Ima li danas što?
meni još nikaj od porodiljnog u RBA!!!!?????
ima li itko drugačiji doživljaj?
Možda je još rano.Prošli mjesec sam provjeravala oko 14 sati i nije ništa sjelo pa sam slučajno opet provjerila oko 17 h i onda je sjelo.( u Mebi)
ZABA rodiljna - nula bodova![]()
Kad otvaram ZABU, i kad vidim kako mi se crveni onaj minus, samo mi se zgrči u trbuhu. Srećom pa više nisam trudna, moglo bi mi to izazvati komplikacije![]()
ŽENE, SJEO PORODILJNI U MEBI :D :D
cure kad sjeda ta naknada za ocuvanje ili ti komplikacije u trudnoci na zabu?kriza vlada od 2 mj nisam dobila ni kune jer mi u firmi nisu na vrijeme sredili papire pa vas molim da javite kad sjedne na zabu vec sam luda skroz
Cure sjeo porodiljni i na PBZ!!!!
jel netko zna za Erste? ne šljaka net banking![]()
Meni ništa u RBA...![]()
Ima li išta u HPB?
ZABA i dalje ništa![]()
Riknut će mi baterija na tokenu koliko sam danas puta već provjeravala.
Bila sam i na banci - neki im je raspad sistemaJenz prvotno napisa
![]()
a kak vi to ljudi očekujete lovu tak ranije a prošli su izbori?!![]()
Romana prvotno napisa
meni je to prva isplata iz HZZO, ali nekako mi zvuci da će biti 25.05.
nadam se da se grdo varam. :?
i ja se nadam da se varas jer sad sam vec luuuudddddaaaa jer koliko vidim na j...... zabi uvijek kasni nek idu u ..
nemoj se ljutiti, naročito ako si trudna. za jesti imaš, krov nad glavom isto. zato smireno..novci će dočinada... prvotno napisa
Zaba ništa!![]()
da se ne ljutim hm od 2 mj nisam dobila ni lipe nisam ljuta nego luda nemogu docekat da vise dobijem te novce pa da mogu u soping za svog sina
ja prošli mjesec nisam dobila doplatak. jel ima tko ideju zašto se to moglo dogoditi
nikak da ih nazovem, a stalno si pišem podsjetnike![]()
Sjeo porodiljni u zabi!
S datumom 18.05.![]()
Silvija!S ovom vijesti si mi definitivno sredila dan. Odmah jurim do bankomata!
btw. u Ersteu je kurcšlus, lova je došla, ali sustav cijeli pao i nitko lovu ne može dići
![]()
Baš mi je drago! :Dninanuna prvotno napisa
meni nije sjelo u zabi :?
Evo, upravo sam gledala na ERSTE netbankingu, nije mi ništa "sjelo". Ovo je 1. naknada koju čekam od HZZO-a, da nije negdje "zapelo"?Jenz prvotno napisa
Gdje da idem to provjeriti?
nije zapelo, još sređuju knjiženja jer im je "krepao" cijeli sistem, tek je oko 13 h proradilo... bit ćeSuperman prvotno napisa
![]()
Porodiljni da, ali DD ne.Adrijana prvotno napisa
Isplata dd počinje sutra.Piše na www.mirovinsko.hr
meni na zabi nista:shock: :?
:D sjelo i meni sa zaostacima odmah sm otisla u shoping![]()
Nikina mama prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
nego šta da je rano...dobro će biti ako bude do petka uopće.
Ima li kakvih naznaka da je sjeo porodiljni u ZABI?