Pokazuje rezultate 1 do 50 od 215

Tema: Prava studenata

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Izvanredni sam student, dugo studiram i sada zbog bologne moram završiti do 2mj....iskoristila sam pravo zamrzavanja godine zbog trudnoće, ali ono mi nije trajalo do 1g djeteta kako bi trebalo, već samo za vrijeme trudnoće,...apsolvent sam, ali imam još dosta ispita za dat....na produljenom sam porodiljnom do 3g djetetovoga života, što znači ako nisam mogla raditi, kako mogu studirati.....oni se moraju riješiti starih studenata jer idu po novome programu...predmeti su isti, samo sad fax traje 3g a ne 2g............žao mi je da mi sve propadne....što da radim........mislim ponovno se upisat i slušat isti predmet kod istog profesora i polagati ono za što me je on već ocjenio stvarno nema smisla

Ja bih plaćala ispite koliko god treba, prostor im ne bi zauzimala jer sam sve predmete odslušala i sve potpise imam, pristala bi polagati i po novome programu.....kako da mi sve ne propadne, godine, novac, vrijem...........vani ljudi studiraju uz plaćanje koliko hoće ili se vrate s 50h da diplomiraju a kod nas zbog glupe Bologne to se ne može....kad je toliko dobra zašto je Ameri ne uzmu.......fax je sad ko srednja škola, ispiti su jednom mjesečno....i kakve veze bologna ima s izvanrednim studentima-nikakve-samo nam još više otežava

OK tjera ljude da prije završe fax i to je sve što je pozitivno!!!!

što da radim??? Imam li kakva prava???
    Pomozi te!!!!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ivana zg jesi uspjela što riješiti?

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    ivana zg jesi uspjela što riješiti?
    riješeno....pisala sam molbu...dobila produljenje do 2012g...mala ide u vrtić, ja učim....trenutno sam na burzi...pala sam prvi put ispit...ali eto i to se moralo dogoditi,dugo nisam učila pa dok se ponovno ufuram....platila sam 2800kn...ostalo mi je 13 ispita i praksa....sve je jako komplicirano zbog Bologne...ispita nije bilo cijeli 10 mjesec....dosta se prof.promjenilo, a i neki prof. žele bez obzira što sam ja studirala po starome programu da ispit polažem kao bolognci, što dosta otežava, pa ću možda ići i na koje predavanje.

uglavnom svima savjetujem koji želite nastaviti da pošaljete molbe ne samo na referadu već i vašem dekanu.....ja sam slala e-mailove, Zahtjeve, Molbe....i mogu reći da nikad nisam upoznala svog dekana, ali da takvog susretljivog čovjeka koji je odgovorio na svaki moj e-mail-trebaš svijećom tražiti.............mislim da svaki fakultet sam određuje kad će im biti zadnji rok za studiranje po starome programu...........eto svima želim sreću i neodustajte, kao i samoj sebi...jer eto mala ide u vrtić, svako malo je bolesna, a moguće je da dobijem novi posao-a onda ništa od faxa....

aaagaa ja sam imala problema s jedin prof. jer mi nije želio dati potpis pošto nisam bila na predavanju, usprkos mojoj dokumentaciji iz bolnice da sam u to vrijeme bila na operaciji, i da sam spremna odslušati njegov predmet- jednostavno taj čovjek nije želio ni pričati samnom, ni primiti me na konzultacije........trebala sam testirati godinu i u referadi sam objasnila u čemu je stvar...žena mi je bez problema testirala godinu jer je rekla da inače s tim prof. imaju stalno problema...iduće godine došla sam opet po potpis, a on se samo začudio kako to da su mi testirali godinu bez njegovog potpisa, i odmah potpisao-čudan neki liki......savjetujem ti da odeš dekanu...ali problem ti je kad budeš išla na ispit, taj te je prof.zapamtio, a još kad vidi da imaš dekanov potpis mogao bi te rušiti...isto tako možeš zamoliti da isti taj predmet polažeš kod nekog drugog prof. ali pazi da te i taj ne bi rušio iz kolegijalnosti..............najbolje je da odeš ponovno na predavanja tog prof. i dobiješ potpis-Sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •