Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 247

Tema: Sex u trudnoći??? - 2. dio

ideja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

a72, samo daj. Prošli tjedan sam bila na pregledu i upravo sam to pitala. Ako je sve ok, tj. ako si zatvorena možeš. Dr. je citiram ovak reko: Stari iskusni ginekolozi bi vam rekli može ali u umjerenim dozama. I mi se pridržavamo toga iako sam imala krvarenje koje je trajalo više dana nakon jednog sasvim normalnog seksanja. I to ti je sve normalno jer je sve prokrvljeno itd. Uglavnom imaš zeleno svjetlo.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ideja, hvala ti, ne znam kakvo je stanje sa cerviksom, jer me dr nije pregledao ginekoloski vec samo vaginalni uzv...
    mada je bio prezadovoljan, i sve 5, nije skrenuo posebnu paznju ni na sta vec je rekao od sada normalna trudnoca kao i svaka druga.
    A to sto koristim utrogestan vaginalno?

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

arilu, nisu te nista ogranicavali zbog spontanog? pa ,onda,ok...

mala nada
    , i mi smo u prvoj trudnoci uzivali skoro do zadnjeg dana i sve je bilo super, nikakvih problema ....sad je prisutan strah zbog spontanog i zato sto je IVF trudnoca.

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nama je dok strogo zabranio sex za cijelo vrijeme trudnoće, razlog je hematom i cervikalni polip. No, niti jedna moja prijateljica, sve s urednom trudnoćom, nije se trebala suzdržavati. Slažem se da, ako je sve ok i ti se osjećaš dobro, nema razloga se suzdržavati.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Što je to sex???

Uh cure moje, mm i ja se nismo pošteno ima više od godinu i pol! Ja sam zaboravila kako se to radi!

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Ja sam zaboravila kako se to radi!
    Brzo ćeš se prisjetit, bez brige. Ja se u prošloj trudnoći nisam smjela sexat i nije mi pasalo još dosta dugo nakon poroda, ali onda ...

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Rozi, uf ti sve kao ne znas, pa otkud Spirek, da ga nije donijela neka rodica... doduse mozda nije onaj vas (cuveni :shock: ) tempo, ali radi se ,priznaj

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj a72 prvotno napisa
    Rozi, uf ti sve kao ne znas, pa otkud Spirek, da ga nije donijela neka rodica... doduse mozda nije onaj vas (cuveni :shock: ) tempo, ali radi se ,priznaj
    Znala sam da češ se ti sjetit tempa....eeeeeh mladi li smo bili i ludi
    A Špirek uletio skroz slučajno, taj mali je stvarno čudo Božje, provuko se kroz iglene uši

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ajd dobro vidim da nisam jedina u banani sto se sexa tice 8)
    ja taman mislila muza malo razveselit sad pred kraj (nakon vise od 2 mj apstiniranja) a jucer na pregledu me bolilo ko sam vrag :/

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma samo neka je on nama ziv i zdrav, vidis koji je to borac!

Nego, niko mi ne rece utrogestan vaginalno i sex,kako ide to dvoje??? pliiiiz

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Koliko ja znam ne ide jedno s drugim, iako nisam neka maherica...valjda če se javit neko ko zna više

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja se redovno seksam,sad sam u 39 tjednu i jednom tjedno hopa cupa pod obavezno

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

O miss cocktails!!! WOW več 39 tjedan!!! Kako vrijeme brzo leti!

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

malo podižem temu
    sad sam 5+3, zasad je sve ok (doduše još je rana T) ali sam nakon seksa tj. nakon svog orgazma osjetila jak bol u donjem trbuhu (pretpostavljam od grčenja materice) i i prepala se i odlučila da do daljnjeg izbjegavam sex
    međutim već sam 2 put imala vrlo uzbudljiv san i probudio me jaki bol, koji se jedva smirio
    jeli to opasno?
    sex mogu izbjeć, ali ne mogu ovakve snove da izbjegne?
    jel se i vama to dešavalo?
    a još sam juče bila na pregledu i zaboravila putati svog dr o tome

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

vjestice, :shock: čestitam kakvo prijatno iznenađenje...
    ja sam imala snova i snova, a sexa niotkud. i bilo mi je frka, jer sam imala pre i rane spontane i u trećem mesecu i prevremeni porod i u ovoj trudnoći krvarenje do skoro 15. nedelje. ali sve bilo za 5.
    i čak sam osećala i bol i napetost u stomaku nakon takvog sna, ali se ništ nije dogodilo. bebica je normalno rasla i napredovala.

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Prvom trudnoćom sexa je bilo stalno....od samog početka pa do samog kraja trudnoće...
    ali ovom trudnoćom.....ajmeeeee ne samo sex.....neda mi se i neda....čak se i mm čudi šta mi se dešava......možda ako smo u ova 2mj imali 2 sexa...ni to baš nisam sigurna .....neda mi se....što mi se to dešava???
    dali da prepisujem da če biti ovaj put curica?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo da se i ja javim.
    meni rečeno da prorijedim odnose. cerviks mi kratak. ima li neko tu s takvim problemom?

curka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Evo nas u 7 tjednu trudnoće i sexa nije bilo još od postupka (čekanje bete, pa hiperstimulacija ) ... Dakle min 2 mj.
    Jučer smo bili na kontroli i od dr dobili zeleno svjetlo :D , malo me bilo bed to direktno pitat dr al obećala sam mužu ...
    I sinoć odmah akcija - nježno i pažljivo 8)

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

curka, blago tebi, kod mene suša čitavu trudnoću: dragi je toliko u strahu da čim krenemo u akciju obljeva ga znoj, javlja se tahikardija, ne zna što bi i kud bi i onda prizna da je u vleikom strahu da se šta ne dogodi bebici...ufff...a ja bi čitavo vrijeme trudnoće pa makar i na javnom mjestu

čak i sada kad sviu preporučaju radi poticanja trudova i otvaranja, on ne može i ne može, anije baš neki tajming za tražiti ljubavnika

mala nada avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

I moj je takav.Počne i taman me zapali i stane jer da on ne može.Boji se da nešto nebude bebi,kao ako dođe do njega Moš misliti!

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I moj MM ima ko neku kočnicu, vidi se da ga je frka. Ali mi se nismo smjeli se do početka trudnoće do nedavno (22tjedna) tako da smo dozvolu radosno dočekali

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vidim ja da su muževi jako brižni i da se brinu.
    Ja srećom zasad nemam tih problema s MM. Samo što mi je trbuh već popriličan pa onda ja imam kočnice...koje tu i tamo znamo malo otpustiti... 8)

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa
    curka, blago tebi, kod mene suša čitavu trudnoću: dragi je toliko u strahu da čim krenemo u akciju obljeva ga znoj, javlja se tahikardija, ne zna što bi i kud bi i onda prizna da je u vleikom strahu da se šta ne dogodi bebici...ufff...a ja bi čitavo vrijeme trudnoće pa makar i na javnom mjestu

čak i sada kad sviu preporučaju radi poticanja trudova i otvaranja, on ne može i ne može, anije baš neki tajming za tražiti ljubavnika
    jao što si me nasmijala

ja sam dobila zeleno svjetlo,ali ne mogu,toliko me strah.prošla trudnoća spontani počeo nakon sexa,duuuugo me mučio osjećaj krivnje... :/ što se tiče snova....oooo...ima na pretek,i onda me snađe orgazam u snu i probudi me BH-kontrakcija,nelagodno/bolno.tako da bi onda mogla i ovako na javi očito -ali ne mogu,pa ne mogu.e da,na kraju prve trudnoće ni mm više nije htio,bilo ga je strah,niti meni više nije pasalo.što se tiče same želje i libida sad,nije nešto posebno izraženo.ako nema,nema-bitno da je dijete dobro,nadoknadit ćemo kasnije.

inače utrići+sex može,vidim da je netko pitao.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam pitala utrici+sex, i cure (PAM ) mi rekle da moze samo da se pazi vrijeme, da ne bude mali razmak,vec da se "rasporedi"
    I mi ,tako, fino se bacili na posao... mada puno njeznije, i laganije nego prije, ali nema problema,cure hvala

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

U početku sam se bojala, a onda, nakon 15-20 dana od plusića se bacili na zaostatke-i prokrvarila, jako malo, nakon tog odnosa.
    Ispostavilo se da je hematom-umirala sam više od mjesec dana od straha, strogo mirovala, seks nam nije bio ni na pameti.
    Srećom, pred kraj 3. mjeseca hematomi se povukli, krvarenje nestalo- čim smo došli sebi, stalno mislimo o seksu. (naravno, na tom pregledu od sreće mi nije palo na pamet ni pitati išta o seksu)Tužno
    Najgore je to što se bojim kontrakcija maternice, za penetraciju lako, ima i drugih načina...
    Ljubomorna sam na sve vas ostvarene nimfomanke!
    Iako sam zahvalna sudbini što smijem na noge....ne znam kako ćemo ovo izdržati, prava šteta ovakvu seksulnu energiju ne iskoristiti

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja uopće nemam volje za seksom na žalost sad mi se svaki dan bljuje i sama pomisao na drpanje mi je koma
    mm je jadan lud i očajan ,gleda zamnom stalno a ja mu govorim samo da ova mučnina prođe pa se želja možda i vrati...užas, baš mi fali keks...dva puta smo se u ovih 7 tjedana pohvatali, ali me poslije bolilo pa sam odustala bar za sada

sad sam čitala i uopće nisam znala da je bolje u trudnoći prakticirati keks sa kondomom...

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nama je dr zabranio zbog blizanačke trudnoće, a mislim da će zabrana ostati do kraja .U početku je bilo gadno za izdržati, a sad kad je trbuh počeo žešće rasti nemam više toliko volje. Do kraja ću zaboraviti šta je to sex

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno krvarenje nakon sexa HELP

cure,molim vas pomoć!!!u 34.sam tjednu trudnoće i stvarno pazim,mirujem kolko mogu,trebala bi..no sad nakon sexa(a moram priznat da je bio malo žešći)sam prokrvarila,onak dosta,al sad više ništa..malo me bole leđa al to je uvijek kad se naprežem..jel to normalno???krvarenje nakon sexa??jel ima neko iskustva???MOLIM POMOĆ!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

savanah otiđi da te netko pogleda.krvarenje u 34tj nije isto što i krvarenje u ranoj trudnoći.doktoru.
    a slijedeći put-nježnije.poslije ćete nadoknadit.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Re: krvarenje nakon sexa HELP

Citiraj savanah prvotno napisa
    cure,molim vas pomoć!!!u 34.sam tjednu trudnoće i stvarno pazim,mirujem kolko mogu,trebala bi..no sad nakon sexa(a moram priznat da je bio malo žešći)sam prokrvarila,onak dosta,al sad više ništa..malo me bole leđa al to je uvijek kad se naprežem..jel to normalno???krvarenje nakon sexa??jel ima neko iskustva???MOLIM POMOĆ!
    Malo krvi je normalno, meni je poslije skoro svakog bilo malo onako roza krvi. Al ako je puno.. to bi trebala ipak pitat ginekologa...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni nije uvijek,samo kad se malo zanesemo :/ al to je to,što je bilo,sad je sve ok nije da sam krvarila cijelo vrijeme..a ionak sutra idem na pregled

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo da se i ja priključim ovoj temi. MM i ja u ovih 10 tjedana (koliko sam trudna), možda smo se 3 puta poigrali Nekako ni on ni ja nemamo neke volje, možda zato jer je prošla trudnoća završila spontanim. Malo nas je strah. Čekati ću još 6 tjedna, pa ću na pregledu pitati dr jel smijemo Pa ćemo vidjeti, možda se stvari promijene

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

taman kad sam dobila zeleno-žuto svjetko-libido na nuli :shock:
    svašta, neka je, malo mira ću imat od same sebe

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

mi imamo redoviti sex od početka trudnoće, a i sada pred kraj. trudnoća je uredna, nema nikakvih problema, ginekologica je uzgred napomenula da se slobodno možemo sexati koliko želimo. jedino da sad pred kraj ne budemo baš prevatreni

p.s.
    spontani i sex nemaju veze jedno s drugim, pogotovo ne na početku trudnoće. malo, roskasto krvarenje tokom ili nakon sexa također je normalno. obično se radi o pucanju kapilarica. i obično je jednokratno. ako potraje treba ipak otići kod gienkologa provjeriti.

curka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj andrejaaa prvotno napisa
    Nama je dr zabranio zbog blizanačke trudnoće, a mislim da će zabrana ostati do kraja .U početku je bilo gadno za izdržati, a sad kad je trbuh počeo žešće rasti nemam više toliko volje. Do kraja ću zaboraviti šta je to sex
    :? :? :? :?
    Ja isto nosim blizance, imal hiperstimulaciju i dobila zeleno svjetlo od dr

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

lijepi pozdrav drage moje...nedavno smo saznali da smo trudni sada negdje oko 7 tjedana nisam bila jos kod dr. idem za koji dan...uglavnom sve je super, nema mucnina niti ikakvih tegoba ali nema ni keksa ...ja sam izgubila svaku volju i zelju, a i MM...MM je medicinske struke i u sve je upucen i sve nam je jasno da nema problema, ali nikako...probali smo jednom i bilo je tak bezveze...uff...nadam se da ce to uskoro proci da opet mozemo uzivati...

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Bok curke.. Ja sam u 11tj+5 dana i kako imam izražene mučnine onda mi nekako nije do keksa... UStvari, mentalno možda i bih, ali fizički sam toliko u komi da se jednostavno ne mogu prisiliti.. Nadam se da će mučnine uskoro popustit, pa da mi mm više ne pati.. A ni ja, ako ćemo iskreno..

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja se sexam redovito,ali moja trudnoća je u potpunosti normalna i dosadna.daklem,u normalnih trudnoća seks ne predstavlja nikakav problem,ali u ugroženuih trudnoća seks može uzrokovati spontani i prijevremeni porod

Znakovi na koje treba pripaziti nakon seksa u trudnoći
    Iako seks tokom trudnoće može biti vrlo zabavan i koristan, ima nekoliko znakova upozorenja na koje trebate pripaziti nakon odnosa ili orgazma. Ti znakovi su vrlo bolne kontrakcije, grčevi u uterusu koji traju više od jednog sata, neobičan ili pojačan vaginalni iscjedak ili krvarenje.

Ti znakovi mogu značiti prijevremeni porod ili pobačaj, pa trebate odmah kontaktirati svog liječnika.

A evo i još malo činjenica:

Kada seks može biti tabu
    Moguće je da ćete se zbog pojedinih rizika u potpunosti morati odreći seksa. Savjetujte se s liječnikom.

u slučaju prijevremenog otvaranja grlića maternice. Otvaranje samo po sebi ne predstavlja opasnost, ali moguće je da će spolni odnosi uzrokovati upale koje mogu oštetiti vodenjak. To može uzrokovati spontani ili prijevremeni porođaj
    ako ste već imali spontani pobačaj
    kod krvarenja
    kod prijevremenih trudova, koji ukazuju na prijevremeni porođaj
    ako je posteljica krivo položena (placenta previa)
    kod blizanačkih trudnoća
    kod kroničnih oboljenja poput dijabetesa
    ako on ili ona imaju upale spolnih organa
    također biste se trebali suzdržavati ako je vodenjak već pukao!

Eto.Ispričavam se na (pre)dugom postu,ali me strašno smeta kad netko navodi netočne i nepotpune informacije u svrhu samopromidžbe i pametovanja.

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Svaka čast na postu (meni je ovo s dijabetesom sad definitivno utvrdilo da seks ostavimo za poslije poroda :/ )

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

malo podižem jel imate odnose u trudnoći? ja sam sada 11 tt ali nismo imali,nekako nas panika radi prošlog spontanog.neznam jel štete te kontarakcije maternice koja se steže?..MM stalno kaže pitaj dr za odnose hahah a možda ju i pitam na slijedecem pregledu..

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo ja sam musko.....supruga u 13.tt.....ni pipnuo.....ne mogu
    previse smo dugo cekali,17 godina a i da nismo nesto je u meni jace pa ne mogu....ono....kako da kazem.....nisam bas neka momcina da cu nesto dohvatiti i pokvariti ali ipak ne mogu
    juce sa posla a sjedi komsinica sa zenom i piju kafu...."pomazi kono,sestro ako boga znas"....

salu na stranu.....ja ne mogu,ko moze svaka mu dala ....tolika zelja za potomstvom pa da nesto krene po zlu.....radila bi satara

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj donna prvotno napisa Vidi poruku
    malo podižem jel imate odnose u trudnoći? ja sam sada 11 tt ali nismo imali,nekako nas panika radi prošlog spontanog.neznam jel štete te kontarakcije maternice koja se steže?..MM stalno kaže pitaj dr za odnose hahah a možda ju i pitam na slijedecem pregledu..
    Imali smo i u prvoj i u drugoj trudnoći, prokrvarila sam u obje krajem 12 tj., u drugoj trudnoći dan nakon odnosa. Svi kažu ako je trudnoća ok nema zabrana a tako će reči i ginekolog, možda bi bila najbolja opcija pričekati da prođu ta prva tri mjeseca kada je največa mogučnost pobačaja pa onda krenuti ali lagano i nježno.

Citiraj krol prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja sam musko.....supruga u 13.tt.....ni pipnuo.....ne mogu
    previse smo dugo cekali,17 godina a i da nismo nesto je u meni jace pa ne mogu....ono....kako da kazem.....nisam bas neka momcina da cu nesto dohvatiti i pokvariti ali ipak ne mogu
    juce sa posla a sjedi komsinica sa zenom i piju kafu...."pomazi kono,sestro ako boga znas"....

salu na stranu.....ja ne mogu,ko moze svaka mu dala ....tolika zelja za potomstvom pa da nesto krene po zlu.....radila bi satara
    Njabolje se posavjetovati sa ginekologom, ako je strah prisutan onda ni taj sex ne bi bio Bog zna što, ne treba se siliti na ništa, i tih 9 mjeseci će proletiti, uostalom nije sex jedini način za zadovoljiti želju za intimnošću

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A sada moje pitanje za aktivne mame!
    Dali vam je sex isti u trudnoći kao što je bio i prije nje, što se tiče "grubosti" tj. penetracije i načina sex-a.
    Dali se sexate u trudnoći bez kočnica ili je to sada ipak puno nježnije i polaganije, "oprezno" ?

Pandy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ja imam jedno pitanjce u vezi poza.

Čitala sam da baš i nije pametno spavati na leđima, pa tako nije dobro ni sexati se u misionarskoj pozi jer sam ja onda na leđima. Ali, meni jedino tako paše. Kad smo htjeli probat onako sa strane, jednostavno nam nije uspjelo jer me sve boljelo i zatezalo. Moram naglasit da mm uopće niti ne dotiče moj trbuh, jako pazi, ali me svejedno strah da ne drobimo bebicu čisto zbog mog ležanja na leđima i...jelte...mrdanja s guzom i nogama.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ja se ne mogu baš pohvaliti sa tom aktivnosti, možda smo prakticirali sex 10tak puta od početka trudnoće, ja sam sada u 35 thednu i zadnji put je bio prije nekih 3/4 tjedna. Njega je strah, a ja se sad baš i ne osjećam nešto poželjno i ne mogu se opustiti ovakva ko tenk tako da mislim da neće biti ništa od daljneg sexa dok se bebač ne rodi i ne prođu babinje....

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Pandy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam jedno pitanjce u vezi poza.

Čitala sam da baš i nije pametno spavati na leđima, pa tako nije dobro ni sexati se u misionarskoj pozi jer sam ja onda na leđima. Ali, meni jedino tako paše. Kad smo htjeli probat onako sa strane, jednostavno nam nije uspjelo jer me sve boljelo i zatezalo. Moram naglasit da mm uopće niti ne dotiče moj trbuh, jako pazi, ali me svejedno strah da ne drobimo bebicu čisto zbog mog ležanja na leđima i...jelte...mrdanja s guzom i nogama.
    Sexanje u misionarskoj pozi nije problem, samo treba paziti da se ne stišće trbuh, a to pazite.
    Što se tiće spavanja ja još uvijek spavam u svim mogućim pozama.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo ja sam u 33. tt i sex je odličan i redovit (hvala Bogu jer ja sam napaljena cijelu trudnoću) :D

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mm i ja smo jučer imali odnos ali lagano i ne dugo jer sam sva u panici da će naštetiti trudnoći.nisam pitala dr za odnose,nije ni sama spominjala pa neznam jel dopušteno nam ili ne...sutra je 16 tt nadam se da je kriza prvog tromjes.prošla i da nece biti ništa....

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

....strah je veći jer sam u 3 mj imala missed u 10 tt.....

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

u prvoj trudnoći, ni iza nje duuuugo se nisam sexala, beba se svakako rodila, a ja sam se razvela ..... sad uživam

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •