Naslov bi bio komičan, da nije tragičan.Uglavnom, muče me gljivice, ali samo dok radim, očito iz razloga što nema tih hlača koje nisu uske u tom predjelu, moram nositi tanke "najlonke", i presjedim 8 sati, dodamo i malo stresa i pun pogodak evo gljivica. Za vrijeme trudnoće i porodiljnog (dok sam bila doma u trenirkama i u ležečem ili stajačem položaju, sve 5. A sad koma, čim sam počela raditi. Dok koristim terapiju, sve je super, 2-3 dana po prestanku opet koma. Simptomi nisu prejaki (čitaj, neizdrživi), ali dovoljno da živciraju i da me ograničavaju u nekim aktivnostima (na opću tugu MM). Što sad, kako ih spriječiti? Help! E da, prije trudnoće (dok sam radila) isti gljivasti problemi. Uglavnom, sjedenje mi škodi kičmi i bračnim aktivnostima. :/

Uglavnom, muče me gljivice, ali samo dok radim, očito iz razloga što nema tih hlača koje nisu uske u tom predjelu, moram nositi tanke "najlonke", i presjedim 8 sati, dodamo i malo stresa i pun pogodak evo gljivica. Za vrijeme trudnoće i porodiljnog (dok sam bila doma u trenirkama i u ležečem ili stajačem položaju, sve 5. A sad koma, čim sam počela raditi. Dok koristim terapiju, sve je super, 2-3 dana po prestanku opet koma. Simptomi nisu prejaki (čitaj, neizdrživi), ali dovoljno da živciraju i da me ograničavaju u nekim aktivnostima (na opću tugu MM). Što sad, kako ih spriječiti? Help! E da, prije trudnoće (dok sam radila) isti gljivasti problemi. Uglavnom, sjedenje mi škodi kičmi i bračnim aktivnostima. :/
Odgovori s citatom
Kod mene je baš problem prekomjerenog grijanja tog dijela. Znači dok sjedim, pa je noga uz nogu, pa još uže hlače i onda koma.
. I ne moraš se mislit da će ti se nešto vidit ispod hlača rub od samostojećih, ma ko to gleda, na kraju krajeva, meni je isto prvih par dana bilo čudno u tome na posao (osjećala sam se kao neka wannabe sex bomba, u normalnom odijelu, da šta ja to izvodim, ali sad nosim samostojeće s čipkom i ispod tipa planinarskih hlača pa još dokoljenke navučem, a najlonke samo ako nosim suknju, nema šanse ispod hlača pa nek' upekao minus koliki god hoće).
) gače mi i nisu nešto naročito uske. ali uvik sidim prekriženih nogu. u wc kad idem (osim doma) nastojim šta više bit odignuta od školjke. i opet me svako malo napadaju gljive.
.