Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Petrova I najdivniji tata na svijetu...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Petrova I najdivniji tata na svijetu...

Da nisam proživjela nebih vjerovala koliko zeni puno znaci da je netko sa njom tko joj je podrska i ohrabrenje u tom trenutku.... Iako nisam imala trudove,niti je bio termin,unatoc urednoj trudnoci nakon jednog zabiljezenog truda forsirali su da rodim... Hoces,neces,moras Klasicna procedura,ja i M.M. u box nakon cega su usljedili 14 dugih sati poroda....kao sto sam se i pribojavala,nije bilo vrijeme a bebica se nije spustala niit izlazila nakon 10-ak sati i dvije duple doze dripa... Dragi je bio samnom cijelo vrijeme,tjesio me,brisao znoj,furao vodu(kriomice) i saputao mi na uho koliko mu znacimo ja i malicka vec sada iako jos nije dosla na svijet. Bio je sabran i koncentriran kao sto nisam mislila da je moguce da bude. Usprkos podsmjehima sestara,zlobnim komentarima i ignoriranjima kada sam umirala od boli i povracala,dragi je digo sve na noge da se nesto poduzme jer vise nije imalo smisla. zaista neznam kako bih bez njega,jer bez pratnje si sam u box-u,zatvore ti vrata(u mom slucaju) i kazu nek se snalazis...14 dugih sati sama....zato ce mi zauvijek ostati u sjecanju njegove rijeci podrske,stisak ruke i pogled koji govori da sve "mozemo zajedno"...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kao da čitam priču sa svog prvog poroda!
    Bravo za tvog dragog koji se nije uspaničio i zbrisao ili pao u nesvjest već bio uz tebe smiren i pozitivan. To zajedničko iskustvo će vas neizmjerno zbližiti i produbiti vašu ljubav

Čestitam vam od srca na bebici! Mazite se i volite

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Kao da čitam priču sa svog prvog poroda!
    Bravo za tvog dragog koji se nije uspaničio i zbrisao ili pao u nesvjest već bio uz tebe smiren i pozitivan. To zajedničko iskustvo će vas neizmjerno zbližiti i produbiti vašu ljubav

Čestitam vam od srca na bebici! Mazite se i volite
    Hvala kloklo! pa moram priznat da je bio na rubu prvih 5 min da se ne srusi (od straha zbog mene i bebe pa mu je oprošteno),ali kao sto si rekla pamtit cemo zauvijek... Kazes vrlo slicna tvojoj prici..?

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mojoj prijateljici muž je prisustvovao porodu. U trenutku izgona je bio bez kapi krvi, i rekao joj: Dušo, nemoj na tren tiskati da ti nešto kažem: J[b]a zaista više ovo ne mogu podnijeti, nije mi dobro![/b]
    Poljubio je, i nonšalantno izašao, te se onesvjestio na hodniku!
    Naravno, za nju nije bilo povratka: žena rodila za 5 minuta
    Čestitam, sljedeći put će biti još bolje!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

))) sad si me od srca nasmijala...ma svaka cast opet,dao je sve od sebe zar ne..? netko to jednostavno ne moze izdrzati...

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Slatkice, evo ti link na moju priču:
    http://www.leoweb.info/arhiva.dnevni...klo.Porod.html

Koa što ćeš primjetiti, pisana je u vrijeme kad sam malo toga znala o prirodnom tijeku poroda i kad sam mislila da nikako drugačije nije ni moglo biti i da sam "dobro prošla".

No, kako su godine odmicale sve mi se manje sviđala ta moja priča i stalno se pitam zašto su me zaboga zadržali u rodilištu? Da su me pustili doma sve bi vjerojatno bilo drugačije i puno manje traumatično jer ja to sebi dugo nisam htjela priznati, ali bolnička atmosfera me dotuka i moje tijelo je vrlo nevoljko pristalo roditi u takvim uvjetima.

Sad sam pametnija i uvjerena da će moja druga priča koja se ima odigrati za desetak dana biti sasvim drugačija 8)

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Vidim da je ponesto duza pa ce malkcije potrajat)

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: Petrova I najdivniji tata na svijetu...

Citiraj slatkica-zg prvotno napisa
    Da nisam proživjela nebih vjerovala koliko zeni puno znaci da je netko sa njom tko joj je podrska i ohrabrenje u tom trenutku.... Iako nisam imala trudove,niti je bio termin,unatoc urednoj trudnoci nakon jednog zabiljezenog truda forsirali su da rodim... Hoces,neces,moras Klasicna procedura,ja i M.M. u box nakon cega su usljedili 14 dugih sati poroda....kao sto sam se i pribojavala,nije bilo vrijeme a bebica se nije spustala niit izlazila nakon 10-ak sati i dvije duple doze dripa... Dragi je bio samnom cijelo vrijeme,tjesio me,brisao znoj,furao vodu(kriomice) i saputao mi na uho koliko mu znacimo ja i malicka vec sada iako jos nije dosla na svijet. Bio je sabran i koncentriran kao sto nisam mislila da je moguce da bude. Usprkos podsmjehima sestara,zlobnim komentarima i ignoriranjima kada sam umirala od boli i povracala,dragi je digo sve na noge da se nesto poduzme jer vise nije imalo smisla. zaista neznam kako bih bez njega,jer bez pratnje si sam u box-u,zatvore ti vrata(u mom slucaju) i kazu nek se snalazis...14 dugih sati sama....zato ce mi zauvijek ostati u sjecanju njegove rijeci podrske,stisak ruke i pogled koji govori da sve "mozemo zajedno"...
    potpisujem.
    tak je bilo i meni. ok nije mi šaputao na uho, ali bio cijelo vrijeme uz mene, ni pio ni jeo, ni išao na wc i pri tom se držao mrak.
    na zadnjem trudu sam slušala njega kao Boga, a on je rekao, sad udahni i zažmiri, došao izaa mene i malo me podigao. veli doktori su samo gledali i nisu ništa rekli.
    zbog sve ga toga i beskrajnog povjerenja u njega, išao je sa mnom i drugi put, iako smo morali, da bi dobili papir za ulazak u rađaonu proći tečaj i platiti 400 kn, sa ostalih dvadesetak prvorotkinja.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Prica me skroz dirnula i zbog takvih stvari i dogadaja uvijek sama sebi kazem: "Suti moglo je biti i gore" Svakome je njegova prica drugacija i najteza na neku ruku ali svaka cast tebi koliko si se patila(trebalo je to junacki podnjet i izdrzat) i tvome dragome sto je bio uz tebe i puno ti pomogao...Hoce li ti i drugi porod biti u vinogrdskoj..? U svakom slucaju zelim ti ovog puta punooo brži i bezbolniji porod!

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

čestitam ti

i meni je jaaaako puno značilo to kaj sam imala podršku muža za porodu (i sve ostalo kaj uz to ide)... ne znam kak bi bilo da sam svo to vrijeme morala biti sama...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bas lijepo...

EvaP avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Citiraj Suzizana prvotno napisa
    na zadnjem trudu sam slušala njega kao Boga, a on je rekao, sad udahni i zažmiri, došao izaa mene i malo me podigao. veli doktori su samo gledali i nisu ništa rekli.

pjak

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Citiraj slatkica-zg prvotno napisa
    .zato ce mi zauvijek ostati u sjecanju njegove rijeci podrske,stisak ruke i pogled koji govori da sve "mozemo zajedno"...
    Prekrasno receno...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prekrasan suprug koji je bio cjelo vrijeme sa tobom
    I trebao je od reagirati

Iskrene čestitke na bebici. Snazi koju si dobila od njega..Zajedno ste jači, zajedno sve se može.

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Divno...i moj je muž bio na porodu i zaista je to "ono pravo"
    ...a bit će i drugi put, ako Bog da...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •