-
heh mihica, daklem dotična ga je pandolina tko god recimo jelte ona bila.... malo nagazila blago rečeno... čuj vjerujem da si bila piknuta u živac.... al ja ovako sa strane bez da zauzimam strane iako će tako ispasti isto mislim da nije on ništa loše mislio.... to su naprosto kao što je poslije i napisao frustracije koje se talože njemu u poslu... i u ovom času nekako suosjećam s njim po toj strani, čisto isključivši stranu da sam i ja roditelj... meni ti ponekada tako na poslu... roditelji zaista misle da smo mi tamo ono vješalice koje nisu stručno osposobljene, njihova djeca bezgrešna i oni imaju svoje za reći, bez obzira kako to meni u mojoj sobi sa djecom se čini i kako mi moramo da bismo s toliko djece funkcionirali imati svoja pravila unutar skupine i to mora tako biti.... ma mislim, apsolutno ti se ne suprotstavljam, al opet moram priznat da se divim dr Richteru koji to sve, onaj zadnji odgovor pandolini, može tako izreć i formulirati jerbo meni fakat ide teško tako nešto sročiti, koncizno... i zaista općenito, ne pokazujuć prstom u nikog konkretno
sorry kaj sam opće se smatrala važnom da komentiram dijalogić, al eto
hvala ti na linku
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma