da i mi se nadamo0 a ono jos nis....a valjda bu do petka uplaitili
da i mi se nadamo0 a ono jos nis....a valjda bu do petka uplaitili
ZNA LI NETKO BROJ TELEFONA NA KOJI SE ZOVE DA SE VIDI KAD BU UPLATILI?
ja sam danas bila u hzzo u osijeku i čovjek mi je rekao najkasnije do utorka 23.02.
Utorak je 24.02.,![]()
lokalni ured HZZO-a - racunovodstvo...obicno i oni koji rade na zaprimanju dokumenata znaju, ali nije pouzdano.mim1104 prvotno napisa
prosli mjesec je sjela tek 20og ili 21og tako da se ovaj mjesec nemojte cuditi ako bude i koji dan kasnije (tesko je to isplatiti za 4tj...navikli su da imaju malo vise vremena, a jos je i 1mj bio radno jako dug pa moraju dati vise novaca)
Oni vam napišu par dana prije nego što počinje isplata pa da znate za ubuduće.
nemoj zezat :shock:Ariana prvotno napisa
hoću svoje novce![]()
iskreno pojma nemam ali nadam se uskoro
i ja se nadam...al vidim da ovaj tjedan ništa od toga...![]()
zvala upravo hzzo ona veli da su nalozi pusteni jos jucer ali sredstva od ministarstva jos nisu dobili a ako primate preko banke postoji sansa danas cijeli dan da sjedne dakle nadamo se dalje....
Oprosti, jel to govoriš za porodiljnji?mim1104 prvotno napisa
da za porodiljnji govorim
Ajme hoće li sutra porodiljnji?
ivy prvotno napisa
curke jel zna koja od vas za koji mjesec je to sada sjedao dječji doplatak???
nadam se da hoce
nisi jedina ovaj vikend mi slavimo godinu dana i stvarnomi trebaju novci ...poludila bum
opet zvala hzzo vele da je trebalo biti 18 uplaceno hvala bogu na nasoj drzvi gdje zivimo....
joj...da su ih poštom poslali 18. već bi stiglo! kako lažumim1104 prvotno napisa
![]()
u hzzo vele da nije do njih nego do drzve kad bu imala novaca da uplati a oni su doznake poslali vec 18...
Ajde super, počele su isplatelaura29 prvotno napisa
![]()
Ajde super, nadam se da će i zaba danas!
sjele su mi komplikacije za 1. mjesec, divnog li čuda i iznenađenja ajme meni :D , e da ja sam u PBZ, a cula sam se sa frendicom koja je u RBA i njoj je sjelo...
šta su i komplikacije uplatili? ja mislila samo porodiljni. ja ovaj mjesec čekam pola - pola. super ako je sve sjelo!kata.klik prvotno napisa
sjele komplikacije u otp! :D
hm, dali je sjeo porodiljni ili komplikacije?
ja u Zabi cekam porodiljni i još ništa!
Ne mogu vjerovati! Sjele komplikacije danas u RBA! :D
Hm, mislim da je to rezultat prošlomjesečnog prigovaranja i priloga na TVu...
sjelo 1000 KN više..
jel se zakon možda promjenio za drugih 6 mj?![]()
sad će mi drugi mjesec isplatiti mizeriju..
ali neka.. :D
nike prvotno napisa
(sori al smiješno zvuči)
Ni meni u zabi porodiljnji nije sjeo!anatom prvotno napisa