riješeno....pisala sam molbu...dobila produljenje do 2012g...mala ide u vrtić, ja učim....trenutno sam na burzi...pala sam prvi put ispit...ali eto i to se moralo dogoditi,dugo nisam učila pa dok se ponovno ufuram....platila sam 2800kn...ostalo mi je 13 ispita i praksa....sve je jako komplicirano zbog Bologne...ispita nije bilo cijeli 10 mjesec....dosta se prof.promjenilo, a i neki prof. žele bez obzira što sam ja studirala po starome programu da ispit polažem kao bolognci, što dosta otežava, pa ću možda ići i na koje predavanje.
uglavnom svima savjetujem koji želite nastaviti da pošaljete molbe ne samo na referadu već i vašem dekanu.....ja sam slala e-mailove, Zahtjeve, Molbe....i mogu reći da nikad nisam upoznala svog dekana, ali da takvog susretljivog čovjeka koji je odgovorio na svaki moj e-mail-trebaš svijećom tražiti.............mislim da svaki fakultet sam određuje kad će im biti zadnji rok za studiranje po starome programu...........eto svima želim sreću i neodustajte, kao i samoj sebi...jer eto mala ide u vrtić, svako malo je bolesna, a moguće je da dobijem novi posao-a onda ništa od faxa....
aaagaa ja sam imala problema s jedin prof. jer mi nije želio dati potpis pošto nisam bila na predavanju, usprkos mojoj dokumentaciji iz bolnice da sam u to vrijeme bila na operaciji, i da sam spremna odslušati njegov predmet- jednostavno taj čovjek nije želio ni pričati samnom, ni primiti me na konzultacije........trebala sam testirati godinu i u referadi sam objasnila u čemu je stvar...žena mi je bez problema testirala godinu jer je rekla da inače s tim prof. imaju stalno problema...iduće godine došla sam opet po potpis, a on se samo začudio kako to da su mi testirali godinu bez njegovog potpisa, i odmah potpisao-čudan neki liki......savjetujem ti da odeš dekanu...ali problem ti je kad budeš išla na ispit, taj te je prof.zapamtio, a još kad vidi da imaš dekanov potpis mogao bi te rušiti...isto tako možeš zamoliti da isti taj predmet polažeš kod nekog drugog prof. ali pazi da te i taj ne bi rušio iz kolegijalnosti..............najbolje je da odeš ponovno na predavanja tog prof. i dobiješ potpis-Sretno