MarijaP, hvala na odgovoru, javila mi je da su joj dali u računovodstvu i er-1 i(mislim) zasebnu potvrdu s isplaćenim bonusa, na kraju krajeva i ja sam tako dobila kad mi je moj poslodavac kod kojeg sam zaposlena izdavao prosjek plaća i ugovore o djelu i autorske, to je bilo odvojeno od isplaćenih plaća.

U HZZOu u ZG sam sve dobial bez problema, e sad kako će to ići u Zadru je pitanje (bojim se onog što si navela), rekla sam joj da se oboruža živcima i strpljenjem i da ako referentica nešto zeza, odmah traži šeficu pravne službe tumačenja radi da se ne bi sve razvuklo previše, tako su i meni savjetovali al na kraju nije bilo potrebe jer sam sve uspjela rješiti sa samom referenticom.

MarijaP, znači ona definitivno ima pravo da joj se uračuna i bonus pls potvrdi mi (ja nisam bila sigurna jel bonus spada pod drugi dohodak), po ovome to je to, uzet papire i ravno u HZZO siguran u sebe, imat čvrst i jasan stav i tražit što joj pripada. Da možda kaže da zna trudnice kojima su priznali u ZG, možda onda zvrcnu ZG ako već plivaju u moru neznanja.