-
Osoblje foruma
Ovaj Astrin (tj. bakin) recept mi je odlican.
Zamijenila sam brasno integralnim psenicnim, secer izbacila, a 6 zlica meda ostavila. Bez sode bikarbone su komaticni (tvrdi i nekako gumeni), a sa sodom... tope se u ustima. Traju danima u plasticnoj posudi s poklopcem, a jednako su ukusni i odmah nakon pecenja i poslije nekoliko dana.
Moji se ne mogu mijesiti rukama, vec ih moram 'umlatiti' onom lopaticom za stavljanje slaga na tortu (a sto cu.. inovativna sam? haha). Nakon toga ih stavljam malom cajnom zlicom na papir za pecenje. Gotov proizvod je, onako, 6-7 milimetara visok, promjera 5-6 cm.
Nemam pojma trebaju li, ili ne, tako izgledati, ali mi se svi doslovno davimo u njima. =D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma