Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: puknuta kopča za remen od auta

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno puknuta kopča za remen od auta

zanima me da li smijem koristiti as nakon sta je puknula kopča za pričvršćivanje remena od automobila
    autosjedalica je romer king ts. kopča je puknula dok je as putovala s teretom u avionu (ne u vožnji autom)
    druga kopca, koja se koristi za pričvršćavanje pojasa kad se sjedalica postavlja iza vozača, je ispravna

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

meni je to tako bez veze.

pa sto su radili sa tom sjedalicom da je puknula kopca. mislim, ne mozes nikako znati sto je jos puknulo :/

jel postoji mogucnost da ti aviokomapnija nadoknadi stetu?
    mislim da nikako nemozes biti sigurna sto se sa njom dogadjalo i je li jos nesto puknulo, a da ti to ne vidis.

sa druge strane. ako bi bila situacija da je kopca puknula tijekom uobicajenog koristenja onda ne bi trebalo biti problema koristiti as sa drugom kopcom, na drugoj strani vozila.

al ovako :/

ne znam kako to funkcionira sa avionima i stetom

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ostatak mi se cini u redu
    as je bila umotana u jakne pa u vrece
    a ta kopca je bila otvorena jer sam je ja zaboravila zatvorit

mislila sam ja nju ponijet sa sobom medu rucnu prtljagu ali ne moze proci provjeru. krenula sam molit policajce da me ipak puste al oni su meni neukoj krenuli demonstrirat kako se as rastavi da se unese pa sam rekla ipak bolje da ide dolje

a glupo mi je sad riskirat sa mozda je citava samo mi je zao mojih zivaca jer sam trcala cijelo jutro po gradu da je kupim i po aerodromu da je zastitim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •