Pokazuje rezultate 1 do 50 od 215

Tema: Prava studenata

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da, da, jasno mi je da ću morati vratiti, samo sam se sad zabrinula što nisam odmah to javila. Ne znam hoće li biti problema zbog toga.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Molila bi za savjet sva koji su upuceni vise od mene.
    Moja situacija je ovakva: redovno sam upisala studentsku godinu 2009/2010 ali sam ostala trudna i rodila sam u drugom semestru tj, 15.4.2010. Zbog cuvanja pred kraj trudnoce i poroda nisam mogla na faks cijeli 2 semestar, a samim ti me niti na ispite. Malena je ove godine navrsila godinu dana i ja bi se voljela vratiti na studij. Naime, morala bih zamrznuti unatrag tu pretproslu godinu zbog trudnoce i poroda, ali i proslu do navrsene djetetove godine dana. Prije nisam stigla to obaviti jer sam nakon poroda cijelo vrijeme uz malenu, sa previse obaveza oko nje, a ne zivim u Zagrebu nego sam poslje poroda u Grazu kod decka. A rodila sam 3 tjedna prije termina, taman dok sam planirala zamrznuti godinu tako da mi je sve to ostalo nerijeseno. Sad me zanima dali je uopce uz molbe moguce zamrznuti protekle 2 godine? ili moram zamrznuti samo proslu ( do god.dana djeteta) koju nisam niti upisala? A sto onda sa pretproslom koju sam upisala, ali sam rodila i nisam ju mogla zavrsiti? Stvarno bi voljela nastaviti studij kako god tesko to bilo, a neznam otkuda poceti a upisi se blize...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •