:D
:D
Evo danasnji update: bili smo na UZV za kombinirani probir. Nuhalni nabor je 1,3 cm sto je super! :D Dr. je jako zadovoljan. Izvadila sam krv, nalazi ce biti popodne i vjerujem da ce biti sve ok. Bebica je jako zivahna, velika je 4,9 cm sto odgovara 11+5 (napredniji smo za 2 dana!) i mahala nam je rucicama!Kontrola za 4 tjedna.
super enya,bit će to neka vesela bebica :D
Ispravak: NN je 1,3 mmenya22 prvotno napisa
![]()
mandydr. je odmah konstatirao da ce bebica biti vesela na mamu!
![]()
enya :D :D
:D i tu da malo poskočimo do neba za malu mrvu!!
![]()
:D :D :D :D za malog![]()
enya :D
:D![]()
baš me razveselila tvoja T,ponavljam u sebi"još jedna cura manje"... :D
sretno,draga!
:D :D![]()
yuhuuuuu :D :D
Ja sam danas bila na VV-u, isla pozdraviti svog dr. A. i zazeliti cijeloj ekipi ugodan odmor za blagdane. Bilo mu je jako drago (zahvalio mi je sto sam mu prirodnom trudnocom olaksala posao, hehe!), a naravno da je pogledao i kako beba napreduje... Velika je 5,5 cm, odgovara trudnoci od 12+3 (a zapravo smo danas 12 tj.), kaze da je ziva i zdrava! Vidjela sam to i prije nekoliko dana kod dr. R., ali svejedno mi je bilo drago cuti...![]()
bravo!! :D![]()
enya, naše bebice su 1-2 dana razlike! ;![]()
Ajme draga , tako mi je drago da ti ne mogu opisati![]()
:D![]()
![]()
![]()
![]()
za mamicu i malog bebača.
ma bravo![]()
enya22 prvotno napisa
prekrasno ma baš sam se razniježila superrrr :D :D
Draga moja,enya22 prvotno napisa
samo neka se tako nastavi.
Želim ti predivnu i bezbrižnu trudnoću, lagan porod te zdravu i veselu bebicu.
![]()
velika bebica već.sjećam se kad su ti vartili 4 embrija u jednom postupku kad smo se upoznali.mislim da je bio 29.5.2007..kako vrijeme ide![]()
Drage moje, izgleda da cekamo deckica!Jucer bili na UZV, mjere super, cak smo napredniji za tjedan dana, tako da smo danas 16+4. Termin prema ovom zadnjem UZV je 28. 6.
BPD 40mm, AC 10,24cm, FL 18,6mm, KCS uredni. Vidjeli smo prstice, bubrege, kraljeznicu... Dr. nam je pokazivao sve u detalje, cak i nosnu kost. Kontrolu imamo za 4 tjedna, tj. u 20 tt, tad cemo raditi anomaly scan.
Pusa svima od mene i malog frajera!![]()
enya,![]()
Savršeno!
Na kakvom UZV su te gledali? Mene su na onom "prastarom" - običnom, tako da nismo puno toga vidjeli.