Ovo je razlog zbog kojeg ja imam 2 seta modla (sad su već i raspareni i svakakvi od dugogodišnjeg korištenja, ali da - u početku pažnja traje kratko... Nema veze, bit će bolje!)Imga prvotno napisa
Malo o senzornoj - Povremeno se zapitam kako bi izgledala moja djeca (pogotovo stariji) da nismo tako s njima radili... I mlađi sin, iako on nije imao nikakve smetnje ali je ljevak, pa je i njemu dobro došla vježba...
Stariji je imao dijagnosticiranu slabovidnost, deficitaran sluh, usporen razvoj neurološkog sustava motoričke smetnje zbog toga, dislaliju, deficit pažnje ... a tko ne zna kako je bilo, nema nikakvog načina da dozna!Danas je to zdravo i zadovoljno dijete!
Uostalom, te vježbe (tj. aktivnosti) dobre su za svako dijete! A svi oni vole pomagati u kuhinji i dobro im ide (pogotovo kad zatvorimo bar jedno oko na nered koji nastaje). Medenjaci su IDEALNI za ovo... Dakako, umijesila sam ih prošli četvrtak, izvaljala u dvije duuuugačke kobase i dala dečkima noževe od bešteka da sami režu komade debljine svog palca i od njih rade kuglice. (Još edukacijskih ideja - znaju moji klinci vrlo dobro da je palac mjera!).
Kako je završilo? U petak su nosili u školu svaki svoju vrećicu - slavodobitno pokazali što su oni sami radili! I jako su vješti - sad već nema nikakve razlike između kuglica koje rade oni (i tata eventualno) i onih koje tu i tamo napravim ja!Bili su jaaaako fini. A ostalo je možda pet komada. ASTRA, još jednom hvala na ideji!

Danas je to zdravo i zadovoljno dijete!
Odgovori s citatom