ej ljudi! evo se i ja javljam u ovu grupu...na svoju veliku zalost.
dakle moja situacija je sljedeca, studentica sam na filozofskome u splitu vec dugo dugo. studirala sam po starom programu i sada sam u statusu zavrsetka studija. kao apsolventica sam odmah nasla posao, uskoro se udala, nakon nekog vremena i rodila te na zalost potpuno zanemarila studij. sada mi je rok za diplomu rujan 2011. imam jos 15 ispita i diplomski tako da to nemam sanse stici. ne uz posao, dite i ostale obaveze. ako ne diplomiram do tada gubim sva prava i kao da nikada nisam ni isla na fax a imam preko 50 polozenih ispita.
medutim trudna sam opet, sad sam u 4mj. nadala sam se da imam pravo zamrzavanja studija zbog trudnoce medutim na referadi su me otpilili i rekli da nema sanse jer sam u statusu zavrsavanja studija.
e sad me zanima samo da li je to doista tako ili imam ipak pravo na zamrzavanje pa da pokusam ipak diplomirati?
krivo mi je sto sam proteklih godina zanemarila studij. toliko toga mi se izdogadalo, bila sretna zbog posla, braka, diteta...sve islo super a ovo sam bas zeznula. a da ne spominjemo da sam bez frke davala ispite, nisam padala godine...sve islo kao podmazano
((

.
Odgovori s citatom