-
proljev, lagana temperatura
Mali mi ima 14 mjeseci, izgleda da su novi zubići na putu, stalno mu je ruka u ustima, i cjepljen je Priorixom prije 15 dana. Danas je imao tri puta proljev (skroz vodenasti žućkasti, upijen u pelenu dva puta i zeleni treći put), od podne ima temperaturu 38 mjereno u guzi. Osim što je malo pospaniji (spavao je dva puta umjesto jednom) nije ni nervozan, dobro je jeo (juhu, jogurt malo kruha i dojenje umjesto ostalih obroka, nisam mu htjela davati voćne obroke), igra se i čak manje plače nego ovih dana kad nije imao proljev ni temperaturu. Ne znam da li da ga vodim doktoru, to podrazumjeva hitnu sutra ujutro i čini mi se kao maltretiranje djeteta. Ako ga ne vodim, šta da mu dam za stolicu i na koje znakove da pazim? Inače je mrvica, sada ima samo 8,5 kg na svojih 81 cm dužine, nadam se da neće izgubiti na težini
-
Nama je kod sličnih simptoma preporučen zaslađeni čaj od šipka s prstohvatom soli (šećer za energiju zbog odbijanja hrane, sol zbog proljeva), jabuka, banana, mrkva, krumpir. Nismo dobili nikakav lijek. Pedijatrica je rekla da je divno što još dojim i da ne moram brinuti. Moj je malac, inače, dva mjeseca mlađi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma