-
Nije stvar u tome, on tebi može izričito zabraniti ili ne zabraniti odnose, ili ti pak reći da ih "provodiš" na svoju ruku...meni su isto 2-3 doktora rekla da čuvanje trudnoće (osim u stvarno izuzetnim slučajevima u koje spada placenta previa bilo koja) ne znači strogo mirovanje i ležanje, već laganiji ritam i što više odmaranja. Druga stvar je u tome što mi žene nekako imamo osjećaj da je najbolje ležati kad si u rizičnoj skupini. One najrizičnije čuvaju trudnoću u bolnici.... Isto tako, u početku mi moja dok nije dala ni mirovanje ni nikakve zabrane, a kad sam došla k drugoj ova me napala da šta ja ne ležim u krevetu,da je to prijeteći pobačaj i šta ja znam...
Nakon tog "incidenta" mi je ta ista doktorica zabranila i sex zbog hematoma, koji je bio uporan i curkao sve do 16TT, a do 20 sam bila na injekcijama, progesteronu i ne znam čemu sve ne..pazi, neki mizerni mali hematom,nikakve probleme nije stvarao osim što me iznervirao,ali je doktorica bila oprezna i rekla da svako krvarenje u trudnoći treba shvatti ozbiljno i predložila sve mjere da sačuvamo trudnoću. Zato mi nije jasno kako on tebi dozvoljava seks (pa čak i blaži oblik) jer sam na drugim forumima čitala da žene za tu terapiju dobe i normabele da ih smire i opuste mišiće čisto da se nebi javile kontrakcije i grčevi maternice što je moguće kod ove dijagnoze. Moj ti je savjet da smirite strasti, nakon nekog vremena se naviknete i nije tako teško. Ili pitaj nekog drugog doktora za mišljenje.
Sretno i javi se!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma