Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: trebam psihološku pomoć

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno trebam psihološku pomoć

molim vas da me uputite kome da se obratim jer totalno pucam po šavovima!
    jednostavno su me stisle brige i problemi i počela sam se jako teško nositi s njima, a najgore što sam primjetila je da sam počela bezobrazno reagirati prema svojoj 2,2 gogišnjoj kćerki koja je inače dobra ko kruh! naravno da me poslije peče savjest i da mi je teško ali mi se jednostavno par puta omaklo.
    ne mogu se nositi više ni sama sa sobom, a kamoli s drugim stvarima.
    ukratko ... muž je na 1 adresi, a ja s 2 djece (2,2 god & 8 mj) kod mame jer je samoinicijativno prodao stan (bio je njegov) i tako već 6 mjeseci, a trebalo je biti privremeno (2-3 mj). sve se odužilo, s nikakvim pomakom u bližoj budućnosti, ništa ne pomaže, dodje 4x mjesečno i svaki se put posvađamo kad se vidimo. bezobrazan je, bahat ... i baš ne sudjeluje financijski tako da ja sa svojih 1663,00 kn mjesečno moram napraviti čudo. tu i tamo nešto da, ali ne svaki mjesec, neredovito i nedovoljno i ne SAMOVOLJNO. fizički sam na kraju snaga, a i psihički, pa bi molila ako netko zna gdje bi se mogla obratiti da me čovjek malo protrese, malo unese svetlosti u moja razmišljanja da budem bolja svojoj djeci i da im na kraju krajeva bude lijepo samnom, a i da meni samoj bude lijepo samnom

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Iz tvog pisma je očito da imaš puno poblema. Preporučila bi da se javiš na hrabri telefon jer oni daju pomoć i roditeljima. A dat će ti prijedloge kako i što učiniti dalje.

Puno sreće

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uz hrabri telefon evo još nekoliko adresa:

Društvo za psihološku pomoć
    psihološki centar Tesa

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja nemam nis pametno za reci