Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 247

Tema: Sex u trudnoći??? - 2. dio

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Valjda ce popustit Ma ja samo lezim...Moram lezat do 17tj.kada cu ponovo na kontrolu,pa cemo vidjeti sta dalje,ali posto mi je skroz nisko prije cu na serklas nego na sex...
    Ma neka nam na kraju sve bude kako treba pa bit ce i vremena za to,ali cu pisati koliko dana me drzalo da nadoknadim
    Sad na tv - u kad vidim da se ko poljubi u meni nesto zaigra

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja imam normalne odnose pa mi je i dalje tako

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj vanesax prvotno napisa
    Kondom je u ovom slučaju bitan da ne bi sperma došla do grlića, jer ona sadrži prostaglandine koji omekšavaju cerviks i mogu da uzrokuju otvaranje
    ????Od kud ti ovo?Nije mi jasno tko ti je to rekao ili gdje si to pročitala?

Ja sam se sexala u trudnoći od početka do završetka i svaki puta je mm svršio u mene, koji kondomi...A sexali smo se i više puta na dan i opet isto..

Nisam bila otvorena ni milimetra...

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

joj, čemu takva reakcija, to je istina. I žene koje se otvaraju ili su blago otvorene trebale bi koristit kondome. JEdnako kao što bi se one koje žele ubrzat početak trudova mogle iskušati metodom seksanja bez granica i bez kondoma

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    joj, čemu takva reakcija, to je istina. I žene koje se otvaraju ili su blago otvorene trebale bi koristit kondome. JEdnako kao što bi se one koje žele ubrzat početak trudova mogle iskušati metodom seksanja bez granica i bez kondoma
    Pucam od smijeha, koje su to izmišljotine.. svaka čast

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj jasna_mirakul prvotno napisa
    otkud ti da su izmišljotine?
    pitaj svog ginekologa idući put kad odeš na pregled

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hmmm kod nas nis od kondoma i zapravo nam je oboma to jaaaako veliki uzitak! Meni ginekologica rekla da ga ne moram koristiti pa...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa
    hmmm kod nas nis od kondoma i zapravo nam je oboma to jaaaako veliki uzitak! Meni ginekologica rekla da ga ne moram koristiti pa...
    Ja nisam tražila jedno nego više mišljenja od svakog ginekologa, privatkika i ne znam već čega..svaki mi je rekao da se ništa ne može prouzročiti sexom bez kondoma a i tako kada ste trudni jedinstvena prilika da muškarac svršava u vas do mile volje.To ti je odgovor.A ovo od ne znam kuda ste izvadile i slažem se sa bebabeba..

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

blago mom mužu sad kad mu je pružena jedinstvena prilika da svršava u mene do mile volje...sama ne znam kako sam ostala trudna...

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

:D :D
    Super je to sta nemas bas nikakvih ogranicenja, meni je zapravo super to sta imam trbuh jer od onda staaalno nesto izmisljamo, neke nove polozaje!
    Nemoram ni rec da meni svaki polozaj odgovara hehe :D

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    otkud ti da su izmišljotine?
    pitaj svog ginekologa idući put kad odeš na pregled
    Nije to izmišljotina pa ovaj put moram dodati - pitaj ginekologa koji nešto više zna!
    Radi se o sastavu sperme,hormonima ili čemu već iz sperme, nisam ulazila u detalje, a koji djeluju na omekšavanje i lakše otvaranje grlića meternice pa to nije dobro za žene koje čuvaju trudnoću, a za one koje prešišaju termin je odlično.
    Ja sam prešla termin, grlić tvrd i zatvoren i ginić mi u bolnici kaže - A da probate vi prirodnu metodu indukcije? A ja ležim na bolničkom odjelu, muž doma??. :shock: :?
    Toliko mi je bilo stalo da tu bebu "istjeram" van da smo se MM i ja seksali (ako se to tako, tada i tom stanju može nazvati) na mračnom bolničkom stepeništu u kasne sate kad nikoga više nije bilo na tom odjelu i ginić mi je na idućem pregledu rekao -opa, vidim da ste me poslušali! (počela sam se lagano otvarati).
    Nisam ni slutila da će se moj avanturizam pokazati baš na takav način i sva je sreća da mi hormoni u trudnoći rade tako da sam raspoložena uvijek, svugdje, ponovo...muž jedva čeka da prođu mjeseci povraćanja pa da krene akcija. :D
    Kaže on meni- da si bar uvijek tako raspložena kao u trudnoći , a ja njemu u šali uzvratim - tvoja je sreća da nisam jer da sam sad, kad izgledam normalno i kad bi me, eventualno, i netko drugi htio, onako dobro raspoložena kao u trudnoći, moj zavjet bračne vjernosti ne bi ti vrijedio ni pišljiva boba!

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

luda si,...
    nego, radi se o prostaglandinu iz sperme, koji omekšava grlić i potpomaže otvaranje..

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Totalno neistinito da se to događa. Eventualno se može žena otvoriti ali od sperme? Imam 48 godina i ne mogu vjerovati što mislite. Rodila sam 2 prekrasne kćerke carskim rezom a sa suprugom nikad nisam koristila zaštitu i ništa se nije otpuštalo. Naime moja sestra se otvorila a da nije bilo seksa tako da se neke stvari očito brkaju a inače se za sve treba pitati ginekologa jer neke žene imaju i rizične trudnoče i prijevremeno otvaranje ali ne zbog sperme. Budimo malo realniji što se toga pogleda tiče.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

:shock:

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj josipa_zupancic prvotno napisa
    :shock:
    Nekoliko savjeta u slučaju prijevremenog otvaranja: skraćenja i širenja materničnog ušća:

mirovanje i pošteda od težih fizičkih poslova;
    ukoliko ste zaposleni, potrebno je otvoriti bolovanje, te pobrinuti se za pomoć u redovitim kućnim poslovima;
    zaboravite do kraja trudnoće na putovanja ili izlete;
    uobičajeno se u ovim uvjetima zabranjuje i pretporođajna gimnastika, o tome se ponaosob posavjetujte s vašim ginekologom;
    suzdržavanje od spolnih odnosa: spolni odnos prije svega prostaglandini iz sjemene tekućine mogu potaknuti nastanak trudova i time prerani porod
    izvor

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Rodila sam 2 prekrasne kćerke carskim rezom a sa suprugom nikad nisam koristila zaštitu i ništa se nije otpuštalo.
    ja isto sa suprugom nikad nisam koristila zaštitu i nikad nisam dobila spolno prenosivu bolest od njega, ipak to ne znači da je nemoguće i da se drugim ženama to ne događa.
    Budimo malo realniji i nemojmo se zgražati

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Gle, Josipa, otvaranje sa spermom ne mora imati ama baš nikakve veze,
    ni ja ne koristim kondom u trudnoći i vječno sam zatvorena ko sef, neke druge se otvaraju bezveze, neovisno o seksu. Sperma samo MOŽE utjecati, a NE MORA.
    I nisu to bapske priče, hormoni imaju svoju ulogu i u tom slučaju, znanstvena istraživanja su to dokazala, a ne moja čukunbaba.
    Ako hoćeš na pp ću ti reći ginića na Sv.Duhu, on zna garantirano o tome puno više i od mene i od tebe, a ako malo pročačkaš po webu vidjet ćeš da znaju i mnogi drugi, slobodno provjeri!
    I kakve veze s tim ima to koliko ti imaš godina?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ne zgražam se. MOŽE se otpustiti nigdje ne piše da se OTPUŠTA. To se odnosi na trudnice kojima je namjenjeno mirovanje i očuvanje trudnoće. Anka se nije s... te su joj morali jajnike podvezati zbog pretjeranog proširenja ali ne od seksa.Meni ginekolog nije rekao da se ne smijem jer je bilo sve u redu zato se i ide na kontrole svaka 2tjedna da vide kako se sve razvija ako se netko počinje otvarati ginić će mu savjetovati što je najbolje. Mi tu samo možemo davati svoje zaključke a žena najbolje zna što joj ginekolog preporuča tako da možemo diskutirati da li se s.. sa kondomom ili ne to je stvar izbora žene i ginekološke stavke. Ima žena koje koriste kondom i one koje ne.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    Gle, Josipa, otvaranje sa spermom ne mora imati ama baš nikakve veze,
    ni ja ne koristim kondom u trudnoći i vječno sam zatvorena ko sef, neke druge se otvaraju bezveze, neovisno o seksu. Sperma samo MOŽE utjecati, a NE MORA.
    I nisu to bapske priče, hormoni imaju svoju ulogu i u tom slučaju, znanstvena istraživanja su to dokazala, a ne moja čukunbaba.
    Ako hoćeš na pp ću ti reći ginića na Sv.Duhu, on zna garantirano o tome puno više i od mene i od tebe, a ako malo pročačkaš po webu vidjet ćeš da znaju i mnogi drugi, slobodno provjeri!
    I kakve veze s tim ima to koliko ti imaš godina?
    Ništa samo sam spomenula. Nisam ni rekla da su babske priče nego stvar žene što će odlučiti i ja sam bila zatvorena a s.. sam se u trudnoći bez kondoma. A molim te nemoj mi spominjati bolnicu sv duh jer ću ih poslat u pm i onima koji tamo stažiraju.živi kaos i užas.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

nismo mi tu da dajemo svoje zaključke nego postoje znanstvenici koji se bave istraživanjem na temu sastava sperme te utjecaja tog sastava na tkivo grlića maternice te kad to dobro istraže objave studiju sa zaključcima koji kažu de se u određenom postotku kod žena koje su se seksale bez zaštite pojavilo prijevremeno otvaranje. Dakle, ne kod svih žena, ali u dovoljnom postotku da se izvede zaključak da sperma, uz ostale faktore, može utjecati na prijevremeno otvaranje. Onda ginekolog pročita studiju i nekim svojim trudnicama kaže da ako se već seksaju koriste kondom, kako bi se zaštitile od rizika otvaranja.
    Ako se to nije dogodilo meni ili tebi ne znači da se ne događa

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

[. A molim te nemoj mi spominjati bolnicu sv duh jer ću ih poslat u pm i onima koji tamo stažiraju.živi kaos i užas.
    Daj se ti smiri malo, vidim da se bojiš napisati seks, evo, ja ću napisati seks, seks, seks, a ne bojiš se poslati nekoga u pm. Da vidiš moje ostale postove shvatila bi da sam na Sv. Duhu doživjela i dobroga, ali i svakakve strave i šlamperaja, ali neću ih zato SVE slati na neko mjesto.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

vidim da se bojiš napisati seks, evo, ja ću napisati seks, seks, seks
    aaaa riknut ću

mogli bi ona slavna 4 elementa od Ramba Amadeusa otpjevat

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Vidim da se tu nekog ismijava i "provocira" pa rađe neću ništa komentirati. Znam da postoje doktori pa s njima se i savjetujem, a ne od forumašica, tu samo pročitam što se piše.ne uzimam si to k srcu.koliko sam čitala treba se držat teme a ne provokatorskih pisanja.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vidim da se tu nekog ismijava i "provocira" pa rađe neću ništa komentirati. Znam da postoje doktori pa s njima se i savjetujem, a ne od forumašica, tu samo pročitam što se piše.ne uzimam si to k srcu.koliko sam čitala treba se držat teme a ne provokatorskih pisanja.
    joooj ma ne ismijava se nitko, a bome ni ne provocira.
    ti si sama rekla

Totalno neistinito da se to događa.
    pa sam objasnila da nije totalno neistitnito

i što je provokatorsko osim pojedinih upada koji činjenicu da sperma može utjecati na prijevremeno otvaranje smatraju glupošću? Npr.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

aaaa riknut ću

Tako je betty, a ne smijem puštati to od Ramba, a niti ono "prijatelju, prijatelju, marš u ..." jer mi je to kćer počela pjevati na moru na plaži pa je bilo ajme meni, tko će znat da je to genijalni Rambo, svi mislili da smo neki teški prostaci

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

aaaa riknut ću

Tako je betty, a ne smijem puštati to od Ramba, a niti ono "prijatelju, prijatelju, marš u ..." jer mi je to kćer počela pjevati na moru na plaži pa je bilo ajme meni, tko će znat da je to genijalni Rambo, svi mislili da smo neki teški prostaci
    jooj nena, baš si prostakuša, al što i očekivati od nekog tko se s ..( ) po mračnim bolničkim stepeništima ( )

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Molim vas lijepo da se spustite na zemlju.koliko znam bilo bi fer da se držite teme SEXA u trudnoći a ne nekog Ramba i da mogu napisati sex ako se ne varam ipak to je sve ljudski a to da se podsmjehuješ meni koja kao navosno to ne mogu napisati..(gdje si ti bila dok sam se ja sexala?očito u tatovim jajima.. :D )

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nije izmišljotina ali neću se valjda ja sexati s kondomom zato jer mi to piše na internetu ili da mi tu netko na forumu kaže.inače traži se od doktora savjet također ti i on kaže da li moraš mirovati u trudnoći ili se možeš sexati do mile volje

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Neću ti ništa odgovarati, onaj tko na ovom forumu ima inteligencije i duha sve je skužio - i razinu, i godine, i kome kako klikeri rade- brzo, sporo ili nikako...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Neću ti ništa odgovarati, onaj tko na ovom forumu ima inteligencije i duha sve je skužio - i razinu, i godine, i kome kako klikeri rade- brzo, sporo ili nikako...
    To bi se moglo odnositi na tebe jer kad nekog ismijaš onda je taj netko povrijeđen ali ti to valjda ne možeš još shvatiti ili ne želiš shvatiti.eto ja sam napisala svoje pa si ostala bez teksta i sada se tu vadiš na neke godine i klikere.ja mislim da bi bilo najbolje uključiti klikere jer po tvom ponašanju i pisanju.ne želim komentirati da ne ispadnem bezobrazna.glavna tema da ja ne mogu napisati seks.velika stvar.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Molim vas lijepo da se spustite na zemlju.koliko znam bilo bi fer da se držite teme SEXA u trudnoći a ne nekog Ramba i da mogu napisati sex ako se ne varam ipak to je sve ljudski a to da se podsmjehuješ meni koja kao navosno to ne mogu napisati..(gdje si ti bila dok sam se ja sexala?očito u tatovim jajima.. :D )
    Ženo, priberi se, radilo se o tome da zazireš od riječi seks pa ju pišeš s točkicama, a istodobno ne zazireš od toga da vrlo oštro, netolerantno i na niskoj komunikacijskoj razini pljuješ one koje su u konkretnu temu (hormoni i cerviks) puno upućenije od tebe.
    Isto tako primitivno šalješ ljude kojekuda, pm ničim izazvan i sl..
    Zatim, nemaš pojma koliko ja imam godina, jer da sam ja bila u.... (neću te namjerno citirati jer mi je i to primitivan stil izražavanja), onda bi se ti seksala s 11 godina.
    Ja sam stara baba ko i ti, samo mi je mozak mlad i svjež, duh neopterećen time da moram biti robot pa se ne smijem našaliti uz temu, spomenuti i nešto pride, osobito ako je zabavno, reagirati na spomen Ramba... :D
    Ne zaslužuješ uopće objašnjavanje jer ga ni dosad nisi shvatila, ni od mene ni od drugih, to je uzaludno, ali kad me tako babski izazivaš, još jednom ću ti se obratiti, a onda ne otvaram više ovaj topic pa se ti svađaj s nekim drugim.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

cure, molim vas da ne hranite trola, očito je nekome opet dosadno pa se opet malo igra

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ženo, priberi se, radilo se o tome da zazireš od riječi seks pa ju pišeš s točkicama, a istodobno ne zazireš od toga da vrlo oštro, netolerantno i na niskoj komunikacijskoj razini pljuješ one koje su u konkretnu temu (hormoni i cerviks) puno upućenije od tebe.
    Isto tako primitivno šalješ ljude kojekuda, pm ničim izazvan i sl..
    Zatim, nemaš pojma koliko ja imam godina, jer da sam ja bila u.... (neću te namjerno citirati jer mi je i to primitivan stil izražavanja), onda bi se ti seksala s 11 godina.
    Ja sam stara baba ko i ti, samo mi je mozak mlad i svjež, duh neopterećen time da moram biti robot pa se ne smijem našaliti uz temu, spomenuti i nešto pride, osobito ako je zabavno, reagirati na spomen Ramba... :D
    Ne zaslužuješ uopće objašnjavanje jer ga ni dosad nisi shvatila, ni od mene ni od drugih, to je uzaludno, ali kad me tako babski izazivaš, još jednom ću ti se obratiti, a onda ne otvaram više ovaj topic pa se ti svađaj s nekim drugim.
    jako djetinjasto,nezrelo i jako nisko od tebe da se jedna "bakica" izražava takvim jezikom,mislim da bi trebala malo sniziti ton i stati na loptu.ipak ne znam tko si ni što si i ne želim se spuštati na tvoj nehumani nivo, tako da me tvoje ponašanje asocira na nezrelu ženu,ako se ženom možeš zvati.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    cure, molim vas da ne hranite trola, očito je nekome opet dosadno pa se opet malo igra
    Molim?Meni nije dosadno nego malo guštam i razmjenjujem iskustvo.Ako žene nazivaš trolom i time ih vrijeđaš što si onda ti?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Molim?Meni nije dosadno nego malo guštam i razmjenjujem iskustvo.Ako žene nazivaš trolom i time ih vrijeđaš što si onda ti?
    Još jedan OT, sori cure, da ne ispadne da nekoga vrijeđam:

Internetski trol

U internetskom nazivlju, izraz trol označava osobu koja dolazi na internetske zajednice kao što su internetski forum s jedinim ciljem da na njih šalje podrivačke, grube i uvredljive poruke kako bi namjerno dosađivala ostalim sudionicima, stvarala zadjevice, odnosno remetila tijek rasprave.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

frido, sve je jasno kao dan.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Curke,
    evo mene svježe sa SD, bila danas na pregledu sad sam 37+5, i dr. mi lijepo rekla da krenemo s prirodnom indukcijom-odnosno da se sexamo, pa ja ne mogu vjerovat da netko nikad nije čuo da sperma ima u sebi neki sastojak jako sličan prirodnim hormonima koji izazivaju smekšavanje cervixa i trudove. Isto tako mi je preporučila kretanje, penjanje stubama,ako treba i Sljeme , toplu kupku i prije svega MM.

U 90% slučajeva za koje sam čula da su se sexali s namjerom prir. indukcije im je uspjelo, sad mi preostaje da nekako nagovorim svog supruga (ja sam dolje zatvorena totalka) da se sexamo jer njemu je nekako neugodno kaže pa kako će bebu u glavu-dolje, pa trbuh...

A ova prepucavanja su stvarnooooo....al tu je naša Frida da ih moderira.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

...ovo o spermi i prirodnoj indukciji je točno. Spermići su naime bogati prostaglandinima....

neću ponavljati, gore su curke napisale lijepo.
    Osim toga, na Webu ima hrpa tekstova o tome.

Pozdrav svim curkama koje prakticiraju ili ne sex.
    Ja sam isto jedna o onih koji su se duuugo u T sexale i jaaaako u tom uživale. Mi smo koristili kondom, zbog higijene prvenstveno. Nije da se ne kupamo, ali više mi se sviđalo onako...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja sam u prošloj trudnoći bila na mirovanju i sexali smo se par tjedana nakon što je završilo krvarenje...bez kondoma...redovito je svršavao u mene (dakle, mm, da ne bi bilo zabune ).... išla sam na preglede redovito... cerviks na mjestu do pred kraj.... tako i treba biti.... to jako ovisi od žene do žene.... pravila nema....
    Kondom nismo htjeli koristiti jer mi je upitan sadržaj premaza na kondomu.... da li itko zna išta o tome? Mislim da je dobro razmisliti i o tome da umjesto partnerovih bakterija na koje je vagina, najčešće, niz godina navuknuta, kondomima unosimo tko zna kakve premaze tijekom trudnoće.... da li su ti lubrikanti na bazi vode ili tko zna čega i da li su preporučljivi u trudnoći?!
    Druga je to priča ako gin naglasi potrebu za korištenjem kondoma, ali ja ne bih bez preporuke!

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovaj post od Lilly stvarno potvrđuje da i kad ginekolozi podržavaju da sve ide prirodno još uvijek imaju potrebu "inducirati".

Znanstvena istraživanja sve više idu u smjeru da signal za početak poroda ne dolazi od majke, maternice, posteljice već od bebe. Zadnje što sam čitala je da se spominje neki protein koji označava završetak razvoja pluća.

Zašto onda inducirati? Pa makar i prirodnim metodama. Indukcija je indukcija i njome potičemo maternicu da krene s trudovima bez obzira da li je beba spremna ili ne.

Uostalom termin poroda je od 38 do 42. tjedna i što ako moja beba baš treba biti u meni 42 tjedna da bi sazrila, a ja je odlučim u 38. tjednu istjerati van. Oduzela bi joj mjesec dana.

(Inače Afrikanke obično rađaju u 38., a Eskimke u 42. tjednu.)

Sad malo karikiram jer osobno ne vjerujem u veliku djelotvornost prirodne indukcije. Prostagladini iz sperme možda mogu omekšati grlić i olakšati porod, ali teško da će potaknuti trudove. Mislim da su te prirodne metode obično uspješne onda kad je beba spremna.

(Meni osobno sex nije pasao u zadnjim tjednima trudnoće.)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

draga Fidji,

drago mi je da si se javila, imaš veliki pozdrav od mene.

U mom slučaju je doktorica dobronamjerno spomenula prirodnu indukciju znaš iz kojeg razloga-moje terapije heparinom koja po nekim doktorima zahtijeva programirani, inducirani porod (potpuno medikalizirani) pa u tom smislu da ga izbjegnem jer sam joj rekla da bi silno htjela prirodni porod i da želim svoje prirodne trudove.

Oni ziheraši koliko sam skužila bi me ostavili majci prirodi do termina a onda bi krenula sva maltretiranja i planiranje indukcije (tako da ne budem prije poroda 24h na heparinu kao zbog mogućeg krvarenja usljed razrjeđivanja krvi). iz tog razloga m ije msilim dobronamjerno rekla da je cervix smekšan i da možemo probati s prir. indukcijom. Kao i njima bi najviše odgovaralo da se priroda pobrine onako kako to treba jer im to znači da su spremne i maternica i beba,ali eto ne znam zašto nakon TP stav im više nije takav.. :/

Ja sam uvjerena da je beba ta koja odlučuje i daje signal kad je spremna a meni se čini da moja unutra još uvijek tako uživa...

Vidjet ćemo, ja sam zatvorena....al planiram malo hopsat po lopti..samo da ne moram na programirani porod kojeg se užasavam, ne trebam ni reći koliko. i da rekla je da prvo uvijke probaju s gelom za omekšavanje cervixa, prije nego krenu na drip, uh koja utjeha mo'š mislit?!

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imam neki dobar filing vezan za tvoj porod.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Fidji prvotno napisa
    Imam neki dobar filing vezan za tvoj porod.
    i ja

uporna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma vas dvije ćete to odraditi savršeno

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

drage moje Fidji, princess_puffy,uporna,

sve vas puno , a što reći hvala vam, baš ste me raznježile.
    i ja isto imam taj feeling al polako,...vidjet ćemo.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Leilooa prvotno napisa
    od prvog dana trudnoce imamo redovite (citajte svakodnevne) odnose...nikad nikakvih problema..zelja mi je iz dana u dan sve veca i veca, a i feeling je sve bolji i bolji, tak da uzivamo sto na sat
    MD je jako pazljiv, brine se da mi bude ugodno, da me nist ne zulja, da mi nije tesko itd...tak da nam nemre bit bolje...
    uz to, prije i nakon odnosa ooobavezno me izmasira od glave do pete...te kasnije namaze bademovim uljem, ususka me i ajam ko beba
    Potpisujem

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

šmrc...
    nama ništa od keksanja.....ja i mm možemo uživati u poluplatonskom labuđem pjevu i to je to. A kako stvari stoje kada decki dođu tata će se načekati da ponovno nesputano uživa.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

super sam se nasmejala, i apsolutno verujem u medicinu i sve to vezno za prostaglandine itd... ali ja se sperme ne odricem sada kada mogu da uzivam pa makar se otvorila salim se naravno, kad bi bila frka bili bi disciplinovani, ovako uzivanje :D

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

i meni su 2 dr isto rekla nije nikakva izmišljotina.spermiji omeksavaju cerviks a btw kondom je bolji i zbog evenualnih bakterija ...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Meni je ovo treca trudnoca (drugi mjesec) i zelja za sexom nikada nije bila veca!!!!!!!! TRenutno ne smijemo imati odnose jer sam krvarila nedavno od napora, ali se nadam da to nece jos dugo vaziti jer cu da pooooludim
    CAk imam i interesantne smove, pa se ni u snu ne mogu otarasiti tih misli i zelje.... Za sada koristimo sve alternative sex-u

Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •