Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 112 od 112

Tema: Medenjaci bake Ane

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,336

    Početno

    I jel ni to hodalo bez glutena?

  2. #2
    Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,100

    Početno

    Ak dodas npr psylliuma da poveze smjesu vjerojatno bi, psyllium sluzi kao ljepilo u bezglutenskim brasnima, inace se raspada

  3. #3
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,336

    Početno

    Psylium ne volim upotrebljavati

  4. #4
    Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,100

    Početno

    Onda nek se raspada

  5. #5
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,336

    Početno

    Pa ni glutenski nisu bili neraspadnuti
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 23.12.2017. at 20:27

  6. #6
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,336

    Početno

    Samo da si podignem jer to planiram raditi za vikend za sajam

  7. #7
    Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Ni na nebu ni na zemlji...
    Postovi
    1,493

    Početno

    Svake godine u ovo vrijeme se vraćam ovom receptu ❤️

  8. #8
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,297

    Početno

    Savršeni su. MUM je umijesio tijesto, ja napravila kuglice.
    15 min na 180 i savršene su boje, mekani, ukusni. Imala sam samo cimet doma i dovoljno je.
    Prvi put u životu sam radila medenjake.

  9. #9
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    11,977

    Početno

    ja i nisam zadovoljna, ispali su nekako tvrduckavi, i osjetim da mi fali masnoća, možda sam nešto krivo radila

  10. #10
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,243

    Početno

    Omekšat će, uvijek su tvrdi kad se ispeku

  11. #11
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,007

    Početno

    Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    ja i nisam zadovoljna, ispali su nekako tvrduckavi, i osjetim da mi fali masnoća, možda sam nešto krivo radila
    Vjerojatno si ih predugo pekla, ali čak i ne mora biti. Nisam fan. Takvi su. Probaj ih zatvoriti u limenu kutiju zajedno s kojim čupavcem ili nekim drugim kolačem koji ima više vlage. To pomogne i kod drugih keksa, npr kifli s orasima su isto jaaaako osjetljivi na predugo pečenje. Sekunda čini razliku. Treba ih vaditi dok su još mekani i dok misliš da im treba još samo malo. E, to je obično predugo.

  12. #12
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    11,977

    Početno

    Evo izmijenila sam nešto, na dvije šalice brašna dvije tri žlice masti, pa dvije žlice meda, dvije šećera, jedno jaje. I mekano i fino.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •