Pokazuje rezultate 1 do 50 od 215

Tema: Prava studenata

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Arya avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dutka_lutka, hvala ti

slala sam mail teti iz referade i glavnoj tajnici fakulteta i rekle su mi da samo moram napisati molbu za mirovanje studija i priložiti kopiju trudničke knjižice te da tijekom mirovanja mogu davati ispite i diplomirati (čime mi prestaju sva prava, naravno). tako da ću za svaki slučaj upisati mirovanje ako mi se poremete planovi ili iz nekog razloga sada ne uspijem dati sve ispite... pa da se osiguram.
    Posljednje uređivanje od Arya : 14.09.2010. at 14:42

Sunshine22

Početno

može li mi neko reć jeli moguće primat državnu stipendiju za majke ako je 1 predmet prebačen na drugu godinu i gdje bi mogla vidit što sve treba za to??

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sunshine22 prvotno napisa Vidi poruku
    može li mi neko reć jeli moguće primat državnu stipendiju za majke ako je 1 predmet prebačen na drugu godinu i gdje bi mogla vidit što sve treba za to??
    Sunshine22,

ako se stvarno radi o državnoj stipendiji, mislim da uvjeti moraju biti napisani u ugovoru o stipendiji. No, pretpostavljam da se uvjeti odnose isključivo na status (redovni student) i maximalan rok završetka studija.

Ako se tvoje pitanje odnosi na RODILJNE NAKNADE, onda ti odmah mogu reći da su one uvjetovane posjedovanje iskaznice zdravstvenog osiguranja (prebivališta i sl.), a koja je opet, možda, uvjetovana tvojim statusom redovnog studenta.

Nadalje, NE ZNAM u kojem si statusu: trudnica, majka...No, skrećem ti pažnju da kao majka, IMAŠ pravo zamrznuti svoj status na fakultetu, no, o svemu tome moraš se raspitati u referadi fakulteta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •