hvala ti puno na pomoći oko popisa![]()
a malecki je jednostavno presladak, uživajte svi troje jer ste zaslužili![]()
hvala ti puno na pomoći oko popisa![]()
a malecki je jednostavno presladak, uživajte svi troje jer ste zaslužili![]()
Evo konačno i mene pred ekranom da ti i ovdje čestitam. Tvom malom slatkišu šaljem veeeeliku pusu -sve ostalo već ima!
iva_lucaHvala sto mislite na nas i na moru! Jako me razveselila tvoja cestitka dok sam jos bila u rodilistu!
![]()
VelikaLuci!
Mi smo jucer prvi put isli malo dalje od Zg - bili smo kod bake u Podravini! :D Cini se da Mihaelu pase boravak u prirodi, jer je danas jako dobar, sad spava i upravo ga gledam i slusam kako sanja...Da, da, uzdahne, zacvili, tko zna sto sanjaju bebe... A i nasmijesi se cesto, nadam se da ima lijepe snove!
Danas ima puna 4 tjedna!![]()
Stavila sam par novih slicica u album Beba, pass je uvijek isti.
Mogu samo zamisliti sreću bake iz Podravine...A ja obožavam nove slikice gdje se vidi da bebač raste
![]()
Jucer smo bili na prvom sistematskom pregledu. Maleni je sada tezak 4200g, a dug 55cm. :D U 24 dana koliko smo kod kuce dobio je 700g (otpusten iz rodilista sa 3500g)! Izgleda da mu je mamino mlijeko fino... Pedijatrica nas je pohvalila kako dobro napredujemo. Napravila mu je i UZV kukova i ne trebamo siroko povijati, jer su i kukici ok. Mi smo jako ponosni i zadovoljni roditelji, strpljivo je podnosio pregled i uopce nije plakao!Refleksi su mu odlicni, dize glavu i drzi rasirene prstice na rukama. Sve u svemu, Mihael nam sutra navrsava mjesec dana (kako je brzo proslo! :shock: ) i uskoro mozemo mirno otputovati na more!
Bravo za prekrasnog malog čupavca!![]()
A tek kad vidi naše lijepo more i "izgušta" se na finom morskom zraku, kako li će tek onda sanjati!![]()
Velika pusa vašoj maloj obitelji!!!![]()
![]()
E da, Mihael je PRESLADAK![]()
![]()
A posebno mi je lijepa slika "kako se mi volimo" i neka vam uvijek bude tako.![]()
![]()
Denny, visibaba, ksena28![]()
![]()
![]()
Zelim vam sto prije ovakve male cupavce!
I meni je ta predivna, jer nismo uopce pozirali (slikao nas je MM-ov brat).Denny prvotno napisa
Slatkiš mali![]()
![]()
Stvarno je maleni maneken.
Čestitam vam na lijepom napretku (~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se tako nastavi) i uživajte na moru![]()
Ovo mogu samo potpisati.Shanti prvotno napisa
Lijepo se provedite na moru...i čekamo nove slikice.![]()
![]()
draga mojapredivno
![]()
Evo, danas sam dobila profesionalne fotke mog MihaelaGabi prvotno napisa
koje je snimila ista fotografica koja me slikala u trudnoci pa sam ih uploadala u album!
ne znam gdje sam spremila tvoj passpliiiiz.....
Sve su super, ali 77, 80, 81 i 84![]()
![]()
![]()
![]()
tebi i tvojem sinčiću
Draga, fotke su jako slatke, posebno ona gdje ga ljubis, mali mis tamo ima totalno fora facicu!
predivni ste svi zajedno![]()
![]()
kako je to lijepo vidjeti![]()
a ove profi slike, nemam riječi nego fenomenalno, ja bi sve to razvila, uvećala i izvjesila po cijeloj kući![]()
enya slikice su predivne! Uživaj u svojoj srećici!![]()
hvala ti na prekrasnim slikicama!![]()
Nemam riječi,predivni ste!
Želim vam svu sreču ovog svijeta![]()
:D :D :D pravi je dečko i super napreduje, slikice su super,
eh da Mihael sretnih ti mjesec dana![]()
škicnula sam vaše fotke ,ma kaj reći predivno![]()
Evo nas opet... Jos smo na moru i mama je uploadala nove slicice, nesto iz Zg prije odlaska na more i dosta slika s mora, da vidite kako sam narastao! Sutra navrsavam 8 tjedana, mama ne moze vjerovati da je vec toliko proslo od mog rodenja... :shock:
Sa 6 tjedana su me vagali i mjerili - rezultat 4800 g i 58,5 cm!
do povratka u Zg!
Voli vas Mihael!![]()
Baš sam se iznenadila kad sam vidjela kako je narastao. Pravi dečko, nema šta.
![]()
a gdje je taj album i koji je pass?
volila bi i ja cirniti ovog cupavog slatkisa![]()
ma šta drugo reć nego predivno![]()
Ooo, kako lijepo i zanimljivo."Spreman za izlazak" - zrihtan k'o pravi dečko
![]()
Moramo se pohvaliti - nocas nam je Mihael spavao od 23h do 5.45! :D Onda je malo papao, pa nastavio spavati do 8.30. Tata se jucer morao vratiti u Zg, a mi smo jos ostali na moru. Cini se da Mihaelu morski zrak super odgovara!
Slike su stvarno predivne, ti si predivna, a dječak osvaja srce!
enya, slikice su divne![]()
![]()
maleni stvarno raste kao malena gljiva
![]()
(bez teksta smo)
samo vi uživajte na morskom zraku
uživajte
enya,uvijek mi je gušt gledati tvoj album,Mihael,je preslatka napredna beba!![]()