dd je dječji doplataklusilu prvotno napisa
dd je dječji doplataklusilu prvotno napisa
pretpostavljam da se ovo:
odnosi na ovo:andjeli prvotno napisa
andjeli prvotno napisa
znači sjeo je dječji doplatak (DD)
ali naknada NE![]()
Naknada možda u ponedjeljak!?![]()
kvragu, s čim ću danas na šank![]()
Djecji doplatak sjeo u RBA :D (makar sam iznenadjena :shock: )
Oh, čim vidim da kasni naknada, mogu se fino pripremit da će kasnit i komplikacije![]()
Nadam se da će stić prije 28. neću niš drugo ni pričat ni prisjećat se scenarija pred 2 mj.![]()
u ponedjeljak sjeda pordoiljna
e pa meni jos juce u u 15h nije sjeo dd....andjeli prvotno napisa
jer to sigurno ili budemo čekali kraj tjednamim1104 prvotno napisa
![]()
kako su krenuli, jos budu i preskocili jedan mjesec... Mora da Vlada preokrece dzepove i razbija kasice prasice u potrazi za kojom kunom...
cisto sumljam da bu uplatili tako rano....u toku dana bi trebala sjesti
ako če sjesti sjest če tek popodne.....ajme..računi stoje,minus raste,a još ču morat platit i kamate....
valjda bude danas ja sam več luda kredit treba platiti ,a ja moram čekati sirotinju![]()
![]()
Još će ova naknada biti niža jer je veljača imala samo 160 radnih sati.
Ni u RBA još nikaj.![]()
![]()
![]()
![]()
sramota a 23. je i još ništaaaaaaaaaaa.
naknada (i komplikacije i porodiljna) na datum kad bi trebala stici NIKAD NIJE STIGLA PRIJEPODNE!!!
zato pricekajte do 14h kad se vidi da li ce stici ili ne
ako je dd stigao u petak, naknada obicno kasni jedan dan (to je cisto iskustvo), a kako je bio dd u petak, nadam se naknadi danas.
da je sramota da toliko kasni, jest, al nemojte jos piii...jos stigne danas sjesti
ja se trudim pozitivno mislit - DANAS STIZU NOVCI, DANAS STIZU NOVCI, DANAS STIZU NOVCI![]()
![]()
saska7 dobre vibre šalješ ja sada zvala hzzo i tamo nemaju nikakvu informaciju još![]()
u zagrebačkoj banci još ništa..vidim svoj veliki minus i kojih 5o kn kaj mi je u crvenom...a onu pozitivu se nadam da ču uskoro vidjeti...........![]()
danas je isplata porodiljnoga samo budemo čekali dok se lova raspodjeli![]()
Znači bit će danas tokom dana?geberita prvotno napisa
tako rekla teta u hzzo da bi tokom dana trebalo biti jer je počela isplatasilvija222 prvotno napisa
živi bili pa vidjeli :?
Držim fige!geberita prvotno napisa
danas stizu novci danas stizu novci....ajmo svi u glas DANAS STIZU NOVCI DANAS STIZU NOVCI DANAS STIZU NOVCI![]()
Zaba ništa!
Jeli netko u HPB,ima li tamo išta?
meni čak neče ni poslat odgovor sms-om stanje računa...valjda sad če sjesti novci u zagrebačkoj.......:?
ERSTE JOŠ NIŠTA...![]()
Hypo sjelo![]()
Zaba sjela :D
Gledam svoj tekući u Rba, ali nema ništa. U HZZO-u kažu da isplate još nisu krenule jer država nema novaca.
a zna li netko kaj je sa komplikacijama.
to kaj su prošli mjesec sjele isti dan kad i porodiljne izgleda da ovaj mjesec nema veze s vezom..
amk porodiljna naknada jos ti nije sjela ili si na komplikacijama?
komplikacije obicno sjedaju do 5 dana kasnije nego porodiljne...
Gledam svoj tekući u Rba, ali nema ništa. U HZZO-u kažu da isplate još nisu krenule jer država nema novaca.
Ma šta je to tebi sjelo?silvija222 prvotno napisa
Na porodiljnom, odnosno roditeljskom dopustu, baš mi ističe prvih godinu dana.saska7 prvotno napisa
Porodiljni!Pliska prvotno napisa
ERSTE,sjeo porodiljni!!!
zvala ja HZZO za koji dan, ne zna se kadznatiželjna_505 prvotno napisa
![]()
jel još kome sjeo porodiljni u zabi jer ja još ne dobivam odgovor putem poruke... :? :? :?
niky88 prvotno napisa
je, ak misliš na porodiljni meni je isto upravo sjeo...u zabi