evo u prva 3 mjeseca smo bili u minusu 1kg s obzirom na pocetnu kilazu jutros sam se vagala i skuzila da sam u zadnja 2 tjedna (napokon sam pocela normalno jesti) dobila 700g, sto znaci 16+5 = +0.7
evo u prva 3 mjeseca smo bili u minusu 1kg s obzirom na pocetnu kilazu jutros sam se vagala i skuzila da sam u zadnja 2 tjedna (napokon sam pocela normalno jesti) dobila 700g, sto znaci 16+5 = +0.7
U 23. sam tjednu i dobila sam 4,5 kg sa čim sam prilično zadovoljna jer sam u 1. trudnoći dobila 18 kg![]()
a ja koliko toliko zadovoljna što sam sada +18 jer sam u prvoj bila +25 (a moglo je biti i manje da si nisam sad pred sam kraj dala malo više oduška...)
Meni sutra točno 37 tj. i nabacila sam 13 kg.Nadam se da će tako ostati do kraja.
U utorak je bilo +11,5kg..a danas sam tj:39+2....+kutija keksi od sinoć...možda 12 (sveskupa 74kg...) 8)
Kao u 1.,samo sada nisam ispovraćala 8-9kg u prva 3mj.![]()
24.tjedan, +7 (dosta, al sad sam ukupno 60 kg pa je to valjda ok.)
evo mene da vam pokvarim prosijek...
12 tjedana + 4 kile :/
mrsavica sam cijeli zivot i zadnjih godina nikako kila dvije na mene.
i onda - ostanem trudna i u roku mjesec dva vise ne mogu obuci niti jedne hlace!
nadam se da do kraja necu biti preko +15
uuu ja sam ovaj mjesec dobila 4 kile!!! :shock:
Jucer na pregledu skoro pala u nesvjest kad sam vidjela!!
Sad sam sve skupa 26.tjedana + 7 kg
ja sam 15+1 i u minusu 1kg
u 12tj mi je rađen OGTT koji je bio povišen i stavili su me na strogu dijetu,a još k tome sam bila i u bolnici 3tj,i to je to. od početka sam se udebljala 1kg,a sad sam smršavila 2kg. u trudnoći nisam imala nikakvih mučnina i ničega i mogla bi vuka pojesti,ali ne smijem![]()
stvarno se pazim i stvarno rijetko si priuštim mali zalogaj nečeg što mi se trenutno jede.vidjet ćemo kako će biti do kraja.
da, trudnicki secer... a ja bas po seceru derem :/
em bijelo pecivo/kruh, tjestenine i slicno, a tek slatkisi, vocni sokovi (voce ajd necu brojati).
cak sam pomisljala voditi dnevnik prehrane kako bih malo stala na loptu, ali non stop sam gladna, a s obzirom da radim i na poslu svakih sat vremena zvacem, to su sve peciva, sendvici i slicno.
jedino da za vikend nakuhavam pa da si nosim na posao kuhano, al kaj, kad poslije posla doma rucam kuhano, nemre mi vecina obroka biti kuhana..pa di bi dosla!
Evo ja danad 23. tj. +3 kg. ne znam kako mi za sada uspjeva li mislim da je to zatišje pred buru.
superx - eto ista situacija je bila meni prosli mjesec :D Pa ovaj hop hop hop kilice gore :D
ušla u 15tj. sada sam +1.5 kg zadovoljna ,inače puno papam i imam brz metabolizam
Pa zato i kažem da je to zatišje pred buru. ja sam u prvoj bila ravno +20.BebaBeba prvotno napisa
Sjećam se kad je krumpiric napomenula kak se najviše dobiva od 24.-29. tj. i tu sam se prepala i pocela paziti na prehranu ko luda i bez obzira na to sve kile koje sam dobila (35tj i +8kg) su se uglavnom nagurale u tih jadnih 5 tjedana. Sad ide sporije (po 1kg na mjesec) :D
Eto i mene, pozdrav svima!
ja 14 tjedan 4 kg, a što volim papat, meni niš ne smeta, niš ne smrdi,
sve mi je super fino, al ću naje... kad budem ko slonica nelica na kraju!
39 tjedana-+14
Ovaj sam počela gubit, čini mi se. Daklem, nadam se da bi to bilo to![]()
Koja sramota postati ovo odmah iza Izabel...![]()
30tt i 11,5kg (+2 koje su mi ostale od prosle trudnoce)
hehe...a tek ja![]()
27 tjedana +10kg!!! strah me da ne krene još jače...stalno su me svi hvalili kak se kile ne vide, a sad komentari poput: ooo da, sad konačno počinješ ličiti na trudnicu![]()
35. tj. + 12 kg. Ma ja prezadovoljna
ma vi ste sve male bebe prema meni slonici-tonici.
sad sam 32+5 i dobila 23kg![]()
ovo ne da je za sramit se nego za plakat i ne prestat plakat sve dok ne rodim.![]()
33+5 i 17 kg viška![]()
![]()
![]()
joj cure kak to vama vecini sporo ide![]()
ja sam 27+2 u plusu 10 kg.... :/
evo da ti bude laksemarmelada prvotno napisa
![]()
25+2 i u plusu 8 kg
36+6 i 17kg .... sama sebe tješim da je to sve voda![]()
38+4, 10 kg u plusu....i ne staje...kod mene pred kraj trudnoće kilaža raste nemilice
35 tjedana + 20 kg u plusu :/ :/
tko će to sve skinuti??:/
izgledam ko tenk :/
20+, u plusu 6 kilica ... najviše dobila u zadnjih mjesec dana :/
37tj - +9kg. za sad je ok, samo me brine da mi ne bi bilo kao i u 1. trudnoci, u zadnjem tjednu sam dobila 5kg :shock:
hm, onda te nisam dobro vidla, lijepo izgledas, prije si valjda bila mrsavica.mačkulina prvotno napisa
ja sam u prvoj dobila 17 kg.
Evo opet mene, bila neki dan na pregledu i sada smo 19+2 = +1.5 kg. Krenulo je krenulo.....
Eeeee,ja se u trudnoci ugojila 9kg,ostalo mi 2kg.
Zatim za 6 meseci nabacila 10kg![]()
Buuuuaaaa....
U 14. tjednu sam +1.5kg, a u prvoj trudnoći do tada ništa, a s 4,5 mj. još i išla u minus. Na kraju sam u manje od 2 zadnja mj. dobila 9, to je bilo 5 vraćenih i 4 preko početne. Bojim se da bi ovaj put moglo biti više jer mi jedino nije zlo dok nešto žvačem. Buhhhhhhhhuuuuu...
32+5 i 9kg u plusu! Najviše sam nakupila od 24. - 29. tjedna, a sad u 3 tjedna svega 0,5 kg.
U 22. tjednu +9 kg :shock: i sto je najgore ne vidim ih nigdje :?
Jest da sam bila bolesna i naglo smrsavila prije nego sam zatrudnila pa sam krenula s neke nerealne tezine, ali ipak... proslu trudnocu u ovom tjednu sam bila mozda +2,5kg
22+4 =4 kg.
super,annie84 prvotno napisa
ja sam 23+3= 6 kg
Ja sam u tjedan dana sa +8 na +10kg (danas 37 tj) iskreno se nadam da je barem mali dio nakupljena voda zbog ovih vrućina mada baš i ne primječujem edeme na sebi. Kako mi se čini do kraja će ispasti 13kg kao i zadnji put.
...evo mene sa punih 38 tjedana i sa +19kg.Ne mogu vjerovati da sam toliko skupila , jer se tolike kile stvarno ne vide !!! Startala sam sa 58kg , a sada kad vidim vagu , padam u nesvjest![]()
Super mi je to što mi je trbuh veliki tak da mi moja inače okrugla guza izgleda jaaako mala![]()
35 tj. +6 kg (u zadnje vrijeme dobijem po 500 g za 4 tjedna)