Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: preskakanje srca

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno preskakanje srca

Drage sve,
    molim Vas za savjet, već par dana osječam jednom/ dva puta dnevno kako mi srce preskoči. odnosno zastane pa dva puta brže zakuca pa se opet sve vrati u normalu!
    Zvala sam svog gina reko je da to nije ništa strašno, u trudnoći normalno ,ali ako će biti često neka odem na hitnu provjetiti.

Trenutno sam u 21. tjednu trudnoće, treća trudnoća.

Zanima me da li se kome tako nešto desilo?
    Hvala

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

To su ti vjerojatno ekstrasistole. Meni su se prvi put pojavile 4 mjeseca nakon poroda. I nekoliko su mjeseci bile učestale. Osjećaj je gadan iako dr. kažu da je to normalna pojava i da ih većina ljudi u nekom razdoblju života ima (samo što ih netko osjeti, a netko ne). Nemoj se brinuti, ako te straše, odi do svoje dr. da ti da uputnicu za kardiologa koji će te sigurno umiriti.
    Posljednje uređivanje od laura29 : 15.10.2011. at 10:01

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Najvjerojatnij eje riječ o ekstrasistolama.
    Imala i ja u prošloj trudnoći, baš su se tako nekako pojavile oko 20 tjedna.
    Slučajno otkrivne, jer smo imali sistematski u firmi.
    Nakon toga pratila u Dubravi. Nosila holter 24 sata.
    Ništa neobično u trudnoći. Beba pritišće prema gore i radi meli pritisak. Nestale nakon poroda.
    Ovaj put ne primjećujem (u 28. tj. sam), a i da se pojave, znam što je u pitanju.
    Ukoliko ti ne stvaraju veće probleme, ako nemaš neke druge bolesti srca ili sl i ako se inače osjećaš dobro - ne brini.
    Meni se osjećaj "preskakanja" javljao kad bih se umirila i legla.
    U biti, može se i čuti ako mjeriš tlak klasičnim tlakomjerom.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Vidim da je ovo stara tema, ali nema veze.
    Uglavnom želim reći, nakon iskustva koje je prošla moja sestra u trudnoći - iznenadnim infarktom - ja bih na sve skakala i išla provjeriti.
    Zbilja ne bih nikoga strašiti i biti baba roga, ali ne škodi prošetati do kardiologa illi otići na hitnu ako išta sumnjate.
    Bolje izgubiti koji sat vremena nego nešto drugo, vrijednije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •