Stranica 6 od 8 PrviPrvi ... 45678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 390

Tema: odjeća za trudnice - 2. dio

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tnx Anamix. Rado bih ja do H&M, znam kakve super stvari imaju, al sam tek nedavno dobila dozvolu kretanja, a takva vožnja autom mi je ipak malo previše. Probat ću se zaletit u C&A drugi tjedan ujutro. Jel još uvijek velika gužva? Ne mislim puno trošit na trudničku robu jer sam ionako stalno doma, malo prošećem po kvartu, al i za doma mi treba nešto. Imam i jedno malo glupo pitanje - jel te trudničke hlače koje sad kupim kad mi je trbuh još mali mogu nositi i kasnije, mislim dal se ta guma na trbuhu dovoljno rastegne da me ne tiska i da uđem u njih? Tek toliko da znam koliko vrijedi investirati.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Na nekim trudničkim hlačama ti piše da su do 6 mjeseci ili od 6 do 9 mjeseci, ali mislim da je nerealno očekivati da ćeš moći iste nositi sada i pred kraj trudnoće jer nam (barem većini nas) ne raste samo trbuh, već i bedra i guza.

Mene također muči ovo s kaputom, s time da ja trebam neki lijep, ne kaj god samo da nešto navučem. Planiram raditi do kraja. Ako ste negdje na netu naišle na lijepi model možete mi i to linkati.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja sam lani bila zimska trudnica. što se tiče hlača i suknji, ja sam ih kupila na početku trudnoće, i budući da sam imala sreće i dobila samo trbuh, nosila sam sve do samog kraja (kupila hlače sa pojasom, koji se rasteže). a nosim i sada, jer još uvijek imam trbuh, i svoje stare hlače prije T. jedva zakopčam. a što se tiče jakne, ja sam to rješavala velikim šalovima - omotala bih se oko vrata preko cijelog trbuha i obukla svoju običnu jaknu/kaput i super mi je bilo. trudničke jakne ako bih i našla, bile su ružne i koštale su po 1000 kn, i nije mi padalo na pamet toliko novaca dati za par mjeseci.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Tattoo prvotno napisa
    Tnx Anamix. Rado bih ja do H&M, znam kakve super stvari imaju, al sam tek nedavno dobila dozvolu kretanja, a takva vožnja autom mi je ipak malo previše. Probat ću se zaletit u C&A drugi tjedan ujutro. Jel još uvijek velika gužva? Ne mislim puno trošit na trudničku robu jer sam ionako stalno doma, malo prošećem po kvartu, al i za doma mi treba nešto. Imam i jedno malo glupo pitanje - jel te trudničke hlače koje sad kupim kad mi je trbuh još mali mogu nositi i kasnije, mislim dal se ta guma na trbuhu dovoljno rastegne da me ne tiska i da uđem u njih? Tek toliko da znam koliko vrijedi investirati.
    meni je od 17 do 30 tjedna bas dosta narastao trbuh, ali ta guma kod mene ne ide preko trbuha vec mi vise sluzi da me ne zulja svo ono kopcanje kod hlaca. tako da ti ja gumu pofrknem ispod trbuha. imam i traperice koje su mi broj vece od redovnih, ali imaju nizak struk pa ih nosim. uglavnom ja mislim da ti ta guma ima vise funkciju da te ne zuljaju gumbi, cif i ostalo. a te trudnicke hlace obicno rade s elastinom da budu udobnije. ne znam kakve si gradje. ja nisam dobila puno kila (oko 8 do sada) i uglavnom sve u trbuhu pa mislim da cu sa ovim sto sam kupila izdrzati do kraja. osim toga, uzasno prakticni odjevni predmet su ti i tajice. ja ih inace mrzim, ali sad imaju skroz smisla, a i izgledas normalno. mozes prebaciti preko tuniku, ne rezu te na trbuhu, a mogu i na cizme i na tenisice

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pitala sam za tu gumu jer mi se nekako činilo kao da steže, a ja i inače ne volim nositi uske stvari. Super da znam da se to može zavrnut ispod trbuha, sigurno će to kod mene tako funkcionirat. Inače sam do sada dobila tek 1 kg i trbuh mi se gotovo i ne vidi, samo što sam se proširila. Inače sam vrlo mršava (170/55kg), pa ne očekujem da ću se baš jako udebljat jer mi se kile sporo primaju (sretnica!). Vidim da puno trudnica nosi te tajice, al moje su noge presmješno mršave pa još na veliki trbuh, izgledat ću ko strašilo. Možda za po kući jer baš imam neke stare tunike koje će poslužit. A jesu li to obične tajice ili neke posebne, gdje to kupim? I zna li netko gdje u ZG ima kakvih trudničkih hulahopki ili nekaj slično jer sam jako zimogrozna. Za sad mogu navući obične pa podvrnem ispod trbuha, jel moguće tako i kad je trbuh veći?

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni je ta guma (pojas) na hlačama i suknjama bio super. to me je dodatno grijalo, uopće mi nije smetalo. toje ionako pamuk i super mi je bilo udobno. ali ako kome smeta, može i spustiti ispod trbuha.

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo da javim, bila danas u c&a i kupila samterice (219 kn), čine mi se vrlo ugodne i ta guma je skroz drukčija od mojih očekivanja, za sad uopće ne žulja i baš nekako grije. Inače za cure koje zanima nešto za gornji dio tijela, kako se ove zime dosta nosi pleteno može se i na netrudničkom naći toplih vestica i pulovera ili pletenih ogrtača koji su dosta rastezljivi.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Tattoo prvotno napisa
    I zna li netko gdje u ZG ima kakvih trudničkih hulahopki ili nekaj slično jer sam jako zimogrozna.
    Ja sam bila kupila hulahopke trudničke u Rozi stepu kod Kvatrića, a ima ih i u DM-u.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ako nosite tajice,jesu li to one obične ili postoje i za trudnice?
    Di ih ima za kupit,jel valjaju šta one od Jadrana?

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moje su obične, kupljene prije trudnoće, pamučne Urban Republic. Nije mi bilo ni na kraj pameti da ću ih moći nositi u zadnjim tjednima trudnoće, ali eto - mogu. :D
    Problem jakne sam riješila kupovinom netrudničkog modela A kroja. Namjeravam je nositi i poslije.

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj Bebinja prvotno napisa
    Ako nosite tajice,jesu li to one obične ili postoje i za trudnice?
    Di ih ima za kupit,jel valjaju šta one od Jadrana?
    ja imam te od jadrana i ne bih nikome preporučila. uopće nisu kao tajce, nisu pamučne već kao ultraguste najlonke koje nisu uopće rastezljive. toliko su me stezale i prije trudnoće da ih nisam nikada ni obukla.
    jedino lijepo ozgledaju na onim plastičnim nogama u izlogu.

kupila sam prošle godine u zari na onom mladenačkom odjelu tajice, pamučne, nisko rezane, predobre su i još uvijek ih nosim. bil oih je u svim bojama. treba pogledati možda ima i sada.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pa da,zato i pitam za te jadran tajice,nekako mi čudno izgledaju.
    vidiš nije mi palo na pamet da i tajice mogu biti nisko rezane...

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam kupila u jednom dućanu na ILici tajice koje su super rastezljive, univerzalne veličine, za 70 kn. Nigdje ništa ne steže i baš su super !
    To je između medulićeve i frankopanske na sjevernoj strani. Drže hrv. proizvode i mislim da se zove nešto tipa majca shop

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Friške trudnice iz splita,di kupujete robu? Da ne lutam puno,poslala sam sestru ovih dana da izvidi situaciju.
    Hlače,majice,jakete?

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

U Jokera, mislim da je 2. kat, desno od skala pa do kraja (kraj Joopa) ima dućan s dobrim izborom trudničkih traperica (s obzirom da nije trudnički)-oko 500 kn-preskupo za mene
    ..ostalo-majice i sl. se može i u običnim dućanima (tunike).
    U Iane ti je sniženje hlača-samo par ih je ostalo.
    Uglavnom-nema nekog izbora

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

jel netko zna gdje ima za kupiti štrample za trudnice? ne samo najlonke, nego i nekakve debele za ovo hladno vrijeme?

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pridružujem se pitanju za štrample za trudnice? Posebno me interesuje Avenue Mall i West Gate okolina. Stižemo za vikend u ZG, i voljela bih sestru obradovat nečim korisnim. Predpostavljam da bi tu bilo i nekog namjenskog veša.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Trudniceeee, pomoć!

marilka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

draga moja rado bi ti pomogla, ali u mom gradu postoje svega tri butige sa trudnickom robom (odnosno sve skupa tri police gdje se nalazi odjeca za ogromne zene bez pretjeranog ukusa i smisla za lijepo) i naravno da tajice nisu jos stigle nigdje (a pitanje je i hoce li uopce).
    vjerujem da u Zg ima puno vise ducana i da su bolje opremljeni, proguglaj malo, izbaci dosta ducana sa trudnickom robom, vjerujem da ces pronaci sto ti treba. Sretno

CUUuu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Samo da se pohvalim da sam danas od prijateljice dobila super trudničke rebe na posudbu

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Tonja_1 prvotno napisa Vidi poruku
    jel netko zna gdje ima za kupiti štrample za trudnice? ne samo najlonke, nego i nekakve debele za ovo hladno vrijeme?
    mislim da sam vidjela u west gate u onom dučanu za trudnice na katu.Inače da se pohvalim da sam kupila u Celju H&M traperice super kroja i tajice sa gumom savršene i to na popustu,jer imaju traper -10eura tako da sam ih platila 29 eura i ima lijepi izbor.Inače sam gledala i benetonu u rosesu traperice koštaju do 400 kn,ljetne trifrtaljne su bile oko 260 kn.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gdje trenutno u zg ima robe za trudnice?
    ja znam za benetton ilica i KC, te la vie
    vidim da pišete c&a i new yorker, ali u kojim njihovim dućanima, u kojim centrima?
    ima li još neki dućan?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Lutonjice ja sam kupila u c&a u westgate-u, a pretpostavljam da ima i u cc1. Kad sam bila trudna bilo je u dorothy perkins u cc1.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

c&a u cc1 nisam vidjela da ima :/
    hvala na info

arwenzg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja znam da je bilo u c&a u cc1 u prizemlju na kraju dućana dio sa trudničkom odjećom (ali nije da je najjasnijeoznačen), također u cc1 ima trudničke odjeće u dorothy perkins i u topshopu ali su mi oni malo ipak preskupi. Na malešnici i u West Gateu ima dućan mama nova sa odličnom ponudom za trudnice. Kod njih sam si kupila dvije pamučne majice koje su odlične!

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Meni je C&A Ali je onaj u Areni Zagreb užas - puno manji i s nikakvim izborom. Bila sam prošli tjedan tamo i nisam jednu jedinu stvar našla koju bih probala, dok sam dva dana poslije otišla u CC1 i toliko sam stvari isprobala da je trebalo selektirat koja tri najjeftinija artikla si mogu priuštit (a samo jeftine stvari i isprobavam kod njih

Nego da vas pitam jeste vidjele gdje trudničke uže suknje do ispod koljena duljine. Takve suknje najčešće inače nosim i rado bih za doček piknula isto nešto (ako će bit sve okey i moći ćemo tulumarit), no svugdje sam za trudnice našla ili kraće (inače okey, ali sad su mi noge ko balvani, pa ne dolazi u obzir) ili široke suknje, u kojima izgledam ko tenk

arwenzg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je C&A Ali je onaj u Areni Zagreb užas - puno manji i s nikakvim izborom. Bila sam prošli tjedan tamo i nisam jednu jedinu stvar našla koju bih probala, dok sam dva dana poslije otišla u CC1 i toliko sam stvari isprobala da je trebalo selektirat koja tri najjeftinija artikla si mogu priuštit (a samo jeftine stvari i isprobavam kod njih

Nego da vas pitam jeste vidjele gdje trudničke uže suknje do ispod koljena duljine. Takve suknje najčešće inače nosim i rado bih za doček piknula isto nešto (ako će bit sve okey i moći ćemo tulumarit), no svugdje sam za trudnice našla ili kraće (inače okey, ali sad su mi noge ko balvani, pa ne dolazi u obzir) ili široke suknje, u kojima izgledam ko tenk
    Evo, ponavljam se, u Mama Novi ima raznovrsne obleke, od casual, sportske do svečane, a ne izgleda onako "babski". A sad cijene su onako, nisu baš jeftini ali nisu ni skupi poput benettona, dp i topshopa.

malena15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Curke, ja sam tek 2 i pol mjeseca trudna, ali sam se opskrbila raznim tunikama.... i nadam se da ću provesti u njima trudnoću... naime, planiram raditi do kraja pa se moram i primjereno oblačiti.... inače mi tunike i tajice stoje, pa se nadam da se neću baš toliko udebljati da mi neće stajati....
    Meni osobno je obleka u Benettonu i Mami novi malo skupa, pa ću si kupiti samo ako nešto baš moram.... malo me muči kaput, ali možda mi ni neće trebati, ako mi trbuh ne naraste baš preko zime...
    žal mi je davati hrpu love za robu koju neću moći nositi kasnije

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja, eto, ne mogu bez trudničkih hlača, to je nešto što sam morala kupiti u sve 3 trudnoće.
    majice, donji veš, sve se to može navući i provući, ali hlače stvarno moram imati trudničke.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme, bila u C&A i u westgate-u i u cc1 - ne znam jesam li bila u krivo vrijeme, ali nisam našla niti jednu majicu koja mi se sviđa. sve tamno, babasto, neke ogromne tunike,....
    sad čekam sniženja pa ću u benetton po neke šarene uske majice, ne mogu dočekat.

kupila sam si traperice u mama novoj - bile su jeftinije nego u C&A (199 kuna u mama nova, a 260 kuna u C&A). ali ni tamo nisam našla nijednu majicu koja bi mi se svidjela :/ ili previše ozbiljno, ili one s trudničkim natpisima i slikama beba, nijedno ni drugo ne želim na sebi...

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam u CC1 u C&A kupila jednu majicu baš na odjelu za trudnice (super fora, prugasta, kao topić na majici, lagano široka, taman kako volim), a ostalo nađem među regularnom odjećom, jer ima stvarno svih veličina, a na ovom za trudnice majice većinom stvarno djeluju babski ili dječje...

sierra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni je amma kupila trudničke samterice negdje na kvatriću......znam da je na glavnoj jer je vidla dučan iz tramvaja. uglavnom bile su na sniženju 160 kn,ali meni to stalno pada,i samt ko samt raširio se u nogavicama.....tak da sam sretna kaj imam na šta nositi čizme a s druge strane mogli su nekaj bolje smislit

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam si sad na sniženju u benettonu kupila super hlače i 2 ok majice. onda sam slučajno ušla u onaj ethno dućan s indijskom robom, i skužila da sam si svu robu mogla tamo kupiti LOL jer zapravo jako volim te indijske stvari, samo isam nekako na njih zaboravila. a cijene niske.
    pa sam si na kraju kupila jedne super zelene dimije (i to obična veličina M, iako sam sad već ogromna) koje sam prvo mislila nositi samo za po doma i za šetnje i igru, a onda sam skužila da su tak dobre da mogu u njima i na posao (ok, na mom poslu se možeš obući skoro u sve osim pidjame LOL). sad razmišljam da si odem po još koje dimije i neku tuniku - jer ću to moći nositi i nakon poroda, a uvijek mi fali odjeće za nakon poroda - kad sam predebela da obučem stare stvari, a ne želim kupovat nove jer za par mjeseci izgubim sve te viška kile...

i konačno sam si kupila 3 grudnjaka u veličini koja mi paše (85 E - ostala sam šokirana, do sada ni u trudnoćama ni u dojenju nisam trebala košarice veće od C)

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Zna li netko ima li Topshop u Imoportaneu na Glavnom kolodvoru još uvijek trudnički odjel?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja u nedjelju stizem u Zg,imati cu 1dn za shopping. Moram si kupiti 2-3 haljine za posao,na stranci od Mama Nove ima prekrasnih
    http://www.mama-nova.hr/trudnicke_haljine.html (valjda imaju barem 3-4 sa fotki)
    Jeli itko bio nedavno,u kojem ducanu imaju vise izbora,na Malesnici ili u Westgate-u?
    CC1, to vam je pretpostavljam City Centar?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Haljine su prekrasne!!!!... šteta što nemaju dućan u Rijeci... baš mi treba jedna lijepa haljinica za vjenčanje....

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mravak da te utjesim,potegnula uru vremena do Westgate-a (sto busom sto tramvajem) i nisam nista nasla u Mama Nove!
    Od svih onih predivnih haljina na netu su imali 2-3 ali nijednu moj broj,sve mi je bilo veliko....razocarano sam izasla iz butige i onda ljepo nasla u Manga,Stradivarija itd..."normalne" haljine samo koje su rezane ispod prsa i sire se,za svaki slucaj kupila broj vece nego sto inace nosim....i to naravno sve puno jeftinije nego u Nove...3 haljine sam nasla za 500kn! Snizenja da boli glava...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a ja si cure ne mogu pomoć ja baš volim trudničku robu, ne ono samo veći broj, rezano ispod grudi nego baš trudničku da mi ističe trbuh, takvu sam nosila u prošloj trudnoći a i sad ću se malo obnovit za drugu bebu da ipak i ona ima nešto novo.

inače netko je pitao za gumu na hlačama mene nikad nije stezala ni na jednim hlačama, to je napravljeno tako da izdrži cijelu T. ,bar bi trebalo biti, i da zeznula sam se što sam kupovala malo veće hlače kao udebljaat ću se a to nije bilo potrebno samo mi je puhalo cijelo vrijeme onako prazno a rastao samo trbuh,al to je individualno...

malena15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

curke, gdje se mogu nabaviti baš trudničke tajice i štrample?

bila sam u mama novoj, nemaju niš.... ni tajice, ni štrample... neke najlonke su imale ali što će mi to kad mi ej hladno

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kako nemaju,ja bila u Mami Novi u Westgateu prosli tjedan i kupila samo lasteksice (valjda su vam to tajice),imas i debljih zimskih i tanjih...preskupo doduse ali sto cu...160kn za deblje zimske...

malena15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

budem išla pogledat.... sada su se navodno preselili u veći prostor pa imaju više stvari

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

jel netko zna gdje ima za kupit traperice tregerice za trudnice.Ja sam kupila si samterice u cia sve mi se skoro raspale ona guma se malo odvojila od samterica puklo mi ono za remen bas sam ljuta

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    jel netko zna gdje ima za kupit traperice tregerice za trudnice.Ja sam kupila si samterice u cia sve mi se skoro raspale ona guma se malo odvojila od samterica puklo mi ono za remen bas sam ljuta
    uf sad si me razočarala - i ja sam ih kupila, ali sam kupila i jedne smeđe karirane hlače, pa njih stalno nosam i za sad su mi super.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Nisam zadovoljna s tim hlacama i samo ih nosim kad nekam idem a tipa doktora il shoping nije bas cesto i vec se raspale.Dobro ja sam i debela pa mozda one ne podnašaju moju tonažu.Bolje su mi one crne hlače što izgledaju ko trenirka,al u njima mi je hladnije nego u samtericama jer ja ne nosim najlonke. Te tregerice bi mi mislim bile najbolje,a nisam ih nigdje vidjela za kupit

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

La vie u Vlaškoj se zatvorio, a čini mi se i onaj u Kačićevoj.
    ja u hlače iz Benettona ne stanem, pa ću danas do Jane na Sv. Duhu (nadam se da ću naći nešto)
    http://www.trudnica-jana.hr/

cowgirl avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Bucka, u hlače od mame Nove ćeš sigurno stati, ako sam ja stala.
    Ako hoćeš, posudim ti moje. Imam bar 3-4 para.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam zadovoljna s tim hlacama i samo ih nosim kad nekam idem a tipa doktora il shoping nije bas cesto i vec se raspale.Dobro ja sam i debela pa mozda one ne podnašaju moju tonažu.Bolje su mi one crne hlače što izgledaju ko trenirka,al u njima mi je hladnije nego u samtericama jer ja ne nosim najlonke. Te tregerice bi mi mislim bile najbolje,a nisam ih nigdje vidjela za kupit
    evo ja u mojim kariranim c&a već 3. mjesec, sad sam prešla i na samtarice (koje su bile veći broj) i jako sam zadovoljna. meni su peri-deri. nisam ni ja neka mršavica 180 cm/86 kg ali su za sad stvarno ok

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja svoju kilazu necu uopce ni pisati,al eto iskustva su razlicita,meni te hlace ne odgovaraju padaju mi stalno vec mi se malo podero onaj gornji dio jer stalno navlacim gore padaju mi,ne znam sta da kazem.Meni su super one crne hlace ko trenirka njih imam po doma,a sad se nadam tolpijem vremenu pa da ih imam i za van. Nadam se da cu ovu tonažu skinut pa da cu moci nosit hlace od prije trudnoce

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja po doma nosim staru tutu (trenirku) koja ima poprilično lagan lastik pa me ne stiska.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

gdje je ta Mama nova u West Gateu? ja je tražila i nisam našla, poslije odustala od šetnje jer sam poharala C&A. kako sam debela od prije, stanem samo u njihov 46. a tamo ima izbora... kupila crne hlače, kao finije, traperice (bez tregera) i to dobar kroj, tajice, trenirku za po vani i košulju ali u onom Takke nekako!
    jel ima u tim trudničkim dućanima uopće velikih brojeva? sad sam mirna, ali trebat će mi na ljeto...

Stranica 6 od 8 PrviPrvi ... 45678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •