Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Gljivice i posao

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Gljivice i posao

Naslov bi bio komičan, da nije tragičan. Uglavnom, muče me gljivice, ali samo dok radim, očito iz razloga što nema tih hlača koje nisu uske u tom predjelu, moram nositi tanke "najlonke", i presjedim 8 sati, dodamo i malo stresa i pun pogodak evo gljivica. Za vrijeme trudnoće i porodiljnog (dok sam bila doma u trenirkama i u ležečem ili stajačem položaju, sve 5. A sad koma, čim sam počela raditi. Dok koristim terapiju, sve je super, 2-3 dana po prestanku opet koma. Simptomi nisu prejaki (čitaj, neizdrživi), ali dovoljno da živciraju i da me ograničavaju u nekim aktivnostima (na opću tugu MM). Što sad, kako ih spriječiti? Help! E da, prije trudnoće (dok sam radila) isti gljivasti problemi. Uglavnom, sjedenje mi škodi kičmi i bračnim aktivnostima. :/

renci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedan od provjerenih načina u mom slučaju je bio prelazak na platnene uloške.
    Imala sam gljivice gotovo nakon svake menge, a evo već preko godinu dana ih nemam!
    Možeš koristiti i dnevne platnene.
    Sretno!

Lila ha avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nosi suknjice

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dnevne uloške ne koristim nikad. Za vrijeme menstruacije koristim klasične Vir 80, baš iz tog razloga, mada razmišljam i o platnenim.
    Što se tiče suknjica, baš ih "uvodim u uporabu", ali opet moram i neke "najlonke" obuči. Što još da poduzmem?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Dnevne uloške ne koristim nikad. Za vrijeme menstruacije koristim klasične Vir 80, baš iz tog razloga, mada razmišljam i o platnenim.
    Što se tiče suknjica, baš ih "uvodim u uporabu", ali opet moram i neke "najlonke" obuči. Što još da poduzmem?
    probaj s duplim pamučnim gačicama.
    i platnenim uloškom. valjda bi ti onda vršnjakinja tribala bit dobro zaštićena od najlonki.

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

A samostojeće najlonke?
    Ne naziru se ispod hlača a možda bi se i TM-u svidjele!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj katajina prvotno napisa
    A samostojeće najlonke?
    Ne naziru se ispod hlača a možda bi se i TM-u svidjele!
    A zamisli jadnoga gledati ženu u samostojećim a gljivice još nisu prošle. Što će onda sirotan?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Loryblue je napisala:
    i platnenim uloškom. valjda bi ti onda vršnjakinja tribala bit dobro zaštićena od najlonki
    Da tako utoplim vršnjakinju, gljivice bi mi valjda na nos izašle. Kod mene je baš problem prekomjerenog grijanja tog dijela. Znači dok sjedim, pa je noga uz nogu, pa još uže hlače i onda koma.

Što se tiče samostojećih, baš bi mi tako nešto trebalo. Halteri, čarape i bez gača, to bi bila idealna kombinacija, ali mislim da ne smijem tako na posao.

Inače "najlonke" nosim samo iz razloga, jer me "zebe" mjehur, a tu čarape ne pomažu. Ne znam, več sam luda od toga.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Loryblue je napisala:
    i platnenim uloškom. valjda bi ti onda vršnjakinja tribala bit dobro zaštićena od najlonki
    Da tako utoplim vršnjakinju, gljivice bi mi valjda na nos izašle. Kod mene je baš problem prekomjerenog grijanja tog dijela. Znači dok sjedim, pa je noga uz nogu, pa još uže hlače i onda koma.
    Potpis. Zašto ne može samostojeće? Meni su samostojeće riješile sve, nabavila ih upravo zbog gljivica, ljeti 15 denske, zimi 70 denske i super su mi. I pamučno donje rublje obavezno (sintetike ništa) i nikako silhoutettes ili kako se već piše i libresse itd. - nego oni socijalistički VIR 80. Bože sačuvaj dnevni ulošci, ali to si valjda već skužila. I ne nosit usko, ma kako se seksi u tome osjećala (meni od jednih užih jeans hlača ljeti u samo pola sata buknulo tako da sam morala na onaj antibiotik-antimikotik itrac3). I smanji slatko i ubaci lactogyn 2x1 oralno kad malo zagusti. I preko razdoblja ovulacije isto ubaci lactogyn.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I što manje sjedi prekriženih nogu. I spavaj bez gaćica - npr. samo u pidžami ili u spavaćici. Trust me, mushroom is my middle name 8) , upali sve ove savjete i bit će nešto bolje . I ne moraš se mislit da će ti se nešto vidit ispod hlača rub od samostojećih, ma ko to gleda, na kraju krajeva, meni je isto prvih par dana bilo čudno u tome na posao (osjećala sam se kao neka wannabe sex bomba, u normalnom odijelu, da šta ja to izvodim, ali sad nosim samostojeće s čipkom i ispod tipa planinarskih hlača pa još dokoljenke navučem, a najlonke samo ako nosim suknju, nema šanse ispod hlača pa nek' upekao minus koliki god hoće).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I da, još caka - jesi na antibebi? Mislim da i one dižu tendenciju prema gljivicama - pitaj svoju ginićku.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ina33, hvala na savjetima. Onda ipak idem na samostojeće, ili suknje. Kao što sam i napisala, dnevne ne koristim, za menstruaciju koristim Vir 80, pijem probiotike u obliku jogurta (svaki dan), slatko skoro ne jedem. Jedino imam uske hlaće i prekrižene noge. Traperice ne nosim iz istih razloga več godinama (mada stoje bolje od svih hlača).

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Uglavnom, muče me gljivice, ali samo dok radim, očito iz razloga što nema tih hlača koje nisu uske u tom predjelu, moram nositi tanke "najlonke", i presjedim 8 sati, dodamo i malo stresa i pun pogodak evo gljivica. Za vrijeme trudnoće i porodiljnog (dok sam bila doma u trenirkama i u ležečem ili stajačem položaju, sve 5. A sad koma, čim sam počela raditi. Dok koristim terapiju, sve je super, 2-3 dana po prestanku opet koma.
    I meni je ovakoooo
    Ne nosim uske hlače, ali i najšire hlače su mi preuske kad u njima moram prosjediti 8 sati. Najlonke uopće ne nosim jer ih ne podnosim, pa zato suknje/haljine mogu nositi samo preko ljeta. Dnevne uloške sam prisiljena nositi, pa sam nabavila platnene, ali su mi nezgodni (loše se osjećam s njima) jer se ne zalijepe za gaćice pa mi se uvlače... svaki put kad se ustanem sa stolice. Da ne duljim, svaki dan jedva dočekam da dođem doma i poskidam sve sa sebe..

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Anemona, za debele zime imaš i pamučnih štramplica milion boja i dezena. Ja takve najviše volim

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mamanatali prvotno napisa
    bnevne uloške sam prisiljena nositi, pa sam nabavila platnene, ali su mi nezgodni (loše se osjećam s njima) jer se ne zalijepe za gaćice pa mi se uvlače... svaki put kad se ustanem sa stolice. Da ne duljim, svaki dan jedva dočekam da dođem doma i poskidam sve sa sebe..
    Ma, iskreno i najiskrenije, ja ne kužim potrebu za dnevnim ulošcima, činiš si još gore ako si sklona gljivicama jer se samo grije i dodatno vlaži. U čemu je bed da se sprljaju gaćice - staviš u mašinu, pa i druga roba se prlja. Mislim, prljamo i drugu robu - nemamo štitnike između npr. grudiju i donje majice u vidu uložaka. Sori, nije išlo posebno na tebe, ali tema dnevnih uložaka i njihove potrebe stvarno mi nije jasna, mislim da je tu marketing napravio fakat ludi posao.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Da se malo ubacim...
    A kak ti se te gljivice manifestiraju tj. koji su ti to simptomi?
    Možda glupo pitanj,e ali baš me zanima.

I ja prosjedim skoro 8 sati u uskim nepamučnim fuj hlačama, ponekad s najlonkama, a ponekad i bez i ovi WC-i tu na poslu, koliko god da ne sjednem baš mi je nekako bljakić.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja recimo ne nosim nikakve dnevne uloške jer uloške mrzim i koma mi je kaj ih moram nositi i to malo u mjesecu kad imam mengu.
    A ako je potrebno dnevno i dva puta promjenim gaće.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ana.m je pitala:
    A kak ti se te gljivice manifestiraju tj. koji su to simptomi?
    U ovoj "kroničnoj fazi" više čak nije niti onaj grudasti - sirasti iscjedak, nego samo izvana lagano pečenje, lagano svrbi, i ponekad malo kao lagano pika. Iscjedak možda mrvicu žučkasti - recimo količina normalna. Papa test, hvala Bogu ok, brisevi ok.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ana.m je pitala:
    U ovoj "kroničnoj fazi" više čak nije niti onaj grudasti - sirasti iscjedak, nego samo izvana lagano pečenje, lagano svrbi, i ponekad malo kao lagano pika. Iscjedak možda mrvicu žučkasti - recimo količina normalna. Papa test, hvala Bogu ok, brisevi ok.
    Hm to onda i mene muči. :/ .
    Identično kako si opisala....

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bildaj malo imunitet, to je također jedan od razloga zašto ti je u trudnoći bilo bolje, uz sve ostalo...

i nosi isključivo pamučne gaćice a doma luftaj što više...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma, bildam ja i imunitet, a strogo pamučno rublje nosim od kad znam za sebe. Zato me i sve to frustrira, držim se skoro svih "anti-gljivica pravila", a opet napadaju.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ana.m je pitala:
    a imaš li ti uz gljivakise i bijelo pranje?

ja nema šta nisam probala za riješit se bijelog pranja, ali bezuspješno. a onda me jedan ginekolog "utješio" kad mi kaza: e moj gospođo, pa neki se ljudi manje znoje, neki više, a ima ih šta se uopće ne znoje. ista je stvar i s bijelim pranjem.
    pa kud ja nisam mogla dopast u grupu uopćeneznojećih olitiga onih šta nemaju bijelo pranje.

i ja sam sklona gljivicama za poludit. upravo sam završila s kurom polyginaxa i plymicola. imam osjećaj da čim me netko grivo pogleda mene napada svrab.
    gačice nikakve osim pamučnih i to onih babskih ne nosim. tange ni u ludilo. dnevni uložak-nula bodova (briga me za nečiste gačice. ionako ih ne pokazujem okolo ) gače mi i nisu nešto naročito uske. ali uvik sidim prekriženih nogu. u wc kad idem (osim doma) nastojim šta više bit odignuta od školjke. i opet me svako malo napadaju gljive.
    ma za poludit. mm je već na rubu živaca kad ga obavijestim: znaš, opet nema akcije-svrab je preuzeo kontrolu.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Anemona, si probala češnjak?

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

kod mene isto

valjda neka genetska predispozicija. ali užas.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pretpostavljam da si upucena al ipak da te pitam; da li i TM koristi terapiju kad imas gljivice?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Muž isto koristi terapiju. Mada za vrijeme odnosa koristimo prezervative. I da, provjerila sam ne uzrokuju mi prezervativi gljivice.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Češnjak nisam još probala, nekako stalno imam averziju da ga umetnem, pa ne mogu izvaditi, pa idem dr. da mi ga izvadi, pa objašnjavaj kako je dospio unutra. Brrr! Izgleda da ću se morati odvažiti i na te poteze, ili su dosta samo tablete češnjaka oralno?
    Loryblue, nemam baš pojačano bijelo pranje. Samo gospođu osjetljivu na toplinu.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imaš debelih zimskih najlonki - štrampli s velikim postotkom pamuka (nekih 40-50%), pokušaj probati takve, ako već nešto moraš imati ispod hlača.
    Ja najlonke ispod hlača nosim zato jer me vuna iz štofa grebe. Na posao baš ne mogu u trapericama, pa imam jedne (zlata vrijedne) deblje (bez vune) na crtu, jedne samterice, jedne od tiftina... dakle mješavina (većinom) pamuk-sintetika... uglavnom 'derem' njih, a štofene što je manje moguće.
    Ispod tih 'neštofenih' obučem pamučne dokoljenke (80% pamuk), crne ili boja kože, izgledaju kao deblje grilonke, Polzeline su odlične, a radi slične i Jadran.
    Protiv gljivica probaj čajevac, ja na platneni uložak nakapam par kapi i okrenem ga na stranu OD tijela, dakle prema gaćicama. Iako kažu da čajevac može direktno na kožu, mene je jednom dosta peklo, a skužila sam da i ovako pomaže.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kako se manifestira - sve ovo gore što su napisali, ali prevladavajući je svrab i pečenje - to je nervirajuće i nemoguće zanemarit kad se baš raspojasa. I meni su često dr-ovi govorili - e, Vi ste tome skloni, nekako se preko te teme preskakalo jer sam imala bitno većih gino problema. Mogu vam reć' da je meni u rješavanju, ajde, pretjerano je reć' u rješavanju, nego u menadžiraju gljiva situacije pomogao baš forum i savjeti ovdje. Sve sam ih uključila (koji više, koji manje) i pomažu, stvarno pomažu. Doduše, posegnem ja barem jednom mjesečno za canesten kremom, ali vaginalete mi sve češće više ne trebaju.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pardon, od svih forumskih savjeta vezano za candide nisam probala češnjak - više iz razloga averzije i straha. Kad je situacija koma ionako moram na vaginalete, a održavam s lactogynom, ne nošenjem najlonki, nastojim ne nosit usko, a pogotovo ne usko u grijanom prostoru, gaćice pamučne 100% koje kuham na 90, a šareno rublje peglam po strateškim dijelovima, ništa tamponi i moderni ulošci nego ovi VIR 80 za jače krvarenje i Veoplast za slabije, što manje slatkoga, spavanje bez donjeg rublja.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni je češnjak pomogao bolje od bilo kojih vaginaleta. Ne bih da te nagovaram, bilo bi dobro da pročitaš topic o češnjaku.

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam imala identične probleme o kojima pišete. Deset godina sam vodila križarske ratove protiv gljivica. Na koncu je došlo do toga da sam imala gljivice non-stop. Sve sam isprobavala i ništa nije pomagalo. Čak sam jednom kupila nekakav probiotski pripravak koji se špricom unosio u rodnicu, ajme, fuj, kad se toga sjetim, mislim da je to najniže što možeš past Onda sam naišla na topic o češnjaku koji cure spominju. Dugo vremena sam se i ja bojala i imala averziju, ali mi je onda puknuo film i odlučila sam probat, pa što bude-bude. Rezultat? Nakon par dana umetanja češnjaka svaku večer, nisam dobila gljivice NIKAD VIŠE... Ima tome već skoro godina dana. Nisam mogla k sebi doći od ćuđenja. Stvarno najtoplije svima preporučam!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da li je ok ovaj kineski češnjak, ili mora biti domaći? Danas idem na temu o češnjaku, da napravim strategiju i plan djelovanja. Da li ste koristile sistem umatanja češnjaka u gazicu, ili kroz češnjak provesti konac, ili tablete češnjaka?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam koristila češnjak u gazu. S koncem nije bilo dobro jer mi se izvukao
    Omotaš češnjak u komad gaze, a kraj sfrčeš. (valjda kužiš), pa taj kraj služi za izvlačenje.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ovo i mene muči i dok nisam pročitala ovaj topic nije mi palo na pamet da bi moglo biti povezano sa ovim što je anemona opisala. a cijeli porodiljni nisam nitijednom dobila.
    ja sam jučer u apoteci uzela homeopatski pripravak candida yeast i stvarno su mi se simptomi većim dijelom povukli.
    a probala sam i češnjak u kapsulama, ali smrdi..... :shock:, a i nakon 2 dana stavljanja simptomi se nisu upoće niti malo povukli, čak su se i pojačali :/

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam isto jako sklona gljivicama. U trudnoći sam ih imala punih 20 tj., u komadu. Došlo mi je da se upucam.
    Nedavno sam prestala koristiti yasmin, jer mi je i od njih bilo gore.
    Ja dnevni uložak jednostavno moram koristiti, jer toga bude na litre i sve mi je mokro, a taj me osjećaj izluđuje. Dnevno znam promijeniti i po 5-6 gaćica.
    Ja sam znala stavljati tampon namočen u jogurt-probiotik - i kao što netko reče, nemo'š niže pasti...
    Ovo s češnjakom nisam probala, fobija me tih čuda što se guraju unutra, da štogod ne ostane... Al' morat ću i to probati, nema mi druge :/

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

zhang, daj napiši malo više o tom candida Yeast. Negdje sam o tome čitala, nemam pojma više gdje. Koja je svrha, kako funkcionira, gdje se kupi i kolika cijena?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam kupila u ljekarni, ima ih svaka malo bolje opremljena.
    na netu je: http://www.homeopatija.com/proizvodi.php?proizvod=6
    cijena je oko 60-70kn, ima 80 zrnaca.

uzima se 3-4 zrnca 3 puta dnevno i to se stavi pod jeziki pocucla. prestaje se uzimati kada prođusimptomi, dakle, kutijica bi mogla duže potrajati.

a ovo je sa njihove stanice, malovišeo homeopatiji: http://www.homeopatija.com/homeopatija.php

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma, iskreno i najiskrenije, ja ne kužim potrebu za dnevnim ulošcima, činiš si još gore ako si sklona gljivicama jer se samo grije i dodatno vlaži. U čemu je bed da se sprljaju gaćice - staviš u mašinu, pa i druga roba se prlja. Mislim, prljamo i drugu robu - nemamo štitnike između npr. grudiju i donje majice u vidu uložaka. Sori, nije išlo posebno na tebe, ali tema dnevnih uložaka i njihove potrebe stvarno mi nije jasna, mislim da je tu marketing napravio fakat ludi posao.
    Kod mene se zaista ne radi o marketingu nego o nasušnoj potrebi Ja dn.uloške ne nosim doma ili ako negdje neću dugo sjediti, ali da sam 8 sati sjedenja na poslu bez njih bile bi mi mokre ne samo hlače nego vjerojatno i stolica na kojoj sjedim. Nije to samo zbog gljiva kojima sam sklona nego upravo zbog ovoga što Loryblue kaže. Moj se ginekolog svaki put divi "kaskadama plodne sluzi" , a meni te kaskade nisu niti najmanje simpatične.

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    Meni je češnjak pomogao bolje od bilo kojih vaginaleta. Ne bih da te nagovaram, bilo bi dobro da pročitaš topic o češnjaku.
    XX

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mamanatali prvotno napisa
    Kod mene se zaista ne radi o marketingu nego o nasušnoj potrebi Ja dn.uloške ne nosim doma ili ako negdje neću dugo sjediti, ali da sam 8 sati sjedenja na poslu bez njih bile bi mi mokre ne samo hlače nego vjerojatno i stolica na kojoj sjedim. Nije to samo zbog gljiva kojima sam sklona nego upravo zbog ovoga što Loryblue kaže. Moj se ginekolog svaki put divi "kaskadama plodne sluzi" , a meni te kaskade nisu niti najmanje simpatične.
    Uh, i ja bi se valjda divila. Ne znam, i moja sestra ima kaskade pa ne nosi. Ja sam često na vaginaletama pa ne nosim, hlače rijetko kad smočim, ali znaju se lagano zaprljat (opet, ko će mi buljit baš u međunožje) ali kužim ako ti je to tako lakše .

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Stalno čitam topiče o dosadnoj candidi s kojom se porim od svoje 13 godine,odnosno kad sam dobila prvu mengu!
    Jedino kad je nemam to je drugo tromjesječe trudnoće,i onda uživam,inače već sam luuuuda !
    Koža mi je imuna na canesten,i neke kremice.
    Radila sam sve moguće briseve,sve 5,uredno i sterilno,no candida je uporna.
    Sjećam se da mi je jednom ginić dao jednu tabletu da popijemo mm i ja,bila sam mirna 5 mjeseci.Morat ću opet po nju,no neznam jel smijem s obzirom da dojim.
    Htjela sam se samo malčice izjadat jer me ta candida ubija.Sad sam naručila platnene uloške,pamučne gače ionako nosim,a omekšivać ne rabim,jednostavno sam osjetljiva!
    Sad ću probati češnjak!

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Lupko pripazi i na deterdžente.
    meni je kod pranja pomogao chiccov prašak za dezinficiranje rublja što se u mašinu doda.
    prvo sam bila malo skeptična i pribojavala se,al rekoh-ajd da probam, nemre mi bit gore nego što je...
    i super! osobito kod rublja koje se ne može prati na višim temperaturama...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Gdje kupim taj prašak?

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

http://shop.chicco.hr/ProductDetails...U-500-G.wshtml

u chiccu a vidjela sam ga i po nekim ljekarnama.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nisam imala pojma da uopće postoji takav prašak,hvala na
    preporuci!

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

On se u vrlo malim količinama (imaš na pakiranju točne upute) dodaje standardnom deterdžentu,ali ja od kad koristim taj chiccov dodatak deterdženta stavljam dosta manje...

Frendica čiji mali ima atopijski derm. također to koristi, na preporuku njihovog alergologa, pa sam nekak mišljenja da štetiti ne može

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I moja curka ima atopijski,tak da ću svakako probati!

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

uzasna gnjavaza s gljivicama, slazem se, uzasno iritirajuce...

postoje tablete koje se uzimaju oralno protiv gljivica, trebale bi pomoci bolje nego vaginalne kreme, a mozda bolje pomognu.
    upotrebljavaj deterdzent za osjetljivu kozu, i smanji kolicinu, izbaci omeksivac.
    izbaci sapun za intimnu higijenu, upotrebljavaj samo toplu vodu, premda i topla voda moze biti iritirajuca ako je jako klorirana.

izbaci najlonke, upotrebljavaj stay-ups, koje ne pokrivaju guzu, tokom menstruacije prebaci se na tampone, pamucno rublje, a u najgorem slucaju izbacis i donje rublje , he he(funkcionira bolje naravno kad nosis suknju, inace nema nekog efekta)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lupko prvotno napisa
    Sjećam se da mi je jednom ginić dao jednu tabletu da popijemo mm i ja,bila sam mirna 5 mjeseci.Morat ću opet po nju,no neznam jel smijem s obzirom da dojim.
    Jel' se sjećaš kakva je to tableta - kako se zove?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •