Na prvi dan ljeta beba i ja smo se uspjeli okupati u moru! :D To je stvarno predivan osjecaj, beba pliva u meni i gura se, a ja uzivam na valovima!![]()
Opa enya pa vi ste u samoj završnici.
Uživajte još to malo dok ste 2u1 a onda sretno na porodu!
![]()
Gledam prognozu i nigdje sunca na jugu, e pa baš ste pogodili mjesto za odmor, uživajte ti i bebač!
Mi na sjeveru, u Rijeci!tiki_a prvotno napisa
![]()
tiki_a![]()
Uzivajte, cure! Mi smo nazalost propustili kupanjac dok smo bili 2u1, vjerujem da je neponovljiv osjecaj...
enya22 prvotno napisa
![]()
ja vam zavidim i ja bi se kupala, ali daleko mi Dalmacija
jedva čekam taj osjećajenya22 prvotno napisa
![]()
![]()
enya,dobrodošla u naše krajeve!Uživajte ti i bebica u suncu i moru!
enya22 prvotno napisa
![]()
![]()
I tako mi je drago što sam te vidjela ovako jako 2u1![]()
Cure![]()
![]()
Danas smo bili na kontroli na SD, maleni raste...
BPD 92mm, FL 75mm, AC 350mm, tezina je procijenjena vec na 3700g :shock: Ipak, racunam da procjene mogu pogrijesiti, tako su mi i rekli, da su moguca odstupanja od cca. 10%, pa se nadam da beba nece biti teza od 4kg pri porodu. Jako zelim prirodan porod i nadam se da cu uspjeti donijeti svoje malo cudo na svijet na najprirodniji moguci nacin (naravno, koliko je to ostvarivo u nasim rodilistima, tj. na SD-u). Dr. me pitao za moje zelje pri porodu i obecao da ce se zaloziti da mi izadu u susret. Super je to sto ce moj dr. koji mi prati trudnocu sigurno biti tamo kad budem radala.
Svi protoci su super, plodne vode ima taman, CTG bebinog srceka je odlican (bas mi je super gledati kako se otkucaji ubrzavaju kad se beba mice!), a kontrolu opet imamo za tjedan dana.
Ne znam jesam li ranije nspomenula da mi je OGTT uredan :D (poslao me dr. jos jednom vaditi, ovaj put na VV, jer mu se cinilo da ima dosta plodne vode).
Updateala sam jos neke fotkice u albume, pa mozete pogledati. Pass saljem na pp, ako ga je netko zaboravio.
enya,bravo za super nalaze i sretno! i pozdrav vrijednoj baki zlatnih ruku!
enya-super za nalaze![]()
nama su rekli da ce bebac imati nesto malo manje od cetri kg,rodio se s 3066
i mi bi pass
enya22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što lakši porod i lijepi susret s malim Mihom![]()
i ja bi pass please!!!!!!
super enya :D :D :D mirno možeš čekati najljepši susret![]()
Krenulo je...:D
Rano jutros pocela polako curiti plodna voda, bistra je sto znaci da je sve u redu. Imam lagane PMS bolove, odlucila sam pricekati trudove, pa cu tijekom dana u rodiliste...
Nadam se da cu uskoro zagrliti svoga sina!![]()
Ajme, draga... sretno vam bilo, ma, očekujem priču o jednom lijepom porodu i susretu s bebačem![]()
![]()
![]()
Sretno![]()
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
javi/te nam se![]()
Sretno![]()
Kod vas će sve ići glatko, znam to, toliko je optimizma u tvojim postovima. Uživaj u svemu što slijedi![]()
:D :D :D sretno, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što lakši i bezbolniji porod i skoro upoznavanje sa Mihaelom!
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:D
Drage moje,
evo zadnjih vijesti od naše Enye22: jutros joj je pukao vodenjak, u predrađaoni je na SD, otvorena 2 prsta, još nema trudove samo one lagane PMS bolove.
Zavibrajmo joj svim srcem za što brži porod i da što prije zagrli svog preslatkog sinčića Mihaela!!
A što reći draga moja, uz tebe sam svim srcem i dušom i nestrpljivo očekujem novosti zajedno s drugim curama!!!
evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog Mihaela!!!
Leona jedva čeka da upozna tvog zgodnog frajera pa ćemo zajedno u šetnjice!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Enya draga, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto brzi i laksi porod, drzite se! Nestrpljivo cekamo sretnu vijest!
ajme.. još jučer se sjećam našeg trudničkog tečaja.... i sad ovakva lijepa vijest![]()
neka bude sve super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za mama Enyu i njenog~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Sretno !![]()