Da nisam proživjela nebih vjerovala koliko zeni puno znaci da je netko sa njom tko joj je podrska i ohrabrenje u tom trenutku.... Iako nisam imala trudove,niti je bio termin,unatoc urednoj trudnoci nakon jednog zabiljezenog truda forsirali su da rodim... Hoces,neces,morasKlasicna procedura,ja i M.M. u box nakon cega su usljedili 14 dugih sati poroda....kao sto sam se i pribojavala,nije bilo vrijeme a bebica se nije spustala niit izlazila nakon 10-ak sati i dvije duple doze dripa... Dragi je bio samnom cijelo vrijeme,tjesio me,brisao znoj,furao vodu(kriomice) i saputao mi na uho koliko mu znacimo ja i malicka vec sada iako jos nije dosla na svijet. Bio je sabran i koncentriran kao sto nisam mislila da je moguce da bude. Usprkos podsmjehima sestara,zlobnim komentarima i ignoriranjima kada sam umirala od boli i povracala,dragi je digo sve na noge da se nesto poduzme jer vise nije imalo smisla. zaista neznam kako bih bez njega,jer bez pratnje si sam u box-u,zatvore ti vrata(u mom slucaju) i kazu nek se snalazis...14 dugih sati sama....zato ce mi zauvijek ostati u sjecanju njegove rijeci podrske,stisak ruke i pogled koji govori da sve "mozemo zajedno"...