Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: teško disanje

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno teško disanje

Cure, trebam pomoć. Moja cura (4,5 godine) već tjedan i pol preko dana nekako čudno povremeno diše. Onako, ko da si izdahne. Ustvari, prvo udahne na usta skroz iz peta i onda normalno izdahne. Kad ju pitam kaj joj je, veli da teško diše. Detaljnije mi ne zna objasniti. Onda ja pitam svašta i zaključak je: kao da ima graničnik kada želi udahnuti.
    Uglavnom, bili kod ped sad već 2x da ju presluša i ništa se ne čuje, napravila je cijeli pregled i sve OK. Malenoj ne curi nos, ne kašlje, dobre volje, dobro jede.
    Ne znam, već sam izludila, jer to ne prestaje i vidim da ju to muči, ne bi se bez veze toga sjetila. Uglavnom, poslala nas vaditi krv i napraviti EKG. Za krv čekam nalaze, a EKG se moramo naručiti u ponedjeljak.
    Jel nekome nešto pada na pamet?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja to radim, i zovem to 'zdihavanje' - duboko udahnem, i kao da mi zrak ne dođe do kraja. To me ulovi kad sam živčana. Možda je ona to skužila pa sad to radi iz zabave/tika/"mora" !!?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ali veli da teško diše, pa da zato to radi. Drugačije je od zdihavanja, barem se meni tako čini. Ona to onako povuče stvarno iz petnih žila, kaj svaki puta mislim da se bude onesvijestila.
    Ne znam. Malo to već predugo traje i sve češće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •