Izvanredni sam student, dugo studiram i sada zbog bologne moram završiti do 2mj....iskoristila sam pravo zamrzavanja godine zbog trudnoće, ali ono mi nije trajalo do 1g djeteta kako bi trebalo, već samo za vrijeme trudnoće,...apsolvent sam, ali imam još dosta ispita za dat....na produljenom sam porodiljnom do 3g djetetovoga života, što znači ako nisam mogla raditi, kako mogu studirati.....oni se moraju riješiti starih studenata jer idu po novome programu...predmeti su isti, samo sad fax traje 3g a ne 2g............žao mi je da mi sve propadne....što da radim........mislim ponovno se upisat i slušat isti predmet kod istog profesora i polagati ono za što me je on već ocjenio stvarno nema smisla![]()
Ja bih plaćala ispite koliko god treba, prostor im ne bi zauzimala jer sam sve predmete odslušala i sve potpise imam, pristala bi polagati i po novome programu.....kako da mi sve ne propadne, godine, novac, vrijem...........vani ljudi studiraju uz plaćanje koliko hoće ili se vrate s 50h da diplomiraju a kod nas zbog glupe Bologne to se ne može....kad je toliko dobra zašto je Ameri ne uzmu.......fax je sad ko srednja škola, ispiti su jednom mjesečno....i kakve veze bologna ima s izvanrednim studentima-nikakve-samo nam još više otežava
OK tjera ljude da prije završe fax i to je sve što je pozitivno!!!!
što da radim??? Imam li kakva prava???
Pomozi te!!!!

Odgovori s citatom