Draga enya22... zbog ovo pdf-a se nadam i ustrajem u prirodnim pokušajima začeća naše bebe. Danas je nažalost stigla i M, pa sam zaista tužna i osjećam se malo...ali ova vijest, da čekaš drugu bebu, pa to je čisti razlog za oporavak!
Čestitam od srca i ponovno odlučujem da vjerujem u čuda!!!
Čestitke tebi i TM, poljubac malom Mihaelu i malenoj mrvici!!!!!
draga enya, pa to je stvarno preprekrasna vijestod srca vam čestitam!! uvijek me iznova oduševljavaju kućne radinosti
želim ti uredno trudnoću!![]()
enya, čestitkeeeeee, Mihić će uživati u društvu![]()
Odmah mi je ovo palo na pamet kad sam vidjela da je topic dignut!!! Čestitaaaaam!!!!
Koje divno iznenađenje!!!
Ma zbilja prekrasna vijest!
Čestitam mami, tati i malom braci!!
Ma šta ja to vidim, draga ubit ću te da mi nisi javila,ha,ha... čestitam vam od srca draga pre,pre,presretna sam zbog vas!!!
Nadam se da će se i nama ponovit priča kao vaša, ipak je i nama upalila kućna radinost s Leonom..
Ajd javi mi se jedan dan za kavicu u centru pod pauzom,može? ne mogu sutra ni u UTO a dalje mogu..
ljubim te, cmokni mi malog princa...
Čestitam od srca i ovdje!! Stvarno si sretnica![]()
Prije godinu dana, u 11h i 24 min. rodio se Mihael.![]()
Sretan Vam prvi rođendan i čestitam na "pojačanju".
ajme, koja će to uskoro biti uživancija...puno kuća dječjeg smjeha...
Sretan 1. rođendan malom Mihaelu i čestitke za bebicu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe savršeno.
čestitke Mihaelu za 1. rođendan + za pojačanje!!!!
Sjajne vijesti!!!
čestitam ti od srca i da sve uredno prođe do kraja
najljepši mogući nastavak priče![]()
Tek sad vidim, draga, jako se veselim zbog tebe i cestitam od srca!
Pusa malom ljepotanu za rodjendan!
Hvala svima na cestitkama!
Jucer smo vidjeli kako kuca malo srce!I Mihael je gledao bebicu na UZV (naravno, jos nista ne shvaca, samo je gledao ekran).
Rastop, rastop
ajme, baš si sretnica...
uživaj i za sve nas koje to još čekamo !
čestitamo! i uživajte u svakom trenutku!!!
sa malim zakašnjenjem čestitke Mihaleu za rođendan i za najljepši poklon koji je mogao dobiti![]()
enya22, bas mi je drago sto se vasa prica tako sretno rasplice! Cestitam vam od srca i zelim vam da uzivate potpuno u ovoj nenadanoj sreci!
Ajme, ja sam tako slabo na forumu da nisam ni vidjela. enya, čestitam vam od srca! ročkas je prošao, ali svejedno pusetina Mihaelu.
Ipak je sve u zivotu moguce!!!!!!
Evo i ja se moram pohvaliti da smo ja i mm uspjeli napraviti jedno malo bice!!!!!
Odustali smo od kucne radinosti(mislili smo da ce biti nemoguce) i bas kada smo se prestali nadati dogodilo se to da sam ja ipak trudna.
Naravno jos je rano za bilo kakvo veselje....U petak imam uzv pa cemo vidjeti sta ima.
Uvijek sam mislila da se takve stvari desavaju drugima,ali eto i meni se posrecilo i neizmjerno sam zahvalna i sretna!!!!!
TO JE ZNAK DA NIKADA NE TREBA ODUSTAJATI!!!!!!!!!!!
enya22 cestitke od srca!!!!!!!Uzivajte u svakom trenutku!!!!!!
enya22, ma joj draga presretna sam kad cujem ovako nesto! Cestitke od srca, mogu samo zamisliti vasu srecu
Evo mene opet... Danas smo 12+5 (po ZM), a po UZV 12+3. Bila sam na UZV i kombiniranom testu. Nalaz UZV je super, NN je 1 mm, nosna kost je formirana, a nalaz kombiniranog ce biti sutra gotov. No, vjerujem da ce sve biti ok, sasvim sam mirna.Odlicno se osjecam, nemam mucnine kao u trudnoci s M. (kad sam to rekla dr.-u, pitao me je li se zalim...
). Trenutno uzivam na moru s mojim malenim zvrkom, a beba raste!
Bas je bilo lijepo ponovno gledati malo bice na UZV-u, MM me drzao za ruku i preplavio me osjecaj srece kao u prvoj trudnoci, iako ponekad skoro da zaboravim da sam ponovno T.
enya ,neopisiv osjecaj....porodila sam se prije dva mjeseca i vec mi fali trudnoca
,a sta cu kad volim biti trudna (a uspjeva mi svake desete godine
).
Posljednje uređivanje od a72 : 17.08.2010. at 18:16
a72![]()
A na ovo: a sta cu kad volim biti trudna...Potpuno te razumijem, hehe, i ja isto! Mi smo cekali prvo deset godina, a sad ispada da sam svake godine trudna.
Enya, predivna vijest, vibramo ti i za dobar nalaz kombiniranog ~~~~~~~~~~~~~~~ puse M.
enya22 lijepe vijesti od tebe, ~~~~~~za dalje i ...lijepo je vidjeti da tako uživaš![]()
![]()
Isplatilo se ostati budan i procitati sve od prve do zadnje stranice.Dugo nisam procitala nesto bolje.Draga enya22 cestitam odtebi i tm.Veselim se svakom tvom novom postu ubuduce i zelim ti skolsku trudnocu bas kao i sa Mihaelom.
Ne moram ni reci da bih voljela i ja pogledati slicice ako ti nije bad.