Citiraj donna prvotno napisa Vidi poruku
malo podižem jel imate odnose u trudnoći? ja sam sada 11 tt ali nismo imali,nekako nas panika radi prošlog spontanog.neznam jel štete te kontarakcije maternice koja se steže?..MM stalno kaže pitaj dr za odnose hahah a možda ju i pitam na slijedecem pregledu..
Imali smo i u prvoj i u drugoj trudnoći, prokrvarila sam u obje krajem 12 tj., u drugoj trudnoći dan nakon odnosa. Svi kažu ako je trudnoća ok nema zabrana a tako će reči i ginekolog, možda bi bila najbolja opcija pričekati da prođu ta prva tri mjeseca kada je največa mogučnost pobačaja pa onda krenuti ali lagano i nježno.

Citiraj krol prvotno napisa Vidi poruku
evo ja sam musko.....supruga u 13.tt.....ni pipnuo.....ne mogu
previse smo dugo cekali,17 godina a i da nismo nesto je u meni jace pa ne mogu....ono....kako da kazem.....nisam bas neka momcina da cu nesto dohvatiti i pokvariti ali ipak ne mogu
juce sa posla a sjedi komsinica sa zenom i piju kafu...."pomazi kono,sestro ako boga znas"....

salu na stranu.....ja ne mogu,ko moze svaka mu dala ....tolika zelja za potomstvom pa da nesto krene po zlu.....radila bi satara
Njabolje se posavjetovati sa ginekologom, ako je strah prisutan onda ni taj sex ne bi bio Bog zna što, ne treba se siliti na ništa, i tih 9 mjeseci će proletiti, uostalom nije sex jedini način za zadovoljiti želju za intimnošću