josipa_zupancic prvotno napisa
Molim vas lijepo da se spustite na zemlju.koliko znam bilo bi fer da se držite teme SEXA u trudnoći a ne nekog Ramba i da mogu napisati sex ako se ne varam ipak to je sve ljudski a to da se podsmjehuješ meni koja kao navosno to ne mogu napisati..(gdje si ti bila dok sam se ja sexala?očito u tatovim jajima.. :D )
Ženo, priberi se, radilo se o tome da zazireš od riječi seks pa ju pišeš s točkicama, a istodobno ne zazireš od toga da vrlo oštro, netolerantno i na niskoj komunikacijskoj razini pljuješ one koje su u konkretnu temu (hormoni i cerviks) puno upućenije od tebe.
Isto tako primitivno šalješ ljude kojekuda, pm ničim izazvan i sl..
Zatim, nemaš pojma koliko ja imam godina, jer da sam ja bila u.... (neću te namjerno citirati jer mi je i to primitivan stil izražavanja), onda bi se ti seksala s 11 godina.
Ja sam stara baba ko i ti, samo mi je mozak mlad i svjež, duh neopterećen time da moram biti robot pa se ne smijem našaliti uz temu, spomenuti i nešto pride, osobito ako je zabavno, reagirati na spomen Ramba... :D
Ne zaslužuješ uopće objašnjavanje jer ga ni dosad nisi shvatila, ni od mene ni od drugih, to je uzaludno, ali kad me tako babski izazivaš, još jednom ću ti se obratiti, a onda ne otvaram više ovaj topic pa se ti svađaj s nekim drugim.