Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Skrivanje igračaka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Skrivanje igračaka

Ne znam je li ovo već bilo kao tema, ja nisam ništa našla. Moja mala ima godina dana i u zadnjih par tjedana je intenzivno počela skrivati stvari. Ne od mene nego onak, igra se i onda u jednom momentu sve igračke zagura pod kauč. Ili po tepih ako su tanje. Uglavnom, hoće ih maknuti negdje gdje se ne vide. Pretpostavljam da je to neka faza, ima netko slično iskustvo? ima neko objašnjenje možda zakaj to rade? Još ne hoda ali imam osjećaj kad prohoda da ću vrlo teško naći ključeve, daljinski i slične potrepštine .

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I Sven je volio to raditi,ne znam koja im je to fora. On sad ima 13 mjeseci. Ali prestao je tak da ne mora značiti da će to raditi i kad prohoda. To im je sad fora,kad su tak mali. Neka uživaju.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Pospremili smo puno žličica i ostalog pribora za jelo kojeg do dana današnjeg nismo pronašli. A imao je i fazu "spremanja" svega u koš za smeće .

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj KATALENIĆ prvotno napisa
    I Sven je volio to raditi,ne znam koja im je to fora. On sad ima 13 mjeseci. Ali prestao je tak da ne mora značiti da će to raditi i kad prohoda. To im je sad fora,kad su tak mali. Neka uživaju.

:shock: moj to još uvijek radi a prošao je 3 g + što mu se sad pridružila i seka. Od dva seta šalica sa tanjurićima,vilicama i žlicama mi imamo samo šalice. Od domina imamo kutiju, od pazli koje im nisu fora samo omot, knjige i časopisi koji im se ne sviđaju također su pospremljeni na nedostupna mjesta itd. Kad smo ovo ljeto micali namještaj našli smo igračaka za koje nisam ni u snu mogla vjerovat da stanu pod ormar ili krevet. Da ne spominjem kad se legnem u krevet a ispod jastuka hrpa uredno spremljenih igračaka ili kuhinjskih pomagala.Stvarno je istina kad kažu da dijete ima vremena i volje i za nemoguće.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam pronasla nacin kako iskoristiti "igru skrivanja"
    dok ja perem i punim njenu kadicu L "skriva" robu u vesmasinu
    obadvije uzivamo u tom vecernjem ritualu

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj cuckalica prvotno napisa

Dok ne upališ mašinu i skužiš da nešto lupa: četke za kosu, gelovi za tuširanje, četkice za zube...

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa

Dok ne upališ mašinu i skužiš da nešto lupa: četke za kosu, gelovi za tuširanje, četkice za zube...

Sara je tek sad počela skrivati/spremati stvari pod tepih/baciti iza kauča ili regala/ugurati u kauč...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a nene
    ja njoj stavim robu koja je za pranje u lavor ispred masine i ona je toliko skoncentrirana na posao da ne bi ni vidila cetke za kosu kad bi ih kojim slucajem imali doma

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hm...mi imamo 18mj i nemamo problem skrivanja stvari vec problem bacanja stvari....jednostavno sve kaj dohvati mora zamahnut i treskom o pod...nemam pojima zakaj niti odakle joj to ....
    npr.idem joj obut cipele ,a ona ih mora dohvatit i bacit jer inace nije mirna..ili pripremim oblekicu za obuci,a ona ju mora pojedinacno pobacat po podu ili baki strgnut naocale i tresnut o pod i sl...

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam baš danas u vešmašini našla dudu..

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kad je na kauču, sve kaj dohvati mora pobacati između kauča i zida. Općenito baca sve do čega dođe. Fora mi je kad zamahne s nečim, trepne prije nego to padne jer zna da bu zaružilo

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I mi smo i skrivači i bacači!!! Ima 18 meseci, počelo je negde sa 15 kad je skroz sigurno prohodala (sa sakrivanjem, bacanje je počelo mnogo ranije). Glavna fora je bila kad nam je na moru sakrila ključeve od sobe, vrata zaključana, a mi unutra, možemo da izađemo kroz terasu ali ne i da zatvorimo sobu!!! Ubili smo se tražeći ključeve, čak i u sobi od komšija koji su isto bili sa detetom pa su se zajedno igrale! I našli ih u džepu od putne torbe ispod kreveta....

EvaP avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mi nemremo s 26 mjeseci naći sve puzzle. A u biti se igramo s puzzlama samo pod nadzorom. Gdje su - :? Ako je ikako moguće sve karte iz špila spremi pod tepih. I to je projekt koji mu dok se ne završi zaokupira 100% pozornosti... I tako redom...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Za ovo bacanje sam čitala da tak nekaj uče...valjda da gravitacija postoji . Moja je neki dan 10 minuta dizala sirotog medu i bacala ga nemilo na pod. I opet i opet...i opet. A ovo sa skrivanjem ne kužim. Valjda isto uče. Npr. da stvari postoje iako ih ne vidiš. Ili su to nekakvi atavistički ostatci, meni je i pes stvari sakrival . Dobro, on se skoncentriral uglavnom na klopu.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nama je sve ispod ili iza kauča...i kad sakrije onda samo viče "nema, nema, nema..." i tako 100 x

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da, tak i moja, nekaj frkne i onda se dere "pade, pade" jedno bilion puta. Ja sam si to zamislila ovako: recimo da ja učim finski sad. Sigurno mi ne bi bilo dosta da mi netko jednom kaže da je nos na finskom npr tukkenhirrjou. Nego bi mi to motao ponoviti barem 5 puta. I onda bi ja još sama sebi ponovila daljnjih 25 puta. Tako i oni, jednostavno valjda moraju repetitivno sve raditi xy puta dok im se ne utisne u njihovu tabulu rasu

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ooo moj to radi i sad sa 2,5 god. i baca (leeetiiiii...) i sakriva (nema...)
    par igracaka koje su njemu omiljene ne mozemo naci vec mjesec dana :?

EvaP avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mi neke igracke nemremo nac vec 2 godine
    A čovjek bi rekao da u našem stančiću nema mjesta za takvo skrivanje....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •