Predivno :D
Kako vrijeme brzo leti, uskoro se dogoditi susret iz snova...![]()
Predivno :D
Kako vrijeme brzo leti, uskoro se dogoditi susret iz snova...![]()
Ma super!![]()
Danas smo bili na prvom pregledu u rodilistu (SD). Bebica je definitivno veca, procjena tezine 3300g sa 36+4 (znaci da je u 2 tj. dobio oko 600-700g, ako je usporedba ok, jer je prosli put UZV napravljen u pol Vili), plodne vode ima dosta, CTG i svi protoci uredni.
Od mjera AC (to imam zapisano) = 334mm.
Jos sam zatvorena, tlak 120/80, prema njihovoj vagi do sada dobila 7,5kg. Kontrola za 2 tjedna.
Popodne nakon pregleda imala sam pravi trudnicki fotosession (s profesionalnom fotograficom) u prirodi (Maksimiru) i bilo mi je super zabavno! Jedva cekam da vidim fotke! :D A dogovorile smo se i da dode poslikati bebu u prvih deset dana zivota.
Joj prekrasno! Bravo za bebicu!![]()
![]()
A i ovo za foto-session mi je super! Što, naručiš fotografa i to je to, dođe slikati bebicu? Super ideja.![]()
Jedva čekam svoj foto-session negdje po Marjanu ili Solinu. :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog Mihaela i skori susret! :D
Bravo draga, bravo za super pregled :D :D :D
Jedva čekam da ti dođe tvoje zlato![]()
Bravo za bebicupročitala sam opet prvi tvoj prvi post kad si nam objavila sretnu vijest a evo još malo gledat ćemo fotke male bebe
![]()
Bravo enya22 :D Još samo malo pa stiže bebica![]()
:D
Odti želim lagani porod i predivan susret sa sinom.
Nadam se da redovi u sobi idu po planu. Pošalji fotke sobice i obavezno pass jer su se meni izbrisale sve ulazne poruke
enya22 još malo i ti ćeš svoju bebicu imati u naručju![]()
odti želim brz i lak porod i da sve prođe u najboljem redu
![]()
Jos kratko i imat ces svoju bebu u narucju, kao da si jucer objavila sretnu vijest!!!! Zelim ti brz i lagan porod!
Da, dogovorila sam se s fotograficom prije svega za fotke bebice (ona je specijalizirana bas za bebe i trudnice, a inace stalno suraduje s casopisom Mame i bebe i slika poznate trudnice i mame s njihovim bebicama (glumice i sl.)). Kaze da je najbolje slikati bebu u prvih 10-15 dana, ili kasnije od 3 mj. Meni su preslatki kad se tek rode, mali zguzvanci!Denny prvotno napisa
Nagovorila me da napravimo i nekoliko trudnickih fotki, a na kraju ispao cijeli fotosession!
~~~~~~~~ da ti uskoro saznas ima li takav fotograf u Splitu i da ti sto prije zatreba!![]()
Bebelcim sobica bude gotova, poslikat cu je! Nadam se da cemo ovaj vikend uspjeti sve srediti.
marti_skMoje fotke s fotosessiona ce biti gotove za cca tjedan dana, a fotke sobice cu staviti u album, cim ju sredimo.
Cure![]()
Bas ste me raznijezile... I ja vama zelim ovakvu srecu!
Btw, vagala se jutros na svojoj vagi na kojoj kontroliram tezinu od pocetka i kaze +6,5kg!![]()
super za velikog dečka :D . a za tvoje kilice - svaka ti čast.
još malo do prekrasnog susreta.
Ha, ha morala si provjeriti na svojoj vagi.![]()
Super za slikice veselim se kad ćeš nam ih pokazati.
A za malog frajera velika![]()
enya22-oooooooo pa ti brojis sitno
odti zelim brzi i laki porod
a sto se kilaze tice samo mogu![]()
sve super![]()
ovo s vaganjem![]()
(mislim da bi trebala uključiti još koju nezavisnu vagu sada je rezultat 1:1)
Hehe, razmisljala sam da odem u Vili na vaganje...sretna35 prvotno napisa
![]()
Doma se vazem redovito od pocetka trudnoce i uzimam kao mjerodavan taj dobitak na tezini.
Vaga u Viliju je milostivaenya22 prvotno napisa
skor bi sigurno bio 2:1 za tebe!
tebi i velikom dečku
enya22, zelim ti brz i lak porod![]()
a malom pišonjici dobrodošlicu![]()
što se kilaže tiće... san svake trudnice![]()
:D ! Dobila si isto kila kao i ja, zelim ti i porod poput mojeg: brz, lak i prirodan!
:D :D :D bravo za malog Mihaela a i za maminu kilažu![]()
kod kojeg si doktora na Sv. Duhu
Jos samo malkice i eto mirisljavog zamotuljka :D![]()
![]()
ajme enya22 predivno![]()
jos sitno brojis do susreta sa svojim sinekom...![]()
Kod dr. Prke.Kjara prvotno napisa
visibaba, wewa, Sonja29, vikki, nina777Zelim da se i vama ostvari san sto prije!
![]()
visibabice moja draga, nisam ni slutila da cu samo 6 mj. nakon spontanog ostati prirodno T i da ce sve biti ovako savrseno! Nadam se da cemo se uskoro veseliti zbog tebe!
AlyssaI ja se nadam lijepom prirodnom i brzom porodu!
Još malo i stiže nam mali veliki Mihač. A mama enya nam je postala glumica, ma super ideja. I čestitam za kilice i saaaavršeni tlak. Šaljem puno~~~~~da tako lijepo i uredno bude do kraja.
tiki_aNadam se da ces jednom uspjeti doci na Zg kavicu! Nevjerojatno je koliko pozitivnih vibri se siri, u 2,5 god. skoro sve smo postale trudnice ili mame, a one koje jos nisu, bit ce uskoro!
Denny![]()
Drga moja...![]()
Raduje me sto sve tece po ps-u :D
Svaka cast na uzornoj trudnickoj liniji!![]()
Evo te vec pri kraju, kako je samo brzo proslo!
Zelim ti lak i uredan porod isto kako ti je i tekla cijela trudnoca..
Jedva cekam da vidimo slikice malog-velikog Mihaela..
najveca od nas..
enya22 prvotno napisa
![]()
![]()
Ajme Enyice, još malo i tvoj mali zmotuljak je tu, ne mogu vjerovati kako je vrijeme proletilo.. :D Za najdivniji susret s mrvicom![]()
Mogu misliti kao će fotke biti mrak.![]()
tik-tak, tik-tak, tik-tak i još malo pa će sad...jedva čekam da vidim maminog dečka :D
Jutros su mi stigle fotke s fotosessiona :D , pa sam neke uploadala u album Busa, a onda sam updateala i album Beba
(jer mi je mama sasila novu presvlaku za kosaru za bebu i isplela kompletic za izlazak iz rodilista).
Pass je isti kao i prije, a ako je netko zaboravio, saljem pp.
Joj draga super su ti fotke. Jedva čekam kad ćemo gledati fotke bebice![]()
Joj draga super su ti fotke. Jedva čekam kad ćemo gledati fotke bebice![]()
Fotke su mrak! Ona u trapkama i maloj bijeloj košuljici je ludilo![]()
A bakin rad![]()
prekrasne fotke![]()
mislim da će se maleni jako ponositi kako mu je mama bila lijepa trudnica, a odjelce čista šminka; takvo se ne može sigurno nigdje nabaviti to sam bakine ruke pune ljubavi mogu isplesti![]()
enya, i ja bi pass da pogledam fotkice![]()
stvarno vrijeme leti... kao da smo jučer skakali na tvoj plusić.. želi ti prekrasan susret s malenim Mihaleom![]()
Stigli nalazi OGTT-a (radila na VV-u sa 37+4) i uredan je! :D :D
Dr. me poslao za svaki slucaj ponovno vaditi, rekao je da ima plodne vode, kao ne previse, ali je ima. Maleni barem ima mjesta za plivanje (stvarno se jos dosta gura i mice)!
Vadila sam i krv za KKS i mali koagulogram i sve je ok, jedino mi je PV 135%, a ref. vrijednosti su do 120%. :? Kuzim da mi se nesto brze krv zgrusava...
super za nalaz OGTT-a :D :D :D , a što se tiče PV čini mi se i to OK iako je malo povišeno jer mi trudnice, naročito u visokoj trudnoći imamo jako puno krvi, ona, brže kola, brže se zgrušava, brži su otkucaji srca itd..., tvoje vrijednosti nisu jako povišene već samo malo
uživaj na moru i u isčekivanju skorašnjeg susreta oči u oči![]()
Uživaj na moru!![]()
Fotke su super, jedva čekam da vidim Mihaela u onoj prekrasnoj košari!![]()