-
Osoblje foruma
Hvala na informacijama!
kate - trazila sam 'Uzgajam ciste po sebi' i ne znam kako ga nisam nasla. O.O Cak sam prije tamo i pisala. Sad kad sam malo pogledala sto ima u ostala dva topica, jos me vise strah. Waaaaaaah. Zbog cega ste, svi redom, isli na silne pretrage koje moj ginekolog uopce ne smatra potrebnima? Mislim, jedino sto znam o mojoj cisti jest njezina velicina i to da je pravilnog okruglog oblika i cistog vodenog sadrzaja. Jel trebam inzistirati da me jos nekud salje? Da mijenjam doktora? Njemu ta moja cista stvarno nije nista zbog cega bi se itko zabrinjavao, a.. ja mu valjda vjerujem? Ma sad vise ne znam.
sorcie - hvala na linku. Zvala sam ih, cijena je prihvatljiva. Provjerit cu s tko-zna-kojom-bolnicom da vidim koliko se ceka uz uputnicu pa ako to ispadne nesto strasno, odoh ja u Breyer. Mozda vec sljedeci tjedan. Sad sam vidjela u jednom od topica da se u Petrovu samo treba doci izmedju 7:30 i 11 s uputnicom. S obzirom da zivim skoro pa u njihovom dvoristu, mozda odem tamo... grrrrrrrrr. *headasplode*
Valjda cu mirnije spavati ako znam rezultate, cak i ako su losi. =/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma