Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Konstruktivne savjete molim

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Konstruktivne savjete molim

Pitam,onako hipotetski,kako rijesiti odlaske vikendom na seminare,edukaciju,uz malenu bebu,ili malo stariju,kod kuce?
    Naime,ako imam edukacije svaki vikend,po citave dane-dakle,da sam tek navecer kuci,kako dijete u medjuvremenu nahraniti,ako je iskljucivo dojeno dijete?
    Izdojiti se pa na bocicu mu dati?U pauzama ga podojiti?kako je to ostvarivo uz minimalni stres i sve ostalo vezano uz rano odvajanje od djeteta?
    Pitam jer malo mi je to nezamislivo,obzirom da sam prvo dijete sveudilj imala uza sebe,na rukama/u marami,te je bio dojen kada god je trazio..jednostavno,sama ne vidim nekog kvalitetnog rjesenja.imate li ga vi?iskustva i savjete molim..

u biti,mucno mi je to jer mi je bocica sasvim nesto strano a i odbojno..

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sa prvim djetetom sam počela raditi kad je imao 6 mj. dolazila sam ga dojiti u pauzama.
    Nikad nisam mogla izdajati količine koje bi služile za obrok tako da ta opcija nije dolazila u obzir.
    Ako možeš izdojiti dovoljne količine,a dojenje je i onako uhodano ja u povremenoj bočici ne vidim ništra strašno.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sundrops, o koliko starom djetetu se radi?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

kada bi iznova bila u takvoj situaciji,bi li opet tako cinila tj. je li ti to predstavljalo teskocu ili je teklo glatko?

sjecas li se,koliko si dijete onda cesto dojila,tj. kolike su to bile pauze i koji je period onda dijete ostajalo nehranjeno?

jesi li mu ista osim svoga mlijeka davala,dok te nije bilo?jeste u to doba poceli i s dohranom?

ah sirius,zatrpah te s pitanjima..oprosti

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

zrinka,ma ja to tako razmisljam nesto,bolje reci-planiram i vazem sto je ponajbolje..dok beba recimo dva,tri mjeseca-pa i vise ima,sve si mislim,moze li mi u marami,samnom biti..ne znam kako u praksi to izgleda,pa se raspitujem..

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sundrops prvotno napisa
    kada bi iznova bila u takvoj situaciji,bi li opet tako cinila tj. je li ti to predstavljalo teskocu ili je teklo glatko?

sjecas li se,koliko si dijete onda cesto dojila,tj. kolike su to bile pauze i koji je period onda dijete ostajalo nehranjeno?

jesi li mu ista osim svoga mlijeka davala,dok te nije bilo?jeste u to doba poceli i s dohranom?

ah sirius,zatrpah te s pitanjima..oprosti
    Uh,davno je bilo...,ali da se probam sjetiti.
    Imala sam čudno radno vrijeme(dvokratno i ne svaki dan).Dojila sam zadnji put prije posla oko pola devet,vračala se kući oko pola jedan-dojila.Na posao sam išla oko tri te sam ga dojila,a vračala sam se oko osam i (naravno) opet sam dojila.Po noći naravno sve regularno.
    E,sad prije sedam godina priča sa dohranom je bila malo drugačija .Tako da smo mi počeli sa dohranom u dobi oko pet mjeseci.
    Ujutro i kasnije popodne u većim pauzama je imao jedan obrok dohrane dok me nije bilo.
    E,sad nama je to funkcioniralo,ali sam ja bila prilično rastrgana.
    Tako da sam mogla izdajati radije bih imala pripremljen obrok da ga nahrani netko drugi nego da budem na iglama kao što sam bila.Jer nekada je bilo dana da nikako nisam mogla otići sa posla u dogovoreno vrijeme pa sam kasnila,pa je bila kriza i tako...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

hm,vidim ja da cu ili morati se ostaviti faxa ako zatrudnim ili prvo sve porjesavati pa onda uci u trudnocu.meni bi to bio suvise veliki pritisak,vec vidim,i zasigurno se ne bi lako nosila s time..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •