Ja izvanredno studiram predškolski odgoj u zg.

Na ovom se fax-u ne zna tko pije tko plaća.
Testirala sam krajem 9 mj.drugu godinu i sada sam kao apsolventica.
Sram me je ali ja pojma nemam do kad ja moram diplomirat.Na čuvanju sam trudnoće tako da ne mogu mrdnuti,preko telefona svako svoje priča a internet stranica im je kooooooma!

Sramota za jedan pedagoški fax.

Roditi ću početkom 4 mjeseca.

Što da radim,nisam dala ni pola ispita zbog posla koji mi je to onemogućavo,inače sam terbala završiti prije 2godine?
Ne mogu obaviti praksu zbog trudnoće,ne mogu na ispite..........

Da li se plaća ta apsolventska godina i kome da pišem molbu da mi "zalede"ovu godinu zbog trudnoće!!!!?????

POLUDJETI ĆU ZBOG TOGA FAX-a,mislila sam kako ću napokon to završiti kad odem na porodiljni kad ono moram mirovati,a kada se djete rodi mogu na sve zaboraviti.

Taj fax traje 2godine, a ja zbog šefice koja me nije htijela puštati na predavanja i ispite vučem to već 5godina.

Sram me je i žalosna sam jer fax nije tako težak,samo neki predmeti oduzimaju malo više vremena i truda a to ne možeš uz posao,pogotovo ako ti je šefica kuja,a tim poslom financiraš fax!!!!

Stvarno bih ga htijela završiti,ne zbog diplome već zato što kad nešto započnem volim to i završiti,pa makar taj posao nikada ne radila.
To me stalno kopka i ne vjerujem da će mi na fax-u nakon toliko vremena izaći u susret.

Najgore je to što se profesori stalno mijenjaju i taman dok nabavim njegove skripte dođe drugi.
Više nikoga od studenata ne znam.Rokovi ispita se pišu na vratima "učionice"svakog profesora,ni jedan rok za ispit ne možeš naći na internetu,niti jednu skriptu.
Za svaku sitnicu moraš ići na fax,obići dva kata i prizemlje i sva vrata da vidiš kada su ispiti,pa prijaviti ispite......
Ja to u ovom stanju ne mogu.
Za neke profesore ne znam gdje imaju predavonicu,ili ako je jedan otišao tko ga je zamjenio.
Mogla bi tamo biti po cijele dane.

Pravo i ekonomija imaju sve na internetu,i rokove ispita,i skripte,i da li ste prošli ispit,raspored predavanja,konzultacija a mi NIŠTA.

Pa ti onda radi,rodi i završi fax!!!!!!

POMOZITE TOTALNO SAM DEPRIMIRANA ZBOG SVEA TOGA!!!!!