Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: rode hvala!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno rode hvala!

evo, nisam znala kamo da smjestim ovu zahvalu, pa sam odlučila ovdje!
    roko ima 14 mj i još dojimo, nekad mi to pada teže nekada lakše, uz sve dnevne obveze pa onda još nočno dojenje - nije baš lako!
    roko je drugo dijete s kojim sam uspjela u dojenju zahvaljujući isključivo Vama, i zato Vam hvala.
    imali smo hrpu problema, ali smo uspjeli.
    razmišljam o prestanku ali ga odgađam.
    htjela sam Vam samo u biti zahvaliti od srca i poduprijeti Vas u radu.
    Hvala u moje i Rokovo ime.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala i tebi sto si se javila
    cestitam tebi i roku na uspjesnom dojenju

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Veliko hvala i od nas! Ni mi ne bi uspjeli da nije bilo ovog portala i Rodinih divnih savjetnica.

Hobita avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hvala najljepša i od nas!

U početku sam mislila da nećemo uspjeti, ali jedna divna savjetnica uvjerila me u suprotno. Još uvijek cicamo, sve nam je ljepše i ljepše. Hvala!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I od nas veeeeliko HVALA!

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I od nas veliko hvala - za sada 20 mjeseci staža.
    Rodina radionica, internetska stranica i savjeti na SOS telefonu su mi jako puno pomogli.
    Još ne razmišljam o prestanku iako mi dijete nekad doslovno sjedi na glavi dok sisa - vidljivo iz avatara.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sto volim ovakve topice

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

HVALA i od nas.
    Iako smo počeli bez problema, pitanje je do kuda bi dogurali bez Rodinog portala i foruma.
    Skoro punimo godinu, o prestanku niti ne razmišljam,
    prije mi je u glavi neki tandem kroz koju godinu
    I jedva čekam.
    I uživamo valjda svaki dan sve više!

Hvala i od Luke, cicoljubca!

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa
    IJoš ne razmišljam o prestanku iako mi dijete nekad doslovno sjedi na glavi dok sisa - vidljivo iz avatara.
    ajme

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    Citiraj jurisnik prvotno napisa
    IJoš ne razmišljam o prestanku iako mi dijete nekad doslovno sjedi na glavi dok sisa - vidljivo iz avatara.
    ajme
    Oooo da, zaboravih

Angelina Bell avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I ja već duže vremena razmišljam o tome da se iz sveg srca zahvalim Rodi što nam je dojenje bilo i jest uspješno.
    Za dva dana punimo 15 mj i presretna sam što smo do ovdje dogurale.
    Imali smo i mi problema..., bradavice su mi bile uvučene i općenito nikakve, a želja za dojenjem je bila ogromna. Bilo me strah kako ću to uspjet izvest, no uz pomoć Rodinih tekstova i foruma, sve je ispalo za 10.

Zahvalit ću se ovdje i gospođi koja je bila samnom u sobi, a rodila je isti dan kad i ja, i to svoje 4. dijete.
    Njezini su mi savjeti isto tako bili od presudne važnosti, najprije u rodilištu, a zatim i doma.
    Tek sam poslije skužila da je ona aktivna članica ovog foruma, hvala ti litala od . Pusa našoj maloj cimerici

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Evo i od nas hvala, mi za koji dan punimo dve godinice i ne pomisljamo o prestanku

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I od nas! U početku su mi doslovno hrana bile rodine brošure o dojenju, a kasnije, kad sam se "internetizirala", na ovom sam portalu našla potvrdu onoga što sam instinktivno znala i osjećala prema dojenju.
    Sada smo u 25-om mjesecu dojilačkog staža!

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

HVALA i od nas. Bojim se i promisliti kako bi sve ispalo da nije bilo RODA...

nerina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Veliko hvala i od nas.Bez foruma bi bilo puno teže.Ja isto ne mogu zamisliti da R ne sisa, isto se vidim u nekom tandemu za koju godinu.

EvaP avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja sam SIGURNA da nije podrske ovdje, da bi me sva sila "dobronamjernih" savjeta (nemoj dojiti dijete sa zubima, nemoj dojiti dijete preko godine dana, dojenje je loše za bebu, dojenje za dječake je psihološki koma) prije ili kasnije odvojila od dojenja...

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

veliko hvala i od nas! rodini tekstovi, telefon, i naravno, forum, puno su nam pomogli i uspješno dojimo već skoro 14 mjeseci!

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala od i od nas! Jako puno ste nam pomogli. Prvo dijete nisam dojila i zbog toga mi je jako žao, ali kad sm rodila Svena isto sam imala puno problema ali nisam gubila nadu. Od kad sam ga rodila pratim Vas i evo... Sven ima 14 mjeseci i još dojimo i super nam je. Hvala, hvala, hvala!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Danas je Nađa sisala jednu, pa "dudu", pa je onda poljubila jednu, pa "dudu", pa je poljubila mene.... Svako malo je prekidala dojenje da bi poljubila "titi".... Pa ih je mazila, zaljubljeno gledala, a kad mi uputi "the look" preko cice, ta radost u očima....
    Nismo imale nekih prevelikih problema sa dojenjem, ali definitivno ne bismo dojile preko godinu dana da nisam našla Rodu i da sam slušala savete okoline.
    Zato hvala Rode, hvala za tekstove sa portala, hvala za nesebičnu pomoć savetnica na forumu, hvala što imamo mesto gde možemo da naučimo, razmenimo iskustva i budemo podrška jedna drugoj

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hvala i od nas

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I od nas.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala vam i u moje ime...moja Lucija je nedonošće, rođeno sa 1300 g. 40 cm. hranjena na sondu ,bocu pa sada i cicu već 16 mj.

Hvala i svim dragim mamama koje pišu po forumima jer sam od njih puno saznala..

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj alenka.lucija prvotno napisa
    Hvala vam i u moje ime...moja Lucija je nedonošće, rođeno sa 1300 g. 40 cm. hranjena na sondu ,bocu pa sada i cicu već 16 mj.

Hvala i svim dragim mamama koje pišu po forumima jer sam od njih puno saznala..
    Bravo za vas.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mi Vam od srca zahvaljujemo!
    Najveća briga u trudnoći, naravno pored toga da sve bude s bebom ok, bila je vezana za dojenje..hoću li moći, znati..?? U rodilište sam otišla s brojevima rodinih savjetnica i isprintanim savjetima. Krenulo je malo teže, ali uskoro sve 5, nikada pravog problema! Ovih dana punimo 20-mjesečni staž, do 18. mjeseca V. je bila isključivo dojena, a kako smo krenuli čini mi se da ćemo i na veliki odmor odlaziti, gđe. Titi i ja!!
    Uglavnom, Vaša podrška i brojni korisni savjeti na ovim stranicama od ogromne su važnosti mladim, a mislim i iskusnim mamama!

Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •