sve skupa nekih 15-16 kg (najviše sam dobila u zadnjem tromjesečju). u rodilištu otišlo 10ak, sad sam na nekih 2-3 kg viška. prezadovoljna.
sve skupa nekih 15-16 kg (najviše sam dobila u zadnjem tromjesečju). u rodilištu otišlo 10ak, sad sam na nekih 2-3 kg viška. prezadovoljna.
23w2d -> 5kg
Ide polako i čini mi se da apsolutno sve odlazi u tibu.![]()
18 tj+3 i ništa kg nisam dobila, vagala sam se 3 puta kod doktora danas pa sam ih čak pitala jel im se vaga pokvarila, ali nije, pa valjda će kile krenit
18+3 i +2 kg.
Ordep - mi smo u jedan danI baš si me utješila jer me kilaža još uvijek malo brine, nisam imala mučnine ni povraćala, ali još dojim (što moj dr. ne zna).
U prošloj trudnoći sam u 19. tj. imala točno 10 kg više![]()
ordep i pčelica maja stignete dobiti na kikaži a i kažu da je bolje manje kg jer je lakša trudnoća
a ja si ne mogu pomoći kad mi navećer paše špek i samo špek![]()
a to naravno nosi svoju cijenu![]()
Jučer se vagala, 35 tjedan + 11 kg.
Ja presretna, a ne pazim se niš! Pojedem ono kaj mi paše i kad mi paše!
Doduše jedem strašno puno voća, a imam veliku prednost jer već 3 mjeseca šećem po dvorištu i berem sezonsko voće i davim se u njemu, a sad su već zrele i marelice i kruškice i maline, ajoj - fiiinoooo!
Ja sam sad oko 16 tj. a još uvijek sam u minusu s kilažom, kad sam ostala trudna imala sam 54kg a jutros imam 50,8kg
Dugo sam samo čitala i divila svima koji su dobili samo po kju kilicu. Ja sam 36+3 tt i dobila sam oko 12 kg, a još je dug put do kraja.![]()
u trudnoci dobila 18 kg, rodila sam u 37. tjednu trudnoce, kad sam dosla doma iz bolnice imala sam 12 kg manje i sada evo nakon mjesec dana imam jos 4 kg viska, odlazi samo polako sto dojenjem sto zbog nespavanja![]()
s tim da su mi sise teze barem kilu vise nago prije![]()
zaboravila sam napisat da a sam bila puuuuuuna vode, jako natekla, poslije poroda sam se odmah ispuhala...
pirice još malo :D
Što se tiče kila ne brini, ode pola porodom, pola dojenjem i opet si na pozitivnoj nuli (bar tako ja)![]()
u prvoj trudnoći oko 20 kg, a sada ponosnih, 37 tjedan 11kg
ja do 35 tj mozda +8 ali u zadnje dane natičem naočigled ali tjesim se da je to voda iakos am dnevno 100000 puta na wc...
20+3 = 4 kg. Do 15. tjedna nisam dobila ništa i bila sam pomalo zabrinuta, a sad mi se čini da bih trebala malo pripaziti, jer ako se (kako neke cure/žene pišu) u 3. tromjesečju dobije najviše, onda sam nadrapala... Plan mi je okrugla 10-ka! 8)
38+4, 12kg u plusu
ja 25tjedana 11kg
strasno![]()
al muž me promatra, kaže da se nisam ni u licu ni u guzi, ni u nogama....samo cice i trbuh...a trbuh mi je preogroman ....kao da sam 35tjedana trudna, a ne 25
tebe tvoj barem tjesi, meni je moj rekao da mi je svih 14 kg u guzi![]()
40 tt - 28kg![]()
dalje neću niti govorit......![]()
uhhhh ja 34 tj + 11 kg... Meni to puno :/
20 tjedana, vaga pokazala +5kg.
i to u zadnjih 4 tjedna svih pet.
hm, hm- moram se paziti da ne nastavim ovim tempom :shock:
sunce meni je bilo identicno kao i tebi.
i onda poslije po kilo i sad u ovih mjesec dana 4 kile opet... :/
21 tjedan, 0 kg. :/
38+5 ... +8 kg
ali, ima mene puno previse![]()
moj se kladi sa svima da ću do stotke dogurati :shock:anjica prvotno napisa
ja se iskreno nadam da neću![]()
14+5 i 2,5 kg više, ali izbjegavam vagu koliko god mogu i to mi je plan za do kraja
38+1 =11kg.... prezadovoljna..
u prvoj trudnoći dobila 13-14kg, a rodila momčinu od 4900....
32. tjedan, +11 kg.
šta vi žene jedete i radite kad ste tako malo kila nabacile :?
ili sam samo ja hodajuća prasica (a svi mi govore kako se nisam nadebljala ko u prvoj trudnoćinego mi je sve otišlo u trbuh).
ušla sam u 42. tt i vaga vrišti +31kg :shock:![]()
33+3, 10 kg
ja zadovoljna, dvije manje nego prosli put u isto doba
E da... 3 više nego prošli put u isto doba. A i krenila sam s pet kg viška... :/
32 tj + 7 kg
ne znam je li vec negdi bila objava, u svakom slucaju, ja sam je propustilaMaruška prvotno napisa
cestitam, draga :D![]()
37+4 = 14 kg ... trbuh kao da su dvojčeki, a nisu![]()
39+3, 10kg