Danas smo bili na cijepljenju i pregledu, buduci da je M. u subotu navrsio 2 mjeseca.
Narastao je na 60 cm, a tezak je 5200 g. Teta doktorica nas je pohvalila da dobro papamo. Dizao je glavicu kad ga je stavila potrbuske, bas sam bila ponosna!I sve ostalo je super! :D
Bas mi se nekako promijenio, kao da je zreliji i ozbiljniji. Cini mi se da prebrzo odrasta, a zapravo je jos beba... Spava 6 sati po noci, pa malo papa i onda nastavi spavati. Tako je spavao dok smo bili na moru i na svu srecu nastavio i kad smo dosli kuci.
Stvarno smo sretni s njim!
enya, baš volim čitati tvoje izvještaje, prije o trudnoći a sada i o bebici. Bravo za maleckog, uzvraća vam samo najboljim nakon svega što je iza vas![]()
Žao mi je što vas nisam vidjela jučer na Bundeku.
![]()
![]()
DodirkoDodirko prvotno napisa
O, pa mi smo svaki dan u skitnji, lako se dogovorimo za druzenje!
Bebel, andream, ina33![]()
Enya, upssss .. zar je to isto dijete?? :shock: pa više nije malecki, sad je već prava momčina![]()
ma momak za ženidbu, već ima i odijelce kaki boje i prave cipele s pertlama, ufff sam sam cukreni![]()
Mali cupavac je preslatki, ne mogu vjerovati koliko je narastao! A ti blistas na fotkama!
ma presladak ti je draga, kako se samo promijenio!!!
vidimo se uživo uskoro !!!
Cure![]()
![]()
Mihael nam je nocas spavao od 21 do 5h! :D Onda je klopao i opet zaspao od 6 do 8. A proslu noc je prespavao od 22 do 5. Cini se da ide prema spavanju cijelu noc, bas smo sretni! Sve se vise smije i guguce, za sada samo samoglasnike: a, e, nekad i po dva: ea, oi itd.
Uzivamo u njemu svaki dan!
Pa slatkiš se lijepo okreće sa boka na trbuh...ma zakon je!!!!
Bravo mama![]()
Mihael danas (tj. sad vec jucer) ima tocno 3 mjeseca, a uz to mu je i imendan! Tata nam je bio na sluzbenom putu i taman se na vrijeme vratio, a mami je u meduvremenu krepao laptop... Sad koristim MM-ov, ali nazalost preko dana sam bez kompa, pa i bez interneta.Nadam se, ne zadugo.
Naseg frajera smo danas vagali i mjerili: tezak je tocno 6 kg, a dug 63 cm! :D Iskljucivo dojimo i jako sam ponosna da tako napreduje. Velika je pricalica, stalno guguce i smije se naglas, a nama uljepsava svaki dan!
I dalje po noci odlicno spava, u prosjeku 6-7 sati u komadu, pa se probudi za papanje i onda jos odspava oko 2 sata. Gdje god dodemo, svi se slazu da je jako dobar, sve promatra i jako je interaktivan. A danas smo mu podigli i putovnicu, pa sad mozemo na kraj svijeta...![]()
nemojte vi na kraj svijeta, pokoji izlet u Italiju bit će sasvim OK ostanite tu s nama baš ste nam slatki![]()
Nas maleni frajer se brzo mijenja i raste, pa sam uploadala nove slicice...Cini se da ce biti veselo i zivahno dijete, jako puno se smije (cesto i naglas), a i velika je pricalica!
![]()
nevjerovatno je kako ti maleni brzo rastudivan je
![]()
![]()
Nove slikice su predivneeeeeeenya22 prvotno napisa
![]()
Draga, vaš sin tako lijepo napreduje~~~~~~~~~~~~~~~~ za sretnu obitelj
![]()
:D![]()
![]()
slatkiš mali![]()
Mihael je jucer prvi put uspio staviti nozni palac u usta!Pokusao je i prije par dana (tocnije, u subotu je otkrio vlastite nogice), marljivo vjezbao kad smo ga prematali i napokon mu je uspjelo.
![]()
predivno! sigurno se rastapate od sreće...
![]()
ma mali je super... taman za moju princezu
i moja gura palac u usta i cijelu šakicu... ma te bebice su divne![]()
mackulinamačkulina prvotno napisa
Jedva cekam da vidim tvoju princezicu!
M. gura sakice u usta vec neko vrijeme, a sad je poceo dozivljavati i nogice, jucer je nozni palac stavio u usta.
ksena28Zelim vam da sto prije dozivite ovakvu srecu!
![]()
Gledam slike i ne vjerujem! Mihael više uopće ne izgleda kao mala beba. Sad je već pravi veliki dečko. Stvarno, nevjerojatno kojom se brzinom mijenja!![]()
Danas je tocno godinu dana od moje 1. pozitivne bete kad sam ostala trudna s Mihaelom! Nisam ni slutila da sam T, upravo se vratila sa sluzbenog puta i nakon toga planinarila, pripremala se za IVF... A on uskoro navrsava 4 mjeseca!![]()
Kako je taj mali zgodan![]()
Mame koje imaju curice sigurnos su ga već zabilježile za zeta
Na danasnji dan prije godinu dana bili smo na 1. UZV i vidjeli kako treperi srceko nase bebe. Dobili smo i prvu slicicu male tockice!A sad Mihael spava u svom kreveticu... Sva se raznijezim kad se sjetim kako smo se tada osjecali!