno dodaje nove slike, tako je zaljubljena u svog sina!Dobili smo na poklon baby gym i cini se da se Mihaelu svida igrati se na njoj. Vrijeme stvarno leti, imamo vec 10 dana! :shock:
![]()
Enya, vjerujem da si zaljubljena u mališana... i ja kao dijete stalno mijenjam avatar a malena će još dobrano biti u buši![]()
enya22 ma naravno da je Mihael dobra beba kad ima tako dobru mamu - uvijek vesela, vedra, nasmijana, pozitivna i puna energije i tatu koji se dobro nosi sa takvom ženicom. Slikice su mrak, kompletić je premedeni a frajer će prerasti košaru brzinom munje.
Baka mi je super i ima zlatne ruke.
Onaj kompletić na prekrivaču (piše nešto na engleskom i ima plave cvjetiće) je kupljen kod nas? I gdje?
za mihaela :D![]()
:D
![]()
:shock:
![]()
naravno i za mamu i tatu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čestitam draga enya![]()
mihael, dobro nam došao![]()
Jucer smo bili u prvoj setnji na Bundeku! :D Bilo je bas lijepo voziti kolica u prirodi. Mihael je cijelo vrijeme spavao, a probudio se kad smo krenuli kuci, pa je dobio papicu na klupi.Nocas je spavao od 1 do 6!
Uzivamo gledati kako napreduje i promatra svijet oko sebe!
bravo za prvu šetnjui za ovako lijep razvoj situacije
I ja bi pass... Da vidim još slikica ovog preslatkog momčića. Naravno, nije preša, kad stigneš, uživaj sa svojim slatkišemmaja8 prvotno napisa
![]()
slikice su super a mihael je jednom riječju presladak![]()
Ma baš je sladak.
A tek opravica za izlazak iz rodilišta![]()
draga što reći i za vas i Mihaela![]()
![]()
baš m ije drago da smo vas sreli u šetnji a idanas ćemo :D
:D :D :D za šetnjicu i što lijepo napredujete![]()
može i meni pass
Hvala!![]()
![]()
Mihael danas ima 15 dana, od subote smo svaki dan u setnji predvecer, a jucer smo ga upisali i u opcini, pa je sada sluzbeno gradanin!![]()
Jutros nam je bila patronazna sestra, okupala ga po prvi put (do sada smo ga prali krpicom, u petak mu je otpao pupak), izvagala i mama se ugodno iznenadila... malo pile je dobilo 260g u 10 dana otkako je izasao iz rodilista. Papa samo mamino mlijeko. Roden je s 3720g, otpusten s 3500g, a sada ima 3760g! :D
Moram ga pohvaliti, nocas je spavao od ponoci do 5.30, a jutros (prije nego sto je dosla patronazna) se sam zabavljao 45 minuta na baby gymu, promatrao je sarene igracke sirom otvorenih ociju i pruzao rucice i nogice!![]()
Bravo za Mihaela :D Ti si ko curica i sva blistaš
draga enya i mali Mihaele saljem vam bezbroj pusica i sve pohvale dobrom tatici za profesionalnost na forumu,u radjaoni i domeka..![]()
Mihael je presladak!!![]()
Uzivajte u svakom trenutku a mi se veselimo prvom nasem zajednickom susretu na jednoj od kavica..![]()
Ps.hvala ti na sms-u!Do jucer smo bili na GO pa se nisam stigla prije javiti na forumu...
![]()
:D :D :D bravo za pravog dečkića, super napreduje
presladak je![]()
puno vam![]()
htjela sam te zamolit ako bi mi mogla kad uhvatiš vremena ukratko napisati što sve treba za bolnicu na sv.duhu za mene i za bebicu?!ja sva :?
Cure![]()
![]()
Kjara, poslala sam ti pp s popisom za rodiliste!
Cim stignem, uploadat cu jos Mihaelovih slicica u album! Mis mali, svaki dan nas iznenaduje kako se mijenja i napreduje.![]()
Hvala za pass....što reći , maleni je savršen, prekrasna bebica![]()
Dodala sam nove slicice! Maleni napokon spava, jutros je bio prilicno aktivan...
Enya,fotkice su kao u uvijek predivne! Mihael jei napredna beba,a ti si prelijepa,ponosna mama,sva zračiš pozitivnom energijom!