-
previše mlijeka???
bog svima,nadam se da cete mi pomoci...
stalno mi se ponavlja zastoj mlijeka,,primjenjumem sve sto savjetujte(procesljala sam sve vase tekstove,a nesto znam i iz iskustva s prvom bebom),beba ima 20-ak dana, dobro doji i napreduje, ali nikad ne isprazni do kraja dojku¸(sama ispusti i zaspe,pa vjerujem da se najede),,,e sad ako spava tri sata,trebam dati opet istu ili? ako prođe cetiri trebam li drugu ili opet istu? je li moguce da imam previse mlijeka? bi li se smanjila kolicina ako bi joj recimo i nakon cetiri sata prvo ponudila istu pa ako mogne i drugu ili?stvarno ne znam vise sta da radim,stalno stavljam kupus,,rijese se kvrge ali se sve opet sutradan ili za dva dana vraca ispocetka
-
Administratorica
-
hvala ti puntica,,,nadam se da ce se to s vremenom uravnoteziti
-
pusti prirodu da sama riješi problem
kao što kaže puntica, beba je još mala
meni je kod drugog djeteta curilo na sve strane, za razliku od dojenja s prvim, potrošila sam brdo onih uložaka za cice.normaliziralo se sa nekih 3 mjeseca starosti bebe
-
danas je malo bolje...pa vidjet cemo,,samo izgleda da je presao na mene soor,jer me od jucer probada u desnoj dojci i prebrojim sve zvijezde kad treba dojiti na toj strani,sto od zastoja,sto zbog toga....pocela sam mazati bradavice nistatin masti pa cu vidjeti...
gdje se moze naci ovaj citrofit?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma