Molila bi za savjet sva koji su upuceni vise od mene.
Moja situacija je ovakva: redovno sam upisala studentsku godinu 2009/2010 ali sam ostala trudna i rodila sam u drugom semestru tj, 15.4.2010. Zbog cuvanja pred kraj trudnoce i poroda nisam mogla na faks cijeli 2 semestar, a samim ti me niti na ispite. Malena je ove godine navrsila godinu dana i ja bi se voljela vratiti na studij. Naime, morala bih zamrznuti unatrag tu pretproslu godinu zbog trudnoce i poroda, ali i proslu do navrsene djetetove godine dana. Prije nisam stigla to obaviti jer sam nakon poroda cijelo vrijeme uz malenu, sa previse obaveza oko nje, a ne zivim u Zagrebu nego sam poslje poroda u Grazu kod decka. A rodila sam 3 tjedna prije termina, taman dok sam planirala zamrznuti godinu tako da mi je sve to ostalo nerijeseno. Sad me zanima dali je uopce uz molbe moguce zamrznuti protekle 2 godine? ili moram zamrznuti samo proslu ( do god.dana djeteta) koju nisam niti upisala? A sto onda sa pretproslom koju sam upisala, ali sam rodila i nisam ju mogla zavrsiti? Stvarno bi voljela nastaviti studij kako god tesko to bilo, a neznam otkuda poceti a upisi se blize...