-
Svakako to treba lijecit, ne zelim nikoga strasit ali evo vec godinu i pol imamo problema sa mojom sekom. ona je znala za te bakterije ranije, otkrivene su joj na gin. pregledu i nije se uopce trudila to lijeciti,niti piti antibiotike,niti se suzdrzavati od odnosa neko vrijeme. i ona i decko su dobili lijekove i sve su to lijepo zanemarili.
i proslo ljeto..saznala je da je trudna.svi smo skakali od srece,pogotovo ja, jer mi je najveca zelja imati malog necaka ili necakinju...a onda se za par tjedana sve slomilo. otisla je na pregled i novi doktor je zakljucio da se dijete nije uspjelo zadrzati,tj.normalno poceti razvijati...rekao je da je uzrocnik E. colli i zbog toga sto to nije na vrijeme lijecila..
zao mi je,ne zelim nikoga strasiti,ali ipak je bolje da potrazis misljenje jos jednog lijecnika..uostalom,tebi je to tek sada otkriveno,dakle, nije strasno... a sto se tice nasih doktora, mi smo njima nerijetko samo ime na papiru i ocito je da je bolje informirat se deset puta dok je jos vrijeme...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma