Cure,
i ja sam danas pohodila HZZO u Jukićevoj, gužve su strašne zbog tog dopunskog i gle uopće nisma pitala za autorske ugovore jer sam skužila s foruma da su curama iste priznali, to mi je bilo kao neupitno.

Ja imam jedno pitanje vezano uz potvrdu banke o isplaćenim uplatama na moj žiro-račun. Znam da su cure pričale da je ta potvrda besplatna, to su rekli i mom mužu u PBZ-u kad mu je za nešto trebala,a ja danas dođem u svoju Zabu i traže me 50kn, s tim da su mi jasno dali do znanja da nikad nisu čuli za to i što će to nekome :? mislim hallooo onda reci nemam pojma pitat ću nekog tko se kuži...Naravno otišla sam od njih i nisam iz principa htjela platit tu potvrdu jer sam vujerena da se ne bi trebala naplatit još sam im i objasnila u koju svrhu mi treba.

Uglavnom u drugoj poslovnici u Paromlinskoj su mi je dali besplatno ali kao izlist prometa na žiro-računu s logom banke (to sam i sama inače mogla isprintati s internet bankarstva),ali kako su cure pričale da je to opće poznata stvar, otišla sam direktno njima.

Jel netko zna hoće li mi proći na HZZO-u taj izlist iz banke na kojem je vidljivo kad mi je sjela uplata honorara,iznos i uplatitelj ili stvarno mora biti ta neka posebna potvrda?