Glup naslov ali razumecete iz teksta
Naime, Boris i Matija su rezultat ISCI-ja. Uspeo je iz prve tako da nemam licnih iskustava sa neuspesima sto me konkretno stavlja u jednu vrstu dileme.
Elem, teta u vrticu se leci od neplodnosti i ima iza sebe barem dva nesupesna IVF-a (za toliko znam jer su moji klinci tek godinu kod nje u grupi). Poslednji je bio na prolece i najavljen je sledeci za jesen.
Vidim da je u poslednje vreme vidno nervozna. Znam da se ponovo sprema 'u pohod' i tako bih joj rado rekla neku rec utehe ali ne znam kako ce je prihvatiti. Ne zelim da njene misli idu tokom 'ma boli tebe uvo, ne znas sta je neuspeh'. Koliko god da vagam moja za/protiv lista ima podjednak broj stavki.
Ovo je prvi put da, in vivo, imam priliku da sa nekim razgovaram na tu temu. Na forumu sam se natesila i nabodrila zena i zena ali ovako, tete-a-tete nisam nikad i pojma nemam kako se postaviti. Deluje kao da guram nos u tudje stvari ali deluje i kao da me boli uvo za njih.
Sta mi je ciniti? Cutati i cekati rezultat pa onda cestitati/tesiti ili diskretno spomenuti da sam tu za svako pitanje?