Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: 3 krajnik

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno 3 krajnik

Bok curke!

Imam jedno pitanje, ali je vezano za moju frendicu.Nadam se da mogu to onda pitati.Jer je ona sva izbezumljena sta da napravi.
    Naime mala bi joj trebala operirati 3 krajnik, rekli su tako a nema jos ni 2 godine.Oni su kao rekli sto prije.Pa jel nije da se ne smije prije 3 godine.

Ja bi vas molila za savjet i iskustva!Jel ima tko da mu je dijete prije 2 god. operiralo 3 krajnik?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja operirala prije 3.
    moja nećakinja ima sad 3,5 a operirala prije hmm godinu i pol ili tako nešto...

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ovako jos pitanja ima:
    Dali ima kakvih posljedica poslije operacije, kak to bude, kolko traje, kad dijete ide doma?
    I jel ne stiti 3 krajnik od infekcija, pa kak onda poslije operacije.Jel se poboljsa stanje sta, da nema tih upala?

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jesu li vasi bili na nesto alergicn?Njoj se naime zbog alergije kao povecao taj krajnik!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nečakinja nije operirala 3. krajnik. ja jesam, i jedna i druga smo imale manje problema s upalama uha i grla nakon operacije.

ja sam morala prespavati noć u bolnici, a nećakinji su zahvat obavili ambulantno, tj. bila je u bolnici svega par sati.

nije alergična na ništa

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi operirali 3 krajnik prije mjesec dana u Klaićevoj ( njoj tad bilo 2 ghod i 8 mjeseci)

Išli isti dan doma jer smo bili na operaciji kod dr. Marna

ujutro nakon operacije nije smjela piti 2 sata, u međuvremenu je zaspala na meni oko 1.5 sati, a nakon toga nije prestala piti i pišati, popila je tam od 1 do pola 4 kojih 1 l, i išla 4 puta pišat.
    u pola 4 su rekli da možemo doma i smazala je bananu od nekog dečka iz sobwe za cirka 2.5 min. pred kraj je rekla da je malo boli grlo, ali smo to isprali s čajem.
    Na putu do doma je jela samo mandarine.
    doma nije htjela ništa osim pahuljica i mlijeka.

nakon tjedan dana išli na kontrolu, malo je počela curiti iz nosa, dobili Nasonex ( i ona je alergična), išla je u vrtić tek nakan 20 dana , inače se može ići za 10 dana ak je sve OK.

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da je ovako: nije da se ne smije, ali nije preporučljivo. Moja E. je povadila sva tri krajnika s 2,5 godine. Prespavali jednu noć u bolnici, sutra išle doma, bila kod kuće 2 tjedna, onda u vrtić. Bila je još nešto sitno bolesna mjesec dana, nakon toga toliko rijetko da se ne može niti zamisliti! A do tada je bila non-stop bolesna i na antibioticima. Nije alergična.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kao prvo - zbog čega je preporučena adenoidektomija ?

drugo- postoji ograničenje od 3 godine ako se operiraju sva tri krajnika, uglavnom zbog gubitka volumena krvi pri operaciji, a ne samo trećeg

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno 3 krajnik

moj decko isto non-stop ima upale uha, zdrav bude svega 4-5 dana onda opet sve ispocetka, tako je od kad je krenuo u vrtic (sad ima 3,5 god).
    sutra idemo kod specijaliste ORL pa cemo vidjeti sto kaze.
    u RIjeci se treci krajnik moze izvaditi privatno i zahvat je brz i isti dan se ide doma (nakon par sati), zanima da li zna netko koliko kosta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •