Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: rearfacing AS 9-18 i više kategorije?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno rearfacing AS 9-18 i više kategorije?

čitam članak http://autosjedalice.info/cms/index....d=38&Itemid=61 pa sam dalje googlala, pročitala dosta istraživanja. zgrožena sam svim mogućim posljedicama vožnje djeteta u sjedalici u smjeru vožnje. ono što ne nalazim su konkretne sjedalice koje u tim višim kategorijama mogu biti okrenute od smjera vožnje (da ne govorim o isofix opciji)
    ima li tko neki link sa konkretnim popisom?

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko znam, na tržištu je kod nas dostupna jedino sjedalica koju je napravio volvo i koja zbog nekih kukica za kačenje pristaje samo u njihova auta.
    ono što svakako možeš je imati sjedalicu 0+ ( do 13 kg) i u njoj voziti dijete što dulje. kod autosjedalica ne treba "žuriti" s prelaskom u sljedeću kategoriju, nego koristiti nižu kategorija dokle je god to moguće.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Osim gore spomenute, Volvo nudi i ISOFIX verziju. Možeš vidjeti na njihovom sajtu. Sad, pristaje li samo u njihova vozila - ne znam (računam da bi morala moći i druga).

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ma mislim ga što dulje voziti obrnutno od smjera vožnje u MC cabriofix sa isofix bazom, ali zbog ovog teksta razmišljam o toj opciji i za daljnje sjedalice. i nisam mislila samo na sjedalice na našem tržištu.. volvo ne vozimo...

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Sad, pristaje li samo u njihova vozila - ne znam (računam da bi morala moći i druga).
    "kvaka" je u onim kukicama koje se nalaze ispod vozačevog sjedala za koje se sjedalica kači, nisam je vidila u drugim autima (barem ne u onih nekoliko tipova koje sam gledala). auta koja imaju tu kukicu, pretpostavljam da je mogu koristiti.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ti si vidjela stolicu bez isofixa. (ako mislimo na istu)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •