-
trebam psihološku pomoć
molim vas da me uputite kome da se obratim jer totalno pucam po šavovima!
jednostavno su me stisle brige i problemi i počela sam se jako teško nositi s njima, a najgore što sam primjetila je da sam počela bezobrazno reagirati prema svojoj 2,2 gogišnjoj kćerki koja je inače dobra ko kruh! naravno da me poslije peče savjest i da mi je teško ali mi se jednostavno par puta omaklo.
ne mogu se nositi više ni sama sa sobom, a kamoli s drugim stvarima.
ukratko ... muž je na 1 adresi, a ja s 2 djece (2,2 god & 8 mj) kod mame jer je samoinicijativno prodao stan (bio je njegov) i tako već 6 mjeseci, a trebalo je biti privremeno (2-3 mj). sve se odužilo, s nikakvim pomakom u bližoj budućnosti, ništa ne pomaže, dodje 4x mjesečno i svaki se put posvađamo kad se vidimo. bezobrazan je, bahat ... i baš ne sudjeluje financijski tako da ja sa svojih 1663,00 kn mjesečno moram napraviti čudo. tu i tamo nešto da, ali ne svaki mjesec, neredovito i nedovoljno i ne SAMOVOLJNO. fizički sam na kraju snaga, a i psihički, pa bi molila ako netko zna gdje bi se mogla obratiti da me čovjek malo protrese, malo unese svetlosti u moja razmišljanja da budem bolja svojoj djeci i da im na kraju krajeva bude lijepo samnom, a i da meni samoj bude lijepo samnom
-
Iz tvog pisma je očito da imaš puno poblema. Preporučila bi da se javiš na hrabri telefon jer oni daju pomoć i roditeljima. A dat će ti prijedloge kako i što učiniti dalje.
Puno sreće
-
Osoblje foruma
-
ja nemam nis pametno za reci
samo:
drzi se stara
poslije kise sunce
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke