kad upišeš mirovanje onda nema ispita!!! bar je tako na mom faksu (FPZG).
molbu pišeš onu obićnu kao i za sve: molim prodekana da mi odobri mirovanje studentskih obveza u trajanju od jedne godine zbog trudnoće.

no moj ti je savjet: NEMOJ UOPĆE UPISIVAT MIROVANJE!!!!

(Osim ako ti trudnoća nije rizična)

Ja trudna od 12.5.07. i sad trebam rodit svaki čas, taman mi je termin negdje kad ispiti počnu. Učim za ispite, nabrijala sam se dat ih što više prije neg šta rodim. Inaće nisam neki štreber, naprotiv, lijenjivac sam žešći, ali otkad trudna dala sam 8 ISPITA i 2 kolokvija!!!!!

Svi profesori mi izlaze u susret i fakat su super prema meni. Evo, baš danas sam dobila potpise premda sam bila na 10% predavanja i seminara (i meni su predavanja obavezna po Bolonji glupoj). Ćim profesori vide trbuh i tebe s trbuhom da se trudiš i radiš, cijene to. TREBAŠ TO ISKORISTITI!!

Zaš nebi mogla sa velikim trbuhom na predavanja? Ionako nećeš imati ništa pametnije za raditi, vidjet ćeš. Osim toga, pred kraj trudnoče preporućljivo je kretati se što više jer će ti porod biti lakši. Jedino je bed to kaj se moraš voziti svaki dan do faksa sat vremena...

U tom mirovanju crknut ćeš od dosade a kad rodiš, nećeš baš više imati previše vremena za studentske obaveze.
Zato, ti još razmisli, izvidi kakva je atmosfera prema trudnicama na tvom faksu ali moje iskustvo je pozitivno skroz. Baš su me svi ugodno iznenadili svojom brižnošću, od kolega do teta u referadi (koje su inaće užasne)!!!!

Želim ti puno sreće i pozitive!!!!!